U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 26 de desembre del 2009

Molt important...

Els propers entrenaments del Benjami Blanc de l'escola Futbol Base seran:

Dilluns 4 de Gener de 2010 a les 11:00 hores
Dijous 7 de Gener de 2010 a les 18:30 hores (horari habitual)

Bones festes.

diumenge, 20 de desembre del 2009

CF Ulldecona 1 - 2 CF Alcanar

Nova derrota, aquesta vegada al derbi. Tercera consecutiva, i es que els nens han surtit una miqueta descolocats i desconcertats. De totes formes bon treball el realitzat fins ara. Anims i a continuar treballant de la mateixa forma. Segur que el descans Nadalenc ens va bé a tots. Bon Nadal.



La Crònica per Toni Pascual.

BENJAMI BLANC C.F.ULLDECONA: 1 gol (0-0-0-1) Punts: 7 Punts classificació: 1
BENJAMI C.D. ALCANAR: 2 gol (1-1-0-0) Punts: 9 Punts classificació: 3

Es clar que es pot perdre, i més si davant tens un equip com l´Alcanar, per mi el millor equip que ens hem enfrontat. Ben posicionat al camp, movent molt bé la pilota, concentrats durant tot el partit i lluitant totes les accions. Lo que costa d´entendre es l´apatía i manca d’intensitat general de tot l’equip nostre. Pot ser que quan al davant tenim un equip com l´Alcanar, i veiem que ens fan jugar com ells volen, ens fem més petits i ens sentim inferiors. Tot i això, el resultat ha estat molt ajustat, per lo que s’haurà de treballar amb l’autoestima de cada jugador i creure’s cadascú que es capaç de fer, com en partits anteriors.
No passa rés, tranquil·litat i a seguir treballant, i segur que tornarem a fer el bon futbol que ens teniu acostumats.

1 període (0-1): l´Alcanar mou molt bé la pilota al primer toc i això ens fa anar una mica perduts pel camp. Ens manca l’agressivitat i pressió d’altres partits. Només a la sacada d’un córner i de jugada assajada ens marquen el 0-1.

2 període (0-1): part més igualada amb ocasions per als dos equips. Una molt clara per a Pau Morera al contraatac. Els porters es tenen que esforçar amb bones aturades d´Oriol. Ja a la fi es quan ens fan el 0-1 amb un tir imparable per tota l´escuadra.

3 període (0-0): comença aquest període amb una claríssima ocasió per l´Alcanar que Oriol pot rebutjar. Contínues ocasions per als dos equips, sobretot per a Ocaña que es incapaç de finalitzar-ne tres de consecutives davant el porter.

4 període (1-0): tant sols destacar l’aturada d´Oriol a un penal, i el cacau de Pau Pérez des de fora l’àrea, impressionant, per fer l´1-0 que ens dóna la victòria en aquest període però ja amb el partit perdut.

ANIMS A TOTS, I QUE ELS REIS US PORTEN MOLTS REGALS I MOLTES GANES DE JUGAR A FUTBOL.
BONES FESTES I MILLOR ANY NOU / 2010.

dissabte, 12 de desembre del 2009

Masdenverge 5 - 5 CF Ulldecona

Les FOTOS del partit.
La Crònica per Toni Pascual.
C.F.MASDENVERGE: 5 (2-0-0-3) Punts: 9 Punts classificació: 3
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 5 (1-2-0-2) Punts: 7 Punts classificació: 1

Que ha passat ? que un equip com el Masdenverge ha demostrat la seva molt bona evolució des de la pretemporada i l´Ulldecona ha estat un equip tou, lent mentalment i sense recursos. Esperem que només sigui un accident, però els misters hauran de treballar, i molt, amb l’actitud d’alguns jugadors.

1 període (2-1): només en tres minuts el Masdenverge ens dona un avís quan ens fa l´1-0 i natros encara pareixem dormits, freds i fora del partit. Pareix que l´Ulldecona reacciona amb un pal de Roger, però a la següent jugada i de falta directa ens marquen el 2-0 quan la pilota toca a la tanca i Josep no pot fer rés per aturar-la. Ens espavilem una mica quan Àngel escurça el marcador 2-1 quan fa un gran gol des de fora l’àrea i a pal canviat, però ja es massa tard.

2 període (0-2): ha estat l’únic període dominat per l´Ulldecona. Moltes ocasions d´Hector, però ha quedat clar que avui no era el seu millor dia per marcar gols. Ha estat Pau Pérez qui d’un cacau des de mig camp fa el 0-1 al xutar una falta directa. Tot seguit torna a ser Àngel qui marca el 0-2 després d’una bona jugada de Toni Pascual.

3 període (0-0): sense gols, sense idees, sense futbol i amb molt desconcert. Aquest no és l’equip que estem acostumats a veure.

4 període (3-2): ha passat el que tenia que passar.... La primera jugada es una claríssima ocasió per a Hèctor que no pot definir, però a la següent s’escapa per velocitat dels seu marcador i aconsegueix el 0-1. Tot seguit ens empaten 1-1 de falta directa des de fora l’àrea i sense temps de reacció ens fan el 2-1. El partit es trenca totalment, on la pilota va d’una porta a l’altra i torna a ser Pau qui empata 2-2 de falta directa per tot l’escaire. Quan tots ens pensàvem que s’acabaria així, el Masdenverge ens fa el 3-2 que els dona la victòria.

dilluns, 7 de desembre del 2009

S.Jaume "A" 5 - 3 CF Ulldecona

Tot i la derrota, bon partit dels de Ulldecona que han sabut plantar cara a un equip amb nens molt més gran que els.

Oriol ha estat en aquesta vegada el porter de l'Ulldecona.

Hector fent un dels gols del partit.
Mes FOTOS
La crònica per Toni Pascual:

C.F.SANT JAUME ROIG: 5 gols (0-2-2-1) Punts: 9 Punts classificació: 3
C.F.ULLDECONA BLANC: 3 gols (0-2-0-1) Punts: 7 Punts classificació: 1

Partit difícil contra un equip ben posicionat al camp, amb alguns jugadors de molt físic i altres amb bon toc i manejant bé l´esfèric. Tot i això, crec que l’empat hagués estat el resultat just. Ara bé, si s’hagués xiulat per igual als dos equips, pot ser la victòria s’hagués decantat per als d´Ulldecona. Dic això perquè ens van assenyalar diverses faltes a la vora de l’àrea i ens van marcar dos gols, en canvi a Hèctor, que per cert va fer un gran partit, contínuament va ser agarrat per la samarreta ja que sempre s’escapava del seu marcador, però no es va assenyalar cap infracció, amb la corresponent desesperació dels aficionats.

1 període (0-0): part molt disputada on ens apreten contínuament. L´Ulldecona juga enculat a la seva àrea sense poder sortir degut a la superioritat física del Sant Jaume. Molt treball en defensa per evitar la pressió als corners del S.Jaume.

2 període (2-2): de bon començament ens fiquem 0-2 al marcador amb dos gols d´Hector aconseguits per força, velocitat i lluita amb els defenses contraris. La mala sort ens cau a sobre quan d´un xut des de fora l’àrea, que arriba a tocar Oriol, ens fan l´1-2 i acte seguit en un córner ens empaten 2-2 i es xiula el final.

3 període (2-0): surten apretant ells i es fiquen 1-0 al marcador. L´Ulldecona reacciona i Hèctor dispara al pal, però degut a contínues faltes que ens assenyalen en contra a la vora de l’àrea ens fan el 2-0 de falta directa.

4 període (1-1): l´Ulldecona surt a per totes i novament Hèctor aconsegueix el 0-1. Lluita constant per intentar ampliar el marcador però no es pot fer rés quan l’àrbitre ens torna a senyalar una falta directa i de fort xut ens empaten 1-1.

dissabte, 28 de novembre del 2009

CF Ulldecona 5 - 1 Rapita Blau

Bon partit dels de casa que en el 3er quart ja tenien la victòria al sac. Bon treball de contenció i bona coordinació en la pressió que els xiquets han fet en tot el camp i que en alguna ocasió ha acabat en gol.

