U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Triangular a Masdenverge


La crònica, per Toni Pascual...

Dissabte 16 d’octubre ens vam desplaçar a Masdenverge per disputar un triangular amb la Rapitenca i Masdenverge.
- El primer partir amb la Rapitenca vam perdre 3 a 0, val a dir que portaven jugadors de segon any. Va ser un partit molt seriós i els nostres jugadors estaven per la feina en una primera part que va acabar 0-0, encara que hagués pogut ser diferent el resultat quan Pau enganxa una gardela des de fora l’àrea i el porter d’ells realitza una gran aturada.
Ja a la segona part i en una escapada de la Rapitenca ens fan el 1-0. Tot seguit Toni Pascual es lesiona en una jugada fortuïta i el canvi descompensa l’equip. El 2-0 de la Rapitenca arriba amb un altre contraatac i el 3-0 es un gran gol del nº10 que aixeca la pilota per dalt de Josep.
- El segon partit enfront al Masdenverge va acabar 6 a 1 a favor de l´Ulldecona. També es cert que el rival va ser de menys nivell. La primera part va acabar amb 6-0 per als de l´Ulldecona, amb 3 gols d´Angel, 1 d´Alexandru, 1 d´Hector i l’altre ells amb pròpia porta. Encara es van tenir mes oportunitats per marcar com un travesser d´Adrià.
La segona part, encara que sembli mentida, va ser per al Masdenverge on Tania va marcar l’únic gol d’aquest període. I hagués pogut marcar el segon quan Alex comet penalt, però Josep l’atura amb dues intervencions. Segueix dominant el Masdenverge degut a que els d´Ulldecona estan totalment fora de lloc i sense intensitat al joc.
*Això ens ensenya a no menysprear al contrari i a que durant el partit s’ha d’estar per la feina.
Esperem que la cosa canviï la propera setmana que comença el campionat.
Sort a tots.