U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Amposta blanc 2 - 6 CF Ulldecona

1 període: 0-3 (punts: 1 - 3)
2 període: 0-0 (punts: 2 - 2)
3 període: 2-2 (punts: 2 - 2)
4 període: 0-1 (punts: 1 - 3) total gols....2-6 (total punts: 6 a 10)

Punts classificació: Amposta = 1 punt. Ulldecona = 3 punts

Fotos cedides per Agustí Morera. Tres de les noves incorporacions a l'equip d'aquest any. El porter, Oriol Morera, que anirà alternant amb Josep Soriano, Roger i Hector.

La crònica per Toni Pascual:
Ara sí. Ja hem començat la temporada oficial i dissabte 24 d’octubre vam anar a competir al camp de l’Amposta. He dit competir i així va ser, ja que el partit es va jugar amb molta intensitat des de el primer moment, on els misters van ordenar una pressió constant al equip contrari. Es va lluitar enormement en quan a tasca defensiva i control de camp, destacant a Oriol i Pau Morera, Toni Pascual i Pau Pérez que va acabar el partit totalment desfet físicament degut a l’esforç. Bones sensacions ens van donar els nostres jugadors amb aquest partit seriós i esperem que així continui.

1 període (0-3): degut a la intensa pressió anomenada abans, ja de primer moment Pau Pérez veu a Àngel desmarcat que de xut ras marca el 0-1. Tot seguit i a la sacada d’un córner es Hèctor qui remata de cap fent el 0-2. Domini total dels d´Ulldecona i ara es el porter Oriol Morera que amb una sacada de porta li va la pilota a Hèctor que torna a marcar el 0-3.

2 període (0-0): pot ser sigui l’únic temps que hem afluixat una mica el ritme, però tot i això amb vàries ocasions de gol, sobretot una d´Hector que surt fora vora el pal. A destacar una gran aturada d’Oriol que s’estira perfecte quan la pilota ja entrava.

3 període (2-2): "el resultat no reflecteix lo succeït al terreny de joc", frase dita per la nostra reportera gràfica Glòria Tena i que té tota la raó. A la primera jugada ens assenyalen un penal a favor nostre que Pau P. tira al pal. Seguim amb el control del partit i amb una jugada dins l’àrea de l’Amposta i amb un pam de terreny, Hèctor toca la pilota que li va als peus de Killer Jovani i marca el 0-1. En una falta des de fora l’àrea, ara es Pau M. qui estavella la pilota al travesser. Seguim amb moltes ocasions per marcar però son ells qui ens empaten el partit 1-1 de penal. Això ens fa reaccionar i Pau M. agafa la pilota des de el darrere fins l’altra àrea, xuta i al rebot del porter es novament Hèctor molt atent qui fa l´1-2. Perdonem moltes ocasions i així arriba l’empat 2-2 per l’Amposta a la sacada d’un córner i ens fen el gol a pròpia porta.
4 període (0-1): la mateixa tònica que tot el partit. Clares ocasions per marcar natros, frustrats per la bona actuació de la portera rival Anna. Molta faena lluitan i jugant sempre la pilota. Només a l’últim minut de joc marquem el 0-1 per mig d´Hector.