Bona sortida de Josep impossant la seva força.Llençament de falta per part de Pau i que el porter respon fenomenalment. Abans que rés, esportivitat...
Moltes felicitats a tots per la Victòria aconseguida avui i a seguir treballant.
1 quart - El primer gol ha arribat en la execució d’un corner tret per Pau i que Hèctor ha rematat en línea de gol. Tot seguit i en un contraatac rapidíssim, Hèctor torna a marcar.

2 quart - Desprès d’un mal entès entre la nostra defensa i el nostre porter, ens fan el 0 a 1, però hem sabut reaccionar i Toni Pitarch fa el empat a pase d’Hèctor.

3 quart – Fruit de la pressió Toni Pitarch fa el primer gol del quart. Roba una pilota entre 2 defenses i se’n va tot sol creuant-la on el porter no pot fer res. El 2 a 0 arriba desprès d’una passada rapidíssima de Josep a Hèctor, que culmina en gol.

4 quart – Tranquil·litat absoluta i 0 a 0 en el marcador.


dissabte, 21 de novembre del 2009

Ràpita Blanc 3 - 5 CF Ulldecona

Partit empatat en l’últim sospir. L’àrbitre ha anat allargant l’últim quart fins que han fet el 3 a 2 definitiu. Hem guanyat per gols, però hem empatat a punts.
I es que hem d’aprendre també a defensar quant toca, ja que no es pot perdre un quart que guanyes 0-2.
Les fotos del partit, aquesta vegada també fetes per Toni Pascual.


La crònica:

C.F.RAPITENCA BLANC: 3 gols (0-0-0-3) Punts: 8 Punts classificació = 2
BENJAMI ULLDECONA BLANC: 5 gols (0-3-0-2) Punts: 8 Punts classificació = 2

Així es el futbol. Un partit que s’hagués tingut que guanyar, a l’última jugada s´ha empatat. Tot i les importants baixes de Pau Pérez i Hector,molt bon partit el jugat pels nostres als dos primers quarts. El tercer quart s´ha baixat la concentració i ja a l´últim període hem pogut veure el que venim dient sempre: UN EQUIP SOM TOTS. No pot ser que només es pensi en fer gols i no defensar quan ens estan atacant contínuament. Els davanters també tenen que baixar a defensar quan es necessari i treballar més per l´equip. Ja se sap que és molt bonic fer gols, però es primordial que no ten facin.

1 període (0-0): bon futbol de força, tècnica i jugant sempre la pilota. Lluita constant entre els dos equips. Només ens ha faltat el gol. A destacar una gran aturada d´Oriol que vola literalment per aturar la sacada d´una falta des de fora l´àrea.
2 període (0-3): a la primera jugada es Roger T. qui aconsegueix el 0-1. Els misters ordenen pressió a tot el camp i això ens porta a tenir moltes ocasions de gol, com una claríssima d´Angel que incomprensiblement no pot definir. Però sí es "Killer" Jovani el que dins l´àrea marca el 0-2. Ja a la fi, Toni Pascual surt amb la pilota controlada des de el darrere, veu a Nacho sol i aquest creua a la sortida del porter 0-3.
3 període (0-0): pareix un altre partit. Es baixa el ritme i es juga un futbol embolicat que no ens afavoreix.4 període (3-2): pareix que tenim el partit decidit quan de bon començament i en dues jugades molt ràpides ens fiquem 0-2 al marcador per mig de Roger T. i Antonio. De cop la Rapitenca ens pressiona i només defensem amb Llull, Toni Pascual i Nacho, quan hauria de ser tot l´equip. En un xut des de fora l´àrea i una errada nostra, ens empaten el partit 2-2. I a la sacada d´un corner, quan ja passava el temps reglamentari, ens fan el 3-2 després de molts rebots dins l´àrea. Gairebé no podem sacar de mig camp perquè l´àrbitre assenyala la fi del partit només tocar la pilota.

dissabte, 14 de novembre del 2009

CF Ulldecona 4 - 0 S.Jaume "B"

Bon partit el realitzat avui al municipal d’Ulldecona, davant el S. Jaume “B”. On per cert el nostre comentarista habitual, Toni Pascual, ha fet d’àrbitre. Moltes combinacions davant d’un rival teòricament inferior. Toni Pascual fent d'arbitre, nova faceta!!! i no ho ha fet malament, llastima que s'ha empassat el millor gol del partit...!!!

Les Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
BENJANI BLANC C.F.ULLDECONA: 4 gols (1-3-0-0) 10 punts / Punts classificació: 3C.F.SANT JAUME B: 0 gols (0-0-0-0) 6 punts / Punts classificació: 1

Un altre partit de competició i una nova victòria enfront a un rival teòricament inferior, el Sant Jaume B. Partit dominat completament pels nostres jugadors, i encara que no ha estat el millor partit, s’ha intentat i aconseguit un bon futbol. El nostre porter, avui Oriol Morera, s´ha passat gairebé tot el partit com un espectador més.

1 període (1-0): encara que no hem sortit amb l’habitual pressió, el domini ha estat sempre dels d’Ulldecona i el Sant Jaume no ha pogut arribar ni una sola vegada a la nostra porta. En una de les moltes ocasions nostres, es Hèctor qui en una escapada creua la pilota a la sortida del porter i marca l´1-0.

2 període (3-0): contínues ocasions de l´Ulldecona i bona actuació del porter visitant amb bones aturades. Gols d´Hector, Angel i Toni Pascual de xut des de fora de l’àrea que entra per tota l’esquadra.

3 període (0-0): a destacar un gol de l´Ulldecona no assenyalat per l’inepte de l’àrbitre ja que no el va veure.....

4 període )0-0): hem pogut veure moltes jugades assajades com son els córners al primer pal, segon pal, passada fora l’àrea... en fi, hem disfrutat un altre cop.

dimarts, 10 de novembre del 2009

Oriol Romeu...

"Oriol Romeu, un medio centro defensivo que apunta alto en el Barça."


Es l'encapçalament de la noticia apareguda ahir al diari "El mundo deportivo". Avui sembla ser, encara no es oficial, que ha estat convocat pel partit d'aquesta nit en front de La cultural Leonesa. Des de aquí volem desitjar molta sort en el aquest dia i felicitar tant a él com a la seva familia. Segur que debuta avui...

dissabte, 31 d’octubre del 2009

CF Ulldecona 4 - 2 La Sènia B

Ara feia dies que no veia un partit del Benjamí Blanc, i la veritat, haig de dir que hem de felicitar als entrenadors, Ruben i Ivan, per la feina feta des de la pre-temporada fins ara. Encara falten alguns detalls per anar polint però estic segur que aquest equip anirà a més i que encara que es perdi, que no es el cas d'avui, l'actitud demostrada sempre serà la correcta.
Felicitar també a Pau pel treball fet al mig del camp i en defensa. He vist la seva progressió des de el final de temporada passat fins als dies actuals i com li he dit a Ruben, això es cosa seva... Tenim una defensa d'enveja amb Toni Pascual i LLul... Un porter de garanties en tots els aspectes, Josep Soriano o Oriol Morera... Un davanter, Hèctor, que encara que li falta una miqueta, farà gols amb els ulls tancats... I tenim tota una serie de nens, Roger, Roger Castell, Àlex, Jovani, Toni Pitarch, Àngel que amb les ganes que li estan posant, estan cridats a triunfar aquesta temporada, i això que nomes es el primer any de Benjamí. FELICITATS a TOTS!!! i a seguir treballant.
Les fotos del partit.
La Crònica per Toni Pascual:
CF ULLDECONA: 4 gols (1-2-1-0) Punts: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
CF LA SENIA B: 2 gols (0-1-1-0) Punts: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

Segona jornada i segona victòria consecutiva que ens fica com a líders provisionals de la classificació juntament amb La Sènia A.
Aquesta vegada ha estat enfront La Sènia B, un equip molt ben situat al camp, amb bona tècnica i forts físicament, donant molt bona imatge ja que la passada temporada van ser els guanyadors del campionat pre-benjamí, i fins avui no els havíem pogut guanyar. Tot i això, els d´Ulldecona han demostrat l’evolució que estan portant a terme els entrenadors Ivan i Ruben. Es nota, i molt, la progressió d’alguns jugadors que son l’eix de l’equip, tal com ha indicat el company Josep Pérez a l’encapçalament. S’ha de seguir per aquest camí, amb aquesta actitud i sacrifici al terreny de joc per part de tots els jugadors.

