U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 28 de novembre del 2009

CF Ulldecona 5 - 1 Rapita Blau

Bon partit dels de casa que en el 3er quart ja tenien la victòria al sac. Bon treball de contenció i bona coordinació en la pressió que els xiquets han fet en tot el camp i que en alguna ocasió ha acabat en gol.

Bona sortida de Josep impossant la seva força.Llençament de falta per part de Pau i que el porter respon fenomenalment. Abans que rés, esportivitat...
Moltes felicitats a tots per la Victòria aconseguida avui i a seguir treballant.
1 quart - El primer gol ha arribat en la execució d’un corner tret per Pau i que Hèctor ha rematat en línea de gol. Tot seguit i en un contraatac rapidíssim, Hèctor torna a marcar.

2 quart - Desprès d’un mal entès entre la nostra defensa i el nostre porter, ens fan el 0 a 1, però hem sabut reaccionar i Toni Pitarch fa el empat a pase d’Hèctor.

3 quart – Fruit de la pressió Toni Pitarch fa el primer gol del quart. Roba una pilota entre 2 defenses i se’n va tot sol creuant-la on el porter no pot fer res. El 2 a 0 arriba desprès d’una passada rapidíssima de Josep a Hèctor, que culmina en gol.

4 quart – Tranquil·litat absoluta i 0 a 0 en el marcador.