U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 16 de març del 2009

Amposta blanc 4 - 5 CF Ulldecona

Un resultat una miqueta enganyós, ja que quant tot estava decidit, l'equip va baixar la guàrdia i l'Amposta va fer tres gols a l'últim quart. Tot i això, nova victòria pels xiquets de L’Ulldecona. Novament, un gol d'Adrià.

Toni i Pau, pilars defensius de l’equip.

Les fotos del partit.

La Crònica per Toni Pascual:

Després d’una setmana una mica mogudeta en quan al comportament als entrenaments d’alguns membres de l’equip i el corresponent empipament i cabreig per part dels tècnics, vam arribar al dissabte, i abans de saltar al camp en la xerrada habitual dels misters Ruben i Ivan, van fer un rentat de cervell que va donar el seu fruit al damunt del terreny de joc. Els xiquets han de saber que apart d’aprendre a jugar a futbol, al ser un esport d’equip, també se’ls ensenya a tindre companyerisme, disciplina, responsabilitats, a relacionar-se amb educació tant amb els companys com amb els misters i rivals, a saber perdre i guanyar amb esportivitat... encara que a uns els coste més que a altres.
Tornant al partit i des del començament, ja vam poder apreciar l’actitud dels xiquets. Partit molt seriós, pressionant al contrari ja des de la seva àrea i sense deixar pensar al rival. Impressionant i decisiu el treball en defensa per part de Pau, Llull, Alex i Toni que no van deixar passar ni una sola pilota.

C.F.AMPOSTA BLANC: 0-0-1-3= 4gols PUNTS: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 1
C.F.ULLDECONA: 1-1-2-1= 5gols PUNTS:10 PUNTS CLASSIFICACIO: 3

1 període (0-1): joc de L’Ulldecona molt seriós i amb una pressió constant ja al terreny de l’Amposta. Es així com Alex aconsegueix per força i ganes prendre la pilota al defensa i marcar el 0-1. També hagués pogut tornar a marcar quan Antoni Pitarch xuta al pal i al rebot Alex no pot acabar la jugada.

2 període (0-1): treball defensiu excel·lent amb un Toni que en vàries ocasions d’atac de l’Amposta i davant tres davanters s’emporta sempre la pilota amb la corresponent desesperació dels davanters. Segueix la pressió a tot el camp. A la sacada d’un córner per part d’Adrià, Àngel xuta i un defensor rebutja la pilota sota els pals. Es ara quan l’Amposta saca un córner i Toni novament es fa amb la pilota, avança fins mig camp, veu a Adrià desmarcat i amb una passada llarga Adrià fa el 0-1.

3 període (1-2): Para Alex la pilota dins l’àrea de l’Amposta, fa un regat en un pam de terreny, aixeca el cap a xuta vora el pal aconseguint el 0-1. Reacciona l’Amposta i de rebot empata el partit 1-1. Tot seguit gran jugada d’Adrià que s’escapa i trenca a tres defensors només amb un moviment de cintura i es planta sol davant el porter i creua la pilota 1-2. Ara es Pau qui en una jugada de força xuta al pal amb la cama dreta.

4 període (3-1): ens anticipem al marcador 0-1 quan Àngel xuta i de rebot el defensor es fa gol en pròpia porta. Amb el partit ja guanyat baixem revolucions i l’Amposta s’aprofita i ens marca 3 gols. Cal destacar 3 bones aturades de Miquel. Bon treball de tot l’equip Lluc, Marc, Jovani, Carles.