1 període (1-0): com es habitual, els entrenadors ordenen pressió a tot el camp des de el primer moment i això ens porta a tenir moltes ocasions de gol però sense encert, com dues clares d´Alex i Antoni Pitarch. També una de claríssima d´Angel a porta pràcticament buida. Però té que ser Pau Pérez el que d’una gardela espectacular a la sacada d’una falta directa des de fora de l’àrea obri el marcador 1-0.

2 període (2-1): ja als primers instants ens avancem al marcador quan Roger amb molts jugadors dins l’àrea rival aconsegueix l´1-0. Tot seguit li arriba l’esfèric al nostre porter Josep, veu a Hèctor desmarcat en punta, fa la sacada llarga amb el peu i Hèctor marca el 2-0. Bé Hèctor i molt llest Josep. Reacciona la Sénia que acursa distàncies 2-1 amb una bona jugada col·lectiva. A destacar una aturada impressionant de Josep que vola per evitar el gol.

3 període (1-1): total entrega i desgast físic d’alguns jugadors de l´Ulldecona com Pau al mig camp, i Llull i Toni en defensa, ajudats per Josep a la porta, per empatar i emportar-nos el partit. El 0-1 ens els marquen de cap a la sacada d’un corner amb una rematada ajustada al pal. Però es Josep qui torna a llançar la pilota en punta i empata Hèctor 1-1.

4 període (0-0): purament de tràmit per als d´Ulldecona. La Sénia domina però sense encert cara a gol. Es donen més minuts als jugadors com Roger Castell per anar agafant ritme de competició.

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Amposta blanc 2 - 6 CF Ulldecona

1 període: 0-3 (punts: 1 - 3)
2 període: 0-0 (punts: 2 - 2)
3 període: 2-2 (punts: 2 - 2)
4 període: 0-1 (punts: 1 - 3) total gols....2-6 (total punts: 6 a 10)

Punts classificació: Amposta = 1 punt. Ulldecona = 3 punts

Fotos cedides per Agustí Morera. Tres de les noves incorporacions a l'equip d'aquest any. El porter, Oriol Morera, que anirà alternant amb Josep Soriano, Roger i Hector.

La crònica per Toni Pascual:
Ara sí. Ja hem començat la temporada oficial i dissabte 24 d’octubre vam anar a competir al camp de l’Amposta. He dit competir i així va ser, ja que el partit es va jugar amb molta intensitat des de el primer moment, on els misters van ordenar una pressió constant al equip contrari. Es va lluitar enormement en quan a tasca defensiva i control de camp, destacant a Oriol i Pau Morera, Toni Pascual i Pau Pérez que va acabar el partit totalment desfet físicament degut a l’esforç. Bones sensacions ens van donar els nostres jugadors amb aquest partit seriós i esperem que així continui.

1 període (0-3): degut a la intensa pressió anomenada abans, ja de primer moment Pau Pérez veu a Àngel desmarcat que de xut ras marca el 0-1. Tot seguit i a la sacada d’un córner es Hèctor qui remata de cap fent el 0-2. Domini total dels d´Ulldecona i ara es el porter Oriol Morera que amb una sacada de porta li va la pilota a Hèctor que torna a marcar el 0-3.

2 període (0-0): pot ser sigui l’únic temps que hem afluixat una mica el ritme, però tot i això amb vàries ocasions de gol, sobretot una d´Hector que surt fora vora el pal. A destacar una gran aturada d’Oriol que s’estira perfecte quan la pilota ja entrava.

3 període (2-2): "el resultat no reflecteix lo succeït al terreny de joc", frase dita per la nostra reportera gràfica Glòria Tena i que té tota la raó. A la primera jugada ens assenyalen un penal a favor nostre que Pau P. tira al pal. Seguim amb el control del partit i amb una jugada dins l’àrea de l’Amposta i amb un pam de terreny, Hèctor toca la pilota que li va als peus de Killer Jovani i marca el 0-1. En una falta des de fora l’àrea, ara es Pau M. qui estavella la pilota al travesser. Seguim amb moltes ocasions per marcar però son ells qui ens empaten el partit 1-1 de penal. Això ens fa reaccionar i Pau M. agafa la pilota des de el darrere fins l’altra àrea, xuta i al rebot del porter es novament Hèctor molt atent qui fa l´1-2. Perdonem moltes ocasions i així arriba l’empat 2-2 per l’Amposta a la sacada d’un córner i ens fen el gol a pròpia porta.
4 període (0-1): la mateixa tònica que tot el partit. Clares ocasions per marcar natros, frustrats per la bona actuació de la portera rival Anna. Molta faena lluitan i jugant sempre la pilota. Només a l’últim minut de joc marquem el 0-1 per mig d´Hector.

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Triangular a Masdenverge


La crònica, per Toni Pascual...

Dissabte 16 d’octubre ens vam desplaçar a Masdenverge per disputar un triangular amb la Rapitenca i Masdenverge.
- El primer partir amb la Rapitenca vam perdre 3 a 0, val a dir que portaven jugadors de segon any. Va ser un partit molt seriós i els nostres jugadors estaven per la feina en una primera part que va acabar 0-0, encara que hagués pogut ser diferent el resultat quan Pau enganxa una gardela des de fora l’àrea i el porter d’ells realitza una gran aturada.
Ja a la segona part i en una escapada de la Rapitenca ens fan el 1-0. Tot seguit Toni Pascual es lesiona en una jugada fortuïta i el canvi descompensa l’equip. El 2-0 de la Rapitenca arriba amb un altre contraatac i el 3-0 es un gran gol del nº10 que aixeca la pilota per dalt de Josep.
- El segon partit enfront al Masdenverge va acabar 6 a 1 a favor de l´Ulldecona. També es cert que el rival va ser de menys nivell. La primera part va acabar amb 6-0 per als de l´Ulldecona, amb 3 gols d´Angel, 1 d´Alexandru, 1 d´Hector i l’altre ells amb pròpia porta. Encara es van tenir mes oportunitats per marcar com un travesser d´Adrià.
La segona part, encara que sembli mentida, va ser per al Masdenverge on Tania va marcar l’únic gol d’aquest període. I hagués pogut marcar el segon quan Alex comet penalt, però Josep l’atura amb dues intervencions. Segueix dominant el Masdenverge degut a que els d´Ulldecona estan totalment fora de lloc i sense intensitat al joc.
*Això ens ensenya a no menysprear al contrari i a que durant el partit s’ha d’estar per la feina.
Esperem que la cosa canviï la propera setmana que comença el campionat.
Sort a tots.

dilluns, 12 d’octubre del 2009

CF Ulldecona 1 - 4 La Sènia

Un altre partit de pretemporada que serveix per anar agafant ritme abans de que comenci la competició. Bones sensacions tot i la derrota.

Llull en la seva linea habitual ajudat per Àngel.

