U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 21 d’abril del 2009

Empat a casa amb el Sta. Barbara

De nou un empat amb el Sta. Barbara, que certifica la semblança entre els dos equips. A la foto un dels gols del partit, fet per Àngel.Miquel Garcia de porter que ha fet una molt bona actuació.Nou enfrontament amb el Sta. Bàrbara i novament empat al resultat. Encara que no hem pogut guanyar, si que hem gaudit del bon joc desplegat pel nostre equip. Ja al primer període hem pogut veure com el nostres xiquets tocaven molt bé la pilota, amb molt de seny treien la pilota des de el darrere, obrint joc per les bandes i pressionat al rival. Podem dir que hem estat superiors en quan a joc, però ens ha faltat una mica de físic per poder aconseguir la victòria.

C.F.ULLDECONA: 1-1-4-0=6gols Punts:8 Punts classificació: 2
C.F.STA.BARBARA: 2-0-0-2=4gols Punts:8 Punts classificació: 2

1 període (1-2): hem començat amb un tanteig per part dels dos equips que es coneixen molt bé. Una primera ocasió per a Toni Pascual quan a la sacada d’un córner xuta fort per dalt la porta. Sempre jugant la pilota els d’Ulldecona i domini constant que ens ha porta el gol d’àngel 1-0. Tot seguit ens han empatat 1-1 de xut creuat en una pilota solta. Bona actuació del nostre porter Miquel fent parades de mèrit, però sense poder fer rés quan de xut ras des de fora l’àrea ens han marcat l´1-2.

2 període (1-0): seguim amb el bon joc desplegat. Ocasió claríssima per a Pau Pérez que treu el porter quan ja es cantava el gol. En un dels córners a favor de L’Ulldecona, es Pau qui en una jugada assajada fa la sacada a la vora de l’àrea on es troba Toni que xuta fort i al rebot dels defensors es novament Àngel tot sol qui marca l´1-0.

3 període (4-0): festival atacant de L’Ulldecona amb moltes ocasions de gol i xuts al pal de Toni. S’han fet 4 gols que haurien pogut ser més. 1-0 marcat per Àngel de xut fort a mitja altura. 2-0 novament d’àngel quan rep una bona assistència d´Alex. 3-0 Adrià de xut fort i col·locat. 4-0 d´Alex que es troba escorat i xuta ras al pal curt. Bona actuació de tot l’equip i a destacar la verticalitat de Marc.

4 període (0-2): en l’únic moment que hem tingut de baixada ha aprofitat el Sta. Bàrbara per fer 2 gols més per força que per joc.