U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 14 de novembre del 2009

CF Ulldecona 4 - 0 S.Jaume "B"

Bon partit el realitzat avui al municipal d’Ulldecona, davant el S. Jaume “B”. On per cert el nostre comentarista habitual, Toni Pascual, ha fet d’àrbitre. Moltes combinacions davant d’un rival teòricament inferior. Toni Pascual fent d'arbitre, nova faceta!!! i no ho ha fet malament, llastima que s'ha empassat el millor gol del partit...!!!

Les Fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
BENJANI BLANC C.F.ULLDECONA: 4 gols (1-3-0-0) 10 punts / Punts classificació: 3C.F.SANT JAUME B: 0 gols (0-0-0-0) 6 punts / Punts classificació: 1

Un altre partit de competició i una nova victòria enfront a un rival teòricament inferior, el Sant Jaume B. Partit dominat completament pels nostres jugadors, i encara que no ha estat el millor partit, s’ha intentat i aconseguit un bon futbol. El nostre porter, avui Oriol Morera, s´ha passat gairebé tot el partit com un espectador més.

1 període (1-0): encara que no hem sortit amb l’habitual pressió, el domini ha estat sempre dels d’Ulldecona i el Sant Jaume no ha pogut arribar ni una sola vegada a la nostra porta. En una de les moltes ocasions nostres, es Hèctor qui en una escapada creua la pilota a la sortida del porter i marca l´1-0.

2 període (3-0): contínues ocasions de l´Ulldecona i bona actuació del porter visitant amb bones aturades. Gols d´Hector, Angel i Toni Pascual de xut des de fora de l’àrea que entra per tota l’esquadra.

3 període (0-0): a destacar un gol de l´Ulldecona no assenyalat per l’inepte de l’àrbitre ja que no el va veure.....

4 període )0-0): hem pogut veure moltes jugades assajades com son els córners al primer pal, segon pal, passada fora l’àrea... en fi, hem disfrutat un altre cop.