Toni Pacual Jr, un altre eix de l'equip.
La Crònica, per Toni Pascual...
Dissabte 10 d’octubre al matí, es va jugar un altre partit de pretemporada amb el CF La Sènia, que va presentar un equip molt ben posicionat al camp, amb bona tècnica, bon físic i amb canvis que no descompensaven l’equip. Va ser un partit amb molta igualtat, amb els dos primers períodes empatats a 0-0, on els dos equips es van mesurar i tantejar. Els d´Ulldecona van mouré bé l’esfèric i sempre intentant jugar des de el darrere.
Va ser al tercer període quan ja es va moure el marcador amb un 0-2 visitant. Tot i això, s’ha de dir que la Sénia només va disposar de tres ocasions clares de gol i en va aprofitar dues. En canvi els d´Ulldecona van estavellar una pilota al pal quan Pau Pérez va xutar una falta directa i tot seguit Antoni va desaprofitar una immillorable ocasió de gol. També Pau Morera va tenir la seva oportunitat però sense encert. A destacar les aturades de Josep, però sense poder evitar els gols després de rebutjar la pilota les dues vegades. Domini de l´Ulldecona però sense efectivitat de cara a gol.
A l’últim període i amb una jugada de fortuna, ens fan el 0-1 amb un xut fluix que passa entre els molts jugadors que hi havien dins la nostra àrea. Això ens fa reaccionar i en un contraatac, Pau Morera, sense angle i amb l’ajut del porter empata 1-1. Es a les acaballes del partit quan la Sénia apreta, i fruit d’aquesta pressió i a la sacada d’un corner aconsegueixen l´1 a 2.
Hem de seguir treballant molt als entrenaments per aconseguir que l’equip no es noti descompensat al fer canvis.

divendres, 9 d’octubre del 2009

Vinaròs 3 - 9 CF Ulldecona

Sortida al camp al torneig de Vinaròs. Héctor, una de les noves incorporacions de l'equip, junt a Pau.

Ja hem començat...
La crònica per Toni Pascual...

.... i ja tornem a ser aquí. Els xiquets es van fen grans i aquesta temporada 2009-2010 han canviat de categoria i jugaran amb l’equip Benjamí Blanc de l’escola de Futbol Base d´Ulldecona (jugadors de primer any nascuts l´any 2001).
Hem tingut alguna baixa, però també noves incorporacions com son: Hèctor, Roger, Alexandru i Roger Castell.
L’equip que continua de l´any passat es: Jovani, Àngel, Antoni, Llull, Pau i Toni. I aquest principi de temporada tindrem a tota una garantía sota els pals amb Josep Soriano que s’alternarà amb Oriol Morera com a porters.
En quan als entrenadors continúen Ruben i Ivan, d’aquesta manera podran seguir amb la bona tasca que ens han demostrat durant la passada campanya.
L’activitat dels entrenaments ja fa vàries setmanes que funciona, i aquest diumenge 04/Octubre hem fet el primer desplaçament amistós a Vinaròs per inaugurar la nova Ciutat esportiva.
El resultat final ha estat 3 a 9 a favor del d´Ulldecona, jugant dues parts de 30 minuts. Els gols els han marcat: Jovani 2, Hèctor 3, Àngel 3 i Roger 1. Val a dir que el Vinaròs ha presentat un equip prou assequible, però tot i això, en principi hi han bones sensacions, encara que s’haurà de treballar molt amb algunes incorporacions. Pel que fa a la columna de l’equip amb Llull, Pau i Toni, es nota la maduresa a la defensa i mig camp, acompanyats per Josep a la porta.
De moment només dir als jugador lo de sempre: "compromís, assistència, esforç, esportivitat i bon comportament als entrenaments i als partits, ja que es aquí on es veu el treball fet durant la setmana amb Ivan i Ruben. I per damunt de tot, respecte amb els entrenadors i companys, ja que el futbol es un esport d’equip.

dijous, 13 d’agost del 2009

Propera temporada...

El proper Dijous 27 d'Agost i el dia 1 de Setembre seran els dos primers dies d'entrenament del Benjamí de l'escola futbol Base Ulldecona. Després hi haura un parentesi forçat per les festes Quinquennals. Seran aquest dos primers dies quant es definiran els horaris i els dies d'entrenament setmanal per a aquesta propera temporada que ja, tots, tenim moltes ganes que comenci.
Desitjar, tant a Ruben com a Ivan, que sigui el inici de la millor temporada fins ara en el club.

dilluns, 4 de maig del 2009

FC Ulldecona 6 - 13 CF Benicarló

Hem vist un partit molt entretingut en quan a joc. Els nens de L’Ulldecona, han fet un bon desplegament tècnic, mostrant la progressió de tota la temporada. Però ha estat el dorsal nº 10 del Benicarló, qui ha marcat la diferencia.

Gol de Pau en el llançament de falta des de la frontal de l'àrea.Intent de remat després del llançament d'un corner.



diumenge, 26 d’abril del 2009

CF Alcanar 6 - 9 CF Ulldecona.

El Pre-benjamí de l´Ulldecona tanca la temporada amb una nova victòria. El derbi amb l’Alcanar ha estat d’allò mes interessant, on hem pogut disfrutar de la evolució del joc d’aquest nens, que com ja he dit altres vegades, si haguéssim tingut porter, potser ara estaríem parlant de campions en la categoria. Moltes felicitats a tots.Àngel fa el primer gol del partit tras driblar al porter.Amb Pau al mig del camp, i amb Toni i Llull a la defensa, se li dona mes consistencia a l'equip. Des de la banqueta no es vol perdre detall de la evolució del partit.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
Mancant lo partit aplaçat al camp del Sant Jaume, aquest diumenge 26/Abril/2009 hem efectuat l’últim partit i desplaçament de la temporada 2008/2009 al camp de l’Alcanar. Novament s’ha aconseguit una victòria i hem tornat a veure bons moments de futbol, amb bones combinacions i com sempre intentant treure la pilota controlada des de el darrere. S’ha confirmat l’evolució i el bon comportament de tots els xiquets.

C.F.ALCANAR: 2-0-3-1: 6 gols Punts: 6 Punts classificació: 1
C.F.ULLDECONA: 4-2-0-2: 8 gols Punts:10 Punts classificació: 3

1 període (2-4): Es Àlex qui fa de porter en aquest quart i en el segon. De bon començament hem encarrilat el partit amb 2 gols d'Àngel. Tot seguit pareix que l’Alcanar vol reaccionar quan de falta directa redueix el marcador 1-2, però Adrià condueix un contraatac perfectament, obre el joc a l’esquerra on està Àngel desmarcat que xuta i el porter no pot aturar l´1-3. Novament de falta i amb un tir alt l’Alcanar marca el definitiu 2-4.

2 període (0-2): bon joc dels l´Ulldecona obrint sempre per les bandes i buscant profunditat. Fruit d’això li arriba una pilota solta a Pau que enganxa una gardela que toca al defensor i entra a la porta rival 0-1. La verticalitat del joc nostre ens porta vàries ocasions de gol com una de Pau que estavella la pilota al pal. Es ara Jovani el que fa el 0-2 quan Pau li fa una passada dins l’àrea, la para, mira la porta i de xut ras marca.

3 període (3-0): baixada de revolucions en aquest període i es Pau qui actua com a porter degut a l’absència de Carles. Equip una mica descompensat que es aprofitat pels d'Alcanar i ens marquen 3 gols amb un joc embolicat.

