U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

divendres, 9 d’octubre del 2009

Vinaròs 3 - 9 CF Ulldecona

Sortida al camp al torneig de Vinaròs. Héctor, una de les noves incorporacions de l'equip, junt a Pau.

Ja hem començat...
La crònica per Toni Pascual...

.... i ja tornem a ser aquí. Els xiquets es van fen grans i aquesta temporada 2009-2010 han canviat de categoria i jugaran amb l’equip Benjamí Blanc de l’escola de Futbol Base d´Ulldecona (jugadors de primer any nascuts l´any 2001).
Hem tingut alguna baixa, però també noves incorporacions com son: Hèctor, Roger, Alexandru i Roger Castell.
L’equip que continua de l´any passat es: Jovani, Àngel, Antoni, Llull, Pau i Toni. I aquest principi de temporada tindrem a tota una garantía sota els pals amb Josep Soriano que s’alternarà amb Oriol Morera com a porters.
En quan als entrenadors continúen Ruben i Ivan, d’aquesta manera podran seguir amb la bona tasca que ens han demostrat durant la passada campanya.
L’activitat dels entrenaments ja fa vàries setmanes que funciona, i aquest diumenge 04/Octubre hem fet el primer desplaçament amistós a Vinaròs per inaugurar la nova Ciutat esportiva.
El resultat final ha estat 3 a 9 a favor del d´Ulldecona, jugant dues parts de 30 minuts. Els gols els han marcat: Jovani 2, Hèctor 3, Àngel 3 i Roger 1. Val a dir que el Vinaròs ha presentat un equip prou assequible, però tot i això, en principi hi han bones sensacions, encara que s’haurà de treballar molt amb algunes incorporacions. Pel que fa a la columna de l’equip amb Llull, Pau i Toni, es nota la maduresa a la defensa i mig camp, acompanyats per Josep a la porta.
De moment només dir als jugador lo de sempre: "compromís, assistència, esforç, esportivitat i bon comportament als entrenaments i als partits, ja que es aquí on es veu el treball fet durant la setmana amb Ivan i Ruben. I per damunt de tot, respecte amb els entrenadors i companys, ja que el futbol es un esport d’equip.