U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 31 de març del 2009

CF Rosell 2 - 5 CF Ulldecona

Molt bon treball el realitzat el Diumenge passat a Rosell. No mes ha calgut un quart del partit per que els xiquets de L’Ulldecona s’acabin imposant, tot i el vent fred que feia.
Bona pressió en el centre del camp que ha sigut suficient per guanyar el partit amb autoritat. El equip minuts abans del començament del partit. Esportivitat sobre tot. Mira les fotos del partit.

"Desplaçament a Rosell i nova victòria, aquesta vegada en diumenge i amb bastants coses una mica atípiques. Molt fred i molt vent, un camp molt estret que van acusar els d’Ulldecona en el primer període, i sobretot l’absència dels tècnics Ivan i Ruben ja que van tindre que anar a jugar amb el primer equip. Degut a això, els companys Thierry Muntaner i Pepe Pérez es van encarregar dels xiquets i ho van fer perfecte. Només cal felicitar-los pel treball realitzat. Això sí, vam poder veure l’evolució dels nostres jugadors, amb la lliçó ben apresa i tots sabien el que tenien que fer en tot moment, i així vam aconseguir la victòria que sens havia negat el passat desembre al nostre camp davant el Rosell.

C.F.ROSELL: 1-0-0-1=2 gols Punts: 6 Punts classificació: 1
C,F,ULLDECONA: 0-1-2-2=5 gols Punts: 10 Punts classificació: 3

1 període (1-0): primera part de tanteig i d’aclimatació tant a la inclemència del temps com al terreny de joc molt estret. Només es va aconseguir un gol 1-0 per part del Rosell en un embolic dins la nostra àrea.

2 període: (0-1): aquí comença a funcionar l’equip, amb molta pressió davant el rival només sortir de l’àrea. Degut a això li arriba la pilota a Àngel que des de l’angle de l’àrea marca el 0-1. Tot seguit una claríssima ocasió per a Adrià que xuta massa alt i també una altra per a Pau que xuta creuat vora el pal.

3 període (0-2): bon treball defensiu de L’Ulldecona que segueix amb la mateixa pressió per tot el camp. Bones aturades del porter del Rosell a diverses ocasions nostres. Una errada en defensa del Rosell proporciona que Jovani marca el 0-1. Amb el control del partit per part de L’Ulldecona, treu Pau un córner i Alex de xut fluix aconsegueix el 0-2.

4 període (1-2): només començar, Àngel molt atent marca el 0-1 quan se li escapa la pilota al porter. En un contraatac nostre ara es Pau qui de fort xut fa el 0-2. Amb el nostre equip totalment a l’atac, ens agafen amb la defensa avançada i ens fan l´1-2."