4 període (1-2): es en els moments decisius quan els l´Ulldecona donen tot el seu potencial. Jovani marca el 0-1 quan pressiona a la defensa i molt atent arriba abans que el porter a la pilota. Seguim sense baixar la intensitat i a la sacada d’un córner Adrià toca suaument cap al darrere amb el cap i Àngel tot sol xuta sense oposició i marca el 0-2. Noves ocasions per als l´Ulldecona i control total en defensa. Només en un contraatac d’ells ens marquen l´1-2 quan ara Miquel de porter no pot arribar.

dimarts, 21 d’abril del 2009

Empat a casa amb el Sta. Barbara

De nou un empat amb el Sta. Barbara, que certifica la semblança entre els dos equips. A la foto un dels gols del partit, fet per Àngel.Miquel Garcia de porter que ha fet una molt bona actuació.Nou enfrontament amb el Sta. Bàrbara i novament empat al resultat. Encara que no hem pogut guanyar, si que hem gaudit del bon joc desplegat pel nostre equip. Ja al primer període hem pogut veure com el nostres xiquets tocaven molt bé la pilota, amb molt de seny treien la pilota des de el darrere, obrint joc per les bandes i pressionat al rival. Podem dir que hem estat superiors en quan a joc, però ens ha faltat una mica de físic per poder aconseguir la victòria.

C.F.ULLDECONA: 1-1-4-0=6gols Punts:8 Punts classificació: 2
C.F.STA.BARBARA: 2-0-0-2=4gols Punts:8 Punts classificació: 2

1 període (1-2): hem començat amb un tanteig per part dels dos equips que es coneixen molt bé. Una primera ocasió per a Toni Pascual quan a la sacada d’un córner xuta fort per dalt la porta. Sempre jugant la pilota els d’Ulldecona i domini constant que ens ha porta el gol d’àngel 1-0. Tot seguit ens han empatat 1-1 de xut creuat en una pilota solta. Bona actuació del nostre porter Miquel fent parades de mèrit, però sense poder fer rés quan de xut ras des de fora l’àrea ens han marcat l´1-2.

2 període (1-0): seguim amb el bon joc desplegat. Ocasió claríssima per a Pau Pérez que treu el porter quan ja es cantava el gol. En un dels córners a favor de L’Ulldecona, es Pau qui en una jugada assajada fa la sacada a la vora de l’àrea on es troba Toni que xuta fort i al rebot dels defensors es novament Àngel tot sol qui marca l´1-0.

3 període (4-0): festival atacant de L’Ulldecona amb moltes ocasions de gol i xuts al pal de Toni. S’han fet 4 gols que haurien pogut ser més. 1-0 marcat per Àngel de xut fort a mitja altura. 2-0 novament d’àngel quan rep una bona assistència d´Alex. 3-0 Adrià de xut fort i col·locat. 4-0 d´Alex que es troba escorat i xuta ras al pal curt. Bona actuació de tot l’equip i a destacar la verticalitat de Marc.

4 període (0-2): en l’únic moment que hem tingut de baixada ha aprofitat el Sta. Bàrbara per fer 2 gols més per força que per joc.

dissabte, 4 d’abril del 2009

Sta Barbara 4 - 4 FC Ulldecona

"Suma i sigue"
Jornada de descans que ha servit per jugar un partit ajornat. Giovani, motivat con mai, ha decidit en l’últim quart l'empat del partit. Al final just repartiment de punts en un camp de terra molt malmès, on els de L’Ulldecona mai s’han trobat agust.
L'equip, avui de blanc, prestant atenció a les explicacions dels Misters, Ivan i Ruben.

Giovani lluitant una pilota.
Clica per veure les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
Desplaçament a Santa Bàrbara on hem pogut treure un empat en un partit molt complicat. En primer lloc degut a que hem tingut que jugar al camp de terra, molt irregular, amb pedres i no es podia portar mai el control de la pilota tal com estem acostumats. Per altra part la majoria dels nostres nostres jugadors han estat com a causants, despistats i a clínic del partit acollonits, com sempre ens passa quan el rival es superior en físic. La nota molt positiva de tot això ha estat que podem estar convençuts que quan els jugadors teòricament decisius no donen resultat, tenim prou equip per canviar-los i treure el partit endavant com ha estat a l`últim període. A destacar d’aquest partit l’actuació del Billar de l’àrea Jovani amb tres gols.

C.F.SANTA BARBARA: 3-0-1-0= 4 gols. Punts: 8 Punts classificació= 2
C.F.ULLDECONA: 1-0-1-2= 4 gols. Punts: 8 Punts classificació= 2

1 període (3-1): tal com hem dit, els de L’Ulldecona no s’han trobat a gust amb el camp de terra i enfront d’un equip molt superior físicament. El Sta. Bàrbara s’ha dedicat a xutar fort a la porteria de Carles aprofitant la seva força i fruit daixò ens han marcat l´1-0 quan Carles no pot agafar bé la pilota. Per un moment ha reaccionat L’Ulldecona quan Jovani molt atent remata una pilota solta dins l’àrea. Només en uns instants el Sta. Bàrbara ens fa dos gols mes amb dos xuts forts.

2 període (0-0): poc a poc els nostres agafen el domini del partit, també ajudats pels canvis que ha fet el rival. A destacar dues ocasions claríssimes d’Antoni, una al travesser i l’altra tot sol i creua massa. Control total nostre però sense poder definir les jugades.

3 període (1-1): part molt igualada i molt treballada, però sense jugar com estem acostumats, amb absència de tocs de pilota.
El Sta. Bàrbara ens marca l´1-0 amb un remat fluix dins de l’àrea. A la següent jugada es Pau qui amb un fort xut des de la defensa li envia la pilota a Àngel que, com sempre, està al davant tot sol i de xut creuat empata el partit 1-1.

4 període (0-2): es aquí quan els misters opten per fer una revolució total a l’equip quan deixen sentats a quasi tots els homes decisius i salten al camp Carles, Miquel, Marc, Toni, Jovani, Antoni i Lluc, i demostren que aquest partit si es fiquen ganes es pot empatar. Es treballa i pressiona molt, i degut a aquesta pressió es Jovani qui pot, amb l’ajuda del defensor aconseguir el 0-1. Seguim amb al mateix ritme amb una altra ocasió per Jovani i a la tercera ocasió i de xut col·locat marca el 0-2. A destacar una espectacular jugada de Toni Pascual quan agafa la pilota a la nostra àrea i es creua tot el camp driblant tots els que li surten al pas però que quan arriba a l’altra àrea no pot finalitzar amb gol.
Escolta les valoracions dels "Misters"

dimarts, 31 de març del 2009

CF Rosell 2 - 5 CF Ulldecona

Molt bon treball el realitzat el Diumenge passat a Rosell. No mes ha calgut un quart del partit per que els xiquets de L’Ulldecona s’acabin imposant, tot i el vent fred que feia.
Bona pressió en el centre del camp que ha sigut suficient per guanyar el partit amb autoritat. El equip minuts abans del començament del partit. Esportivitat sobre tot. Mira les fotos del partit.

"Desplaçament a Rosell i nova victòria, aquesta vegada en diumenge i amb bastants coses una mica atípiques. Molt fred i molt vent, un camp molt estret que van acusar els d’Ulldecona en el primer període, i sobretot l’absència dels tècnics Ivan i Ruben ja que van tindre que anar a jugar amb el primer equip. Degut a això, els companys Thierry Muntaner i Pepe Pérez es van encarregar dels xiquets i ho van fer perfecte. Només cal felicitar-los pel treball realitzat. Això sí, vam poder veure l’evolució dels nostres jugadors, amb la lliçó ben apresa i tots sabien el que tenien que fer en tot moment, i així vam aconseguir la victòria que sens havia negat el passat desembre al nostre camp davant el Rosell.

C.F.ROSELL: 1-0-0-1=2 gols Punts: 6 Punts classificació: 1
C,F,ULLDECONA: 0-1-2-2=5 gols Punts: 10 Punts classificació: 3

1 període (1-0): primera part de tanteig i d’aclimatació tant a la inclemència del temps com al terreny de joc molt estret. Només es va aconseguir un gol 1-0 per part del Rosell en un embolic dins la nostra àrea.

2 període: (0-1): aquí comença a funcionar l’equip, amb molta pressió davant el rival només sortir de l’àrea. Degut a això li arriba la pilota a Àngel que des de l’angle de l’àrea marca el 0-1. Tot seguit una claríssima ocasió per a Adrià que xuta massa alt i també una altra per a Pau que xuta creuat vora el pal.

