U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 24 de març del 2009

CF Ulldecona 2 - 6 La Sènia

Realment es un resultat molt injust per aquest nens que han estat dominant tota la estona.
No podem desmerèixer a ningú, Carles i Miquel ho fan molt bé, però hem de dir que aquest equip amb un porter una miqueta més gran i amb més “tablas”, hauria perdut pocs partits. Felicitats a tots.

La lluita en defensa que aquesta vegada no ha donat resultats.
Un dels gols del partit fet per Àngel.

La crònica del partit per Toni Pascual:

Aquest dissabte hem tornat a veure un bon partit de futbol on L’Ulldecona s’ha enfrontat a La Sènia, primer classificat i que no ha perdut cap partit. L’Ulldecona ha dominat gran part del partit, sense cap tipus d’inferioritat en quan a joc i fent jugar com sempre a tots els seus membres de l’equip, cosa que altres equips no fan i ens trobem molt sovint amb aquesta manera d’actuar per part del rival. La Sènia hem de dir que ha demostrat perquè es el primer classificat, ja que es un equip amb bon toc de pilota i joc, però sobretot, la diferència ha estat en el seu físic, amb jugadors decisius per la seva força i alçada. Crec que vist el partit L’Ulldecona no es va merèixer perdre. Felicitats per l’actitud mostrada.

C.F.ULLDECONA: 0-0-2-0= 2gols Punts: 6 Punts classificació: 1
C.F.LA SENIA"A": 1-2-1-2= 6gols Punts:10 Punts classificació: 3

1 període (0-1): joc igualat per part dels dos equips amb bones combinacions de L’Ulldecona i bon treball defensiu. Només amb una pilota solta a la vora de l’àrea ha pogut marcar la Sènia el 0-1.

2 període (0-2): de bon començament es La Sènia qui s’avança al marcar el 0-1 de rebot que aprofita el davanter. Tot seguit i de xut ras ens fan el 0-2. A partir d’aquí es quan reacciona L’Ulldecona però amb mala sort de cara a la porta rival amb una claríssima ocasió per a Pau que xuta per dalt del travesser.

3 període (2-1):
es en aquesta part quan L’Ulldecona es destapa amb un joc més solt i Àngel aconsegueix el 0-1. Molta intensitat de joc intentant aguantar el resultat favorable, però La Sènia empata de xut fort a mitja altura. En lloc d’enfonsar-nos la reacció arriba quan Adrià veu sol com sempre a Àngel i novament marca el 2-1.
4 període (0-2): amb una jugada per la banda el davanter de la Sènia empalma un xut fort que Miquel no pot fer rés per aturar-lo 0-1. Altra ocasió per La Sénia quan no aprofiten un penal que tiren al pal. L’Ulldecona juga molt enculat amb un equip descompensat degut als canvis efectuats per a que puguin jugar tots el jugadors. La Sènia arriba davant l’àrea nostra amb tres davanters i Toni no pot impedir que facin el 0-2 definitiu

Escolta les valoracions dels entrenadors Ivan i Ruben.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Salutacions per tothom.

Desde la distància us volíem felicitar un altre cop per la tasca que esteu fent, i enviar el nostre suport als místers per la manera de portar a l’equip.

Una abraçada, i endavant Ulldecona.

Víctor i família.