U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 1 de març del 2009

Ràpita Blanc 1- 4 CF Ulldecona

Partit molt intens els disputat ahir a la Ràpita. Nova victòria i el que importa es el progrés que setmana rere setmana es va veien en el terreny de joc. Felicitacions a tot l’equip per l’actitud mostrada i per la victòria.

Alex en una internada per la banda, que va acabar en gol.Un xut de Àngel que també va acabar en gol.

La crònica per Toni Pascual:

Nova victòria de L’Ulldecona davant d’un equip que encara no l’havíem pogut guanyar en lo que porten de temporada. Partit no molt vistós en quan a futbol, però molt difícil i treballat en quan a tàctica de joc. El nostre tècnic Ruben ha sabut com fer front al joc de l’equip rival i en particular al seu jugador més determinant que ha estat anul·lat completament per part de Toni i Pau al darrere i Adrià avui per la part dreta del terreny de joc. Una victòria molt merescuda i que torna a demostrar el treball que es realitza durant els entrenaments, ja que també hem pogut veure jugades d’estratègia als córners.

1 període(0-0): joc una mica embolicat i espès amb respecte per part dels dos equips, tot i que L’Ulldecona hagués pogut marcar en una claríssima ocasió desaprofitada quan Àngel remata fora a porta buida.

2 període(0-1): es aquí on es trenca i es decideix el partit quan Alex ens ofereix un "jugadon" dels que ens té acostumats, agafa la pilota al nostre camp, corre tota la banda esquerra fins arribar a la ratlla de fons, aixeca el cap, veu a Adrià al mig de l’àrea, li fa la passada enrere i Adrià aconsegueix el 0-1.

3 període(0-2): es la Rapitenca qui apreta en aquest període, però els d’Ulldecona aguanten bé amb una molt bona defensa. L’Ulldecona juga al contraatac i s’aprofita de la rapidesa d’Àngel que en dues escapades aconsegueix els dos gols d’aquest període.

4 període(1-1): amb el partit ja guanyat ens relaxem una mica i la Rapitenca marca l´1-0 tot i que Miquel arriba a tocar la pilota. Pareix que els nostres jugadors no estan conformes amb el gol encaixat i com a resultat de la pressió a la defensa rival Adrià de toc suau marca l´1-1.
Escolta les valoracions de Ruben després del partit.