3 període (0-2): bon treball defensiu de L’Ulldecona que segueix amb la mateixa pressió per tot el camp. Bones aturades del porter del Rosell a diverses ocasions nostres. Una errada en defensa del Rosell proporciona que Jovani marca el 0-1. Amb el control del partit per part de L’Ulldecona, treu Pau un córner i Alex de xut fluix aconsegueix el 0-2.

4 període (1-2): només començar, Àngel molt atent marca el 0-1 quan se li escapa la pilota al porter. En un contraatac nostre ara es Pau qui de fort xut fa el 0-2. Amb el nostre equip totalment a l’atac, ens agafen amb la defensa avançada i ens fan l´1-2."
Toni Pascual.

dimarts, 24 de març del 2009

CF Ulldecona 2 - 6 La Sènia

Realment es un resultat molt injust per aquest nens que han estat dominant tota la estona.
No podem desmerèixer a ningú, Carles i Miquel ho fan molt bé, però hem de dir que aquest equip amb un porter una miqueta més gran i amb més “tablas”, hauria perdut pocs partits. Felicitats a tots.

La lluita en defensa que aquesta vegada no ha donat resultats.
Un dels gols del partit fet per Àngel.

La crònica del partit per Toni Pascual:

Aquest dissabte hem tornat a veure un bon partit de futbol on L’Ulldecona s’ha enfrontat a La Sènia, primer classificat i que no ha perdut cap partit. L’Ulldecona ha dominat gran part del partit, sense cap tipus d’inferioritat en quan a joc i fent jugar com sempre a tots els seus membres de l’equip, cosa que altres equips no fan i ens trobem molt sovint amb aquesta manera d’actuar per part del rival. La Sènia hem de dir que ha demostrat perquè es el primer classificat, ja que es un equip amb bon toc de pilota i joc, però sobretot, la diferència ha estat en el seu físic, amb jugadors decisius per la seva força i alçada. Crec que vist el partit L’Ulldecona no es va merèixer perdre. Felicitats per l’actitud mostrada.

C.F.ULLDECONA: 0-0-2-0= 2gols Punts: 6 Punts classificació: 1
C.F.LA SENIA"A": 1-2-1-2= 6gols Punts:10 Punts classificació: 3

1 període (0-1): joc igualat per part dels dos equips amb bones combinacions de L’Ulldecona i bon treball defensiu. Només amb una pilota solta a la vora de l’àrea ha pogut marcar la Sènia el 0-1.

2 període (0-2): de bon començament es La Sènia qui s’avança al marcar el 0-1 de rebot que aprofita el davanter. Tot seguit i de xut ras ens fan el 0-2. A partir d’aquí es quan reacciona L’Ulldecona però amb mala sort de cara a la porta rival amb una claríssima ocasió per a Pau que xuta per dalt del travesser.

3 període (2-1):
es en aquesta part quan L’Ulldecona es destapa amb un joc més solt i Àngel aconsegueix el 0-1. Molta intensitat de joc intentant aguantar el resultat favorable, però La Sènia empata de xut fort a mitja altura. En lloc d’enfonsar-nos la reacció arriba quan Adrià veu sol com sempre a Àngel i novament marca el 2-1.
4 període (0-2): amb una jugada per la banda el davanter de la Sènia empalma un xut fort que Miquel no pot fer rés per aturar-lo 0-1. Altra ocasió per La Sénia quan no aprofiten un penal que tiren al pal. L’Ulldecona juga molt enculat amb un equip descompensat degut als canvis efectuats per a que puguin jugar tots el jugadors. La Sènia arriba davant l’àrea nostra amb tres davanters i Toni no pot impedir que facin el 0-2 definitiu

Escolta les valoracions dels entrenadors Ivan i Ruben.

dilluns, 16 de març del 2009

Amposta blanc 4 - 5 CF Ulldecona

Un resultat una miqueta enganyós, ja que quant tot estava decidit, l'equip va baixar la guàrdia i l'Amposta va fer tres gols a l'últim quart. Tot i això, nova victòria pels xiquets de L’Ulldecona. Novament, un gol d'Adrià.

Toni i Pau, pilars defensius de l’equip.

Les fotos del partit.

La Crònica per Toni Pascual:

Després d’una setmana una mica mogudeta en quan al comportament als entrenaments d’alguns membres de l’equip i el corresponent empipament i cabreig per part dels tècnics, vam arribar al dissabte, i abans de saltar al camp en la xerrada habitual dels misters Ruben i Ivan, van fer un rentat de cervell que va donar el seu fruit al damunt del terreny de joc. Els xiquets han de saber que apart d’aprendre a jugar a futbol, al ser un esport d’equip, també se’ls ensenya a tindre companyerisme, disciplina, responsabilitats, a relacionar-se amb educació tant amb els companys com amb els misters i rivals, a saber perdre i guanyar amb esportivitat... encara que a uns els coste més que a altres.
Tornant al partit i des del començament, ja vam poder apreciar l’actitud dels xiquets. Partit molt seriós, pressionant al contrari ja des de la seva àrea i sense deixar pensar al rival. Impressionant i decisiu el treball en defensa per part de Pau, Llull, Alex i Toni que no van deixar passar ni una sola pilota.

C.F.AMPOSTA BLANC: 0-0-1-3= 4gols PUNTS: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 1
C.F.ULLDECONA: 1-1-2-1= 5gols PUNTS:10 PUNTS CLASSIFICACIO: 3

1 període (0-1): joc de L’Ulldecona molt seriós i amb una pressió constant ja al terreny de l’Amposta. Es així com Alex aconsegueix per força i ganes prendre la pilota al defensa i marcar el 0-1. També hagués pogut tornar a marcar quan Antoni Pitarch xuta al pal i al rebot Alex no pot acabar la jugada.

2 període (0-1): treball defensiu excel·lent amb un Toni que en vàries ocasions d’atac de l’Amposta i davant tres davanters s’emporta sempre la pilota amb la corresponent desesperació dels davanters. Segueix la pressió a tot el camp. A la sacada d’un córner per part d’Adrià, Àngel xuta i un defensor rebutja la pilota sota els pals. Es ara quan l’Amposta saca un córner i Toni novament es fa amb la pilota, avança fins mig camp, veu a Adrià desmarcat i amb una passada llarga Adrià fa el 0-1.

3 període (1-2): Para Alex la pilota dins l’àrea de l’Amposta, fa un regat en un pam de terreny, aixeca el cap a xuta vora el pal aconseguint el 0-1. Reacciona l’Amposta i de rebot empata el partit 1-1. Tot seguit gran jugada d’Adrià que s’escapa i trenca a tres defensors només amb un moviment de cintura i es planta sol davant el porter i creua la pilota 1-2. Ara es Pau qui en una jugada de força xuta al pal amb la cama dreta.

4 període (3-1): ens anticipem al marcador 0-1 quan Àngel xuta i de rebot el defensor es fa gol en pròpia porta. Amb el partit ja guanyat baixem revolucions i l’Amposta s’aprofita i ens marca 3 gols. Cal destacar 3 bones aturades de Miquel. Bon treball de tot l’equip Lluc, Marc, Jovani, Carles.

dimarts, 10 de març del 2009

CF Ulldecona 9 - 3 Amposta Negre

Mal partit el disputat Dissabte al camp de L’Ulldecona, bàsicament per que els nostres es van contagiar del joc de l'Amposta. Però al final 9 gols que podien haver estat molts més si haguessin jugat com últimament ho fan.
Un dels gols d'Adrià que com sempre ens te acostumats a marcar.
Un xut de Pau des de la frontal de l'àrea que va acabar en gol.
Pau marcant la jugada d’estratègia i desconcertant als defenses, que deuen pensar: Que collons fa aquest tio?.
Una imatge molt maca que ens acostuma a agradar més quan passa al camp contrari.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
C.F.ULLDECONA: 2-3-3-1= 9gols PUNTS: 11
C.F.AMPOSTA"NEGRE": 1-1-0-1= 3 gols PUNTS: 5

Dissabte 07/03/2009 al matí ens vam enfrontar a l’equip del Amposta"negre" i per descomptat que no ha estat el millor partit que hem pogut veure, amb un joc poc vistós i molt embolicat. També es cert que el temps no ens va acompanyar, ja que feia molt vent, però tot i això els de L’Ulldecona van aconseguir una altra victòria davant un rival inferior.

1 període: als primers instants de partit, Alex aconsegueix marcar l´1-0 quan al porter de l’Amposta se li escapa la pilota i Alex molt atent només li cal empènyer la pilota. Tot seguit i amb la nostra defensa descol·locada, es queda la pilota solta dins l’àrea i de xut ras l’Amposta ens iguala el marcador 1-1. Ja a la fi d’aquest temps, Pau veu desmarcat a Antoni, li envia una bona passada i es Antoni el que marca el 2-1.

2 període: comença amb vàries ocasions per als d’Ulldecona, fins que a la sacada d’un córner de l’Amposta agafa novament la pilota Pau i torna a fer una assistència a Àngel que marca l´1-0. Reacciona l’Amposta i ens empata 1-1 a la següent jugada. En una nova ocasió d'Àngel fa el 2-1 quan li rebota la pilota al porter. Pareix que ens espavilem una mica i es Adrià qui marca el 3-1 definitiu d’aquest període.

3 període:
tres "golassos" en aquest temps. 1-0 Pau quan engalta una gardela impressionant des de la vora de l’àrea. 2-0 Alex que aguanta l’entrada del defensa fins al davant del porter i marca de toc suau. 3-0 novament de Pau al treure de falta directa un xut perfectament col·locat.

4 període:
amb el partit guanyat es perd intensitat de joc que aprofita l’Amposta al marcar 0-1 de fort xut. Tot i el relax evident encara podem aconseguir l’empat 1-1 per mig d’Àngel quan empalma una pilota solta dins l’àrea.

diumenge, 1 de març del 2009

Ràpita Blanc 1- 4 CF Ulldecona

Partit molt intens els disputat ahir a la Ràpita. Nova victòria i el que importa es el progrés que setmana rere setmana es va veien en el terreny de joc. Felicitacions a tot l’equip per l’actitud mostrada i per la victòria.

Alex en una internada per la banda, que va acabar en gol.Un xut de Àngel que també va acabar en gol.

La crònica per Toni Pascual:

Nova victòria de L’Ulldecona davant d’un equip que encara no l’havíem pogut guanyar en lo que porten de temporada. Partit no molt vistós en quan a futbol, però molt difícil i treballat en quan a tàctica de joc. El nostre tècnic Ruben ha sabut com fer front al joc de l’equip rival i en particular al seu jugador més determinant que ha estat anul·lat completament per part de Toni i Pau al darrere i Adrià avui per la part dreta del terreny de joc. Una victòria molt merescuda i que torna a demostrar el treball que es realitza durant els entrenaments, ja que també hem pogut veure jugades d’estratègia als córners.

1 període(0-0): joc una mica embolicat i espès amb respecte per part dels dos equips, tot i que L’Ulldecona hagués pogut marcar en una claríssima ocasió desaprofitada quan Àngel remata fora a porta buida.

2 període(0-1): es aquí on es trenca i es decideix el partit quan Alex ens ofereix un "jugadon" dels que ens té acostumats, agafa la pilota al nostre camp, corre tota la banda esquerra fins arribar a la ratlla de fons, aixeca el cap, veu a Adrià al mig de l’àrea, li fa la passada enrere i Adrià aconsegueix el 0-1.

3 període(0-2): es la Rapitenca qui apreta en aquest període, però els d’Ulldecona aguanten bé amb una molt bona defensa. L’Ulldecona juga al contraatac i s’aprofita de la rapidesa d’Àngel que en dues escapades aconsegueix els dos gols d’aquest període.

4 període(1-1): amb el partit ja guanyat ens relaxem una mica i la Rapitenca marca l´1-0 tot i que Miquel arriba a tocar la pilota. Pareix que els nostres jugadors no estan conformes amb el gol encaixat i com a resultat de la pressió a la defensa rival Adrià de toc suau marca l´1-1.
Escolta les valoracions de Ruben després del partit.

dimarts, 17 de febrer del 2009

CF Ulldecona 4 - 4 Rapitenca Blau

Un partit que es podia haver guanyat i que al final ha estat un injust repartiment de punts. A destacar l’actitud de tots els jugadors. Ruben donant instruccions als seus jugadors. A sota, un dels gols del partit.

La crònica per Toni Pascual:

C.F.ULLDECONA: 1-2-0-0 = 3gols ( 8 PUNTS)
U.E.RAPITENCA BLAU: 1-1-2-0= 4 gols ( 8 PUNTS)

PARTIT QUE HA ACABAT AMB EMPAT QUAN HAGUES POGUT GUANYAR-SE PERFECTAMENT. ELS DOS PRIMERS PERIODES AMB UN JOC MOLT BO. EL TERCER TOTALMENT DIFERENT, COM SI ES TRACTES D’UN ALTRE PARTIT I EL QUART MOLT IGUALAT.

1període (1-1): Gol d’Adrià.
2període (2-1): Els dos gols d’Antoni Pitarch.
3període (0-2):
4període (0-0):

dilluns, 9 de febrer del 2009

La Ràpita Roig 0 - 9 CF Ulldecona

Nova victòria i aquesta vegada de forma contundent. Hem pogut apreciar molt bon joc, sortint des de el darrera amb la pilota controlada i creant moltes ocasions de gol, tot i que els nens de la Ràpita han desplegat en alguns moments del partit, molta duresa.
I això ha estat mèrit dels entrenadors i de la bona feina feta durant els entrenaments. Podem veure a la imatge de sota com gairebé tot l’equip escolta les apreciacions dels misters Ivan i Ruben pràcticament sense respirar.

Una victòria molt celebrada.

Les fotos del partit.

AIXO SÍ QUE ES FUTBOL !!!!! per Toni Pascual.

Que partit vam presenciar diumenge al camp de la Ràpita!! Els nostres jugadors van donar una lliçó de com es juga al futbol. Sempre sortint des de el darrere amb la pilota controlada, amb precisió, anticipació i contundència si es donava el cas. Toni Pascual, Pau, Llull, Marc i Àlex van fer un partit gairebé perfecte mantenint la porta de Carles i Miquel sense encaixar ni un sol gol. I en la part ofensiva, rapidesa i definició amb Adrià, Lluc, Àngel, Giovani i Antoni. Quan tot això es conjunta es quan podem gaudir del bonic que es aquest joc/esport d’equip. Va ser una passada veure com des de la solidesa en defensa arrancava el joc, obrint per les bandes, amb diagonals i conduint la pilota pels carrils fins l’altra àrea portant sempre perill. Els nostres jugadors, sense mirar, sempre sabien on estaven els seus companys. He de destacar el treball fet durant tota la setmana pels tècnics Ruben i Ivan, ja que personalment puc assistir als entrenaments i veure l’evolució dels xiquets. Es té que seguir per aquest camí, amb serietat, implicació, bona actitud i disfrutant d’aquest esport d’equip.

U.E.RAPITENCA "ROIG": 0-0-0-0 = 0 GOLS (1 PUNT)
C.F.ULLDECONA: 1-3-3-2 = 9 GOLS (3 PUNTS)

1 període(0-1): a la primera jugada del partit li arriba la pilota a Antoni Pitarch i d’un fort xut a mitja altura marca el 0-1. Tot seguit hagués pogut ampliar el marcador el mateix Antoni en una nova ocasió. Per part de la rapitenca ens van oferir un joc una mica dur, més per la impotència que no una altra cosa.

2 període(0-3): de bon començament l´Ulldecona surt pressionant molt al contrari i fruit d’això es quan Àngel aconsegueix el 0-1. Només uns instants després Adrià en una pilota solta fora l’àrea fa un golaç "de bandera" quan li pica al porter per dalt 0-2. I ja a la fi torna a ser Àngel qui marca el 0-3 de xut creuat al pal llarg del porter.

3 període(0-3): Futbol Total. Toni Pascual des de baix la porta nostra treu la pilota en precisió, veu a Àlex que corre la banda esquerra i aquest li fa una passada al mig on està Antoni que de primeres li passa a Pau que afusella al porter 0-1. El 0-2 el fa Antoni molt bé quan es desfà de dos defensors. Bona actuació de Toni Pascual en defensa amb la seva solvència habitual. El 0-3 es obra d’Alex quan després d’una gran correguda per tota la seva banda esquerra, rep la pilota d’antoní, i una mica escorat fa un gran gol. Seguim amb el joc d’equip. Nova ocasió d’Alex que no para de pujar i baixar per la seva banda com si fos "Alves" . Domini total de l´Ulldecona.

4 període(0-2): poc treball per als nostres porters Miquel i Carles. El joc baixa en intensitat ja que el partit està guanyat. I es ara quan apareix el Gran Giovani. En un pam de gespa i en un parell de moviments de cintura, es capaç d’enganyar als seus dos marcadors i aconseguir el 0-1. Fantàstic. Seguim amb la possessió total de la pilota. Lluc i Marc ajudant a Pau Pérez al mig camp i es Pau qui li llança la pilota a Àngel que fa el definitiu 0-2.

QUE BONIC ES EL FUTBOL QUAN ES JUGA A FUTBOL I AMB XIQUETS DEL PRE-BENJAMÍ !!!!!

Escolta la entrevista a Ruben, feta per Ivan.

diumenge, 1 de febrer del 2009

CF Ulldecona 9 - 6 San Jaume

Gran partit de Toni Pitarch amb 3 gols. Adrià amb 4 i 2 més d'Àngel han arrodonit el marcador. Contundencia en defensa per part de Toni i Pau ajudats per la resta de l'equip. A destacar la actitud de tots els jugadors. Pau en defensa sortint amb la pilota controlada.
Un dels gols de Antoni Pitarch.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual
C.F.ULLDECONA: 1-2-2-4= 9 GOLS. (3 PUNTS)
U.E. SANT JAUME: 2-0-2-2= 6 GOLS. (1 PUNT)

Nova victòria per als d’Ulldecona en un partit molt igualat i molt disputat on no s’ha decidit fins al darrer quart. A destacar l’adaptació dels jugadors de L’Ulldecona al nou sistema de joc que han treballat els tècnics Ruben i Ivan durant la setmana, amb un 2 - 3 - 1 ficant als dos "homes" més veterans com son Toni i Pau en defensa i la resta alternant posicions al davant. Menció especial avui per a Antoni Pitarch ja que al darrer període ha deixat anar tot el seu potencial golejador aconseguint un Hat-trick i sentenciar el partit. Hem de seguir per aquest camí, jugant a futbol, amb ganes, sense por i disfrutant i aprenent cada dia una mica més.

1 període (1-2): a la primera jugada ja ens han avisat els de Sant Jaume quan han estat a punt de marcar. Tot i això a estat L’Ulldecona el que s’ha avançat al marcador quan Adrià li fa una assistència a Àngel que marca l´1-0. En uns moments de mala sort ens empaten quan de rebot al despejar ens fem gol en pròpia porta 1-1. I ja al final ens fan l´1-2 definitiu en una escapada i Miquel no pot aturar la pilota.

2 període (2-0): seguim jugant prou bé, aguantant bé en defensa i decidint a l’atac amb un Adrià molt efectiu aconseguint ell els dos gols, el primer fent un bon control dins l’àrea, aixecant lo cap i ficant la pilota on el porter no pot arribar; i el segons molt atent en una errada de la defensa del Sant Jaume.

3 període (2-2): temps molt igualat i disputat pels dos equips. Adrià fa l´1-0 quan agafa la pilota al nostre camp i arriba fins l’àrea contrària i xuta ras a pal canviat. A la següent jugada torna a ser Adrià en una jugada calcada a la del primer gol qui marca el 2-0. Quan la cosa pintava bé i de falta directa des de fora l’àrea ens fan el 2-1 ja que Carles no arriba al xut alt del davanter. I l’empat 2-2 es a conseqüència d’un penal assenyalat.

4 període (4-2): tal com hem dit al encapçalament aquest es el període de glòria per a Antoni Pitarch. Cada pilota que li va arribar va portar perill o va acabar en gol. 3 gols d’Antoni i un d’Àngel a pase d´ell van rubricar una magnífica actuació. Els tres gols estan fets de la mateixa manera, amb rapidesa i criteri. Molt bé tot l’equip.
Escolta les valoracions del Mister Ivan.

dissabte, 17 de gener del 2009

CF Ulldecona 5 - 3 CF Alcanar

Torna la lliga desprès de tant de temps, i torna amb una victòria molt merescuda i treballada. Amb una defensa molt solida i amb un Adrià intractable en atac. A la imatge tenim un dels gols que ha fet.
La imatge del partit de totes formes la han protagonitzat els jugadors de L’Ulldecona quant l’àrbitre ha xiulat el final. Hi havien ganes de VICTÒRIA...
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
C.F.ULLDECONA: 1-1-1-2= 5 gols ( 9punts) Total = 3 punts
C.D.ALCANAR: 1-1-1-0= 3 gols ( 7punts) Total = 1 punt

Després de les vacances de Nadal, hem tornat a començar amb una nova imatge en quan a sistema de joc i al comportament dels nostres jugadors, ja que pareixia que els dos darrers partits havíem agafat una mica de respecte al rival degut al superior físic al ser jugadors de segon any. El treball realitzat pels tècnics Ivan i Ruben, xerrades i canvi al sistema de joc, ha donat resultat i s’ha aconseguit una victòria merescuda però molt treballada contra un Alcanar que ens ho ha ficat difícil fins a l’últim quart que s’ha decidit el partit. Bona actuació de tot l’equip i destacar a Adrià que ha fet un gran treball i també Miquel Garcia que a partir d’aquest partit passarà a jugar de porter alternant el lloc amb Carles.

1 període (1-1): joc molt igualat on els dos equips s’han anat vigilant fins que l’Alcanar a aconseguit marcar el 0-1. Tot seguit reacció de L’Ulldecona amb gol d’Antoni Pitarch 1-1.

2 període (1-1): només començar, Adrià agafa la pilota i es dribla a tots els contraris arribant a l’àrea de l’Alcanar i aconsegueix un gran gol 1-0. A partir del gol, l’Alcanar domina el joc i fruit daixò ens empata 1-1. Pareix que els nostres es desperten i tenen dues clares ocasions però sense poder definir davant la porta.

3 període (1-1): ara es l’Alcanar qui només començar i en una escapada del seu davanter ens fa el 0-1. Domini de L’Ulldecona i ocasions per a Pau de xuts de falta que no troben porta, però es novament Antoni Pitarch qui de xut creuat i a pal canviat pot igualar el marcador 1-1.

4 període (2-0): ja al primer atac de L’Ulldecona te Adrià el gol però no pot aconseguir-ho. En uns instants i a la sacada d’un córner i amb molta gent dins l’àrea de l’Alcanar, torna a ser Adrià qui remata una pilota solta i ens adelanta 1-0. Ara es Jovani qui té una nova ocasió que li rebota al defensa i de xut ras Adrià afusella al porter.
Escolta les valoracions del partit fetes per Ivan.