U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 1 de febrer del 2009

CF Ulldecona 9 - 6 San Jaume

Gran partit de Toni Pitarch amb 3 gols. Adrià amb 4 i 2 més d'Àngel han arrodonit el marcador. Contundencia en defensa per part de Toni i Pau ajudats per la resta de l'equip. A destacar la actitud de tots els jugadors. Pau en defensa sortint amb la pilota controlada.
Un dels gols de Antoni Pitarch.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual
C.F.ULLDECONA: 1-2-2-4= 9 GOLS. (3 PUNTS)
U.E. SANT JAUME: 2-0-2-2= 6 GOLS. (1 PUNT)

Nova victòria per als d’Ulldecona en un partit molt igualat i molt disputat on no s’ha decidit fins al darrer quart. A destacar l’adaptació dels jugadors de L’Ulldecona al nou sistema de joc que han treballat els tècnics Ruben i Ivan durant la setmana, amb un 2 - 3 - 1 ficant als dos "homes" més veterans com son Toni i Pau en defensa i la resta alternant posicions al davant. Menció especial avui per a Antoni Pitarch ja que al darrer període ha deixat anar tot el seu potencial golejador aconseguint un Hat-trick i sentenciar el partit. Hem de seguir per aquest camí, jugant a futbol, amb ganes, sense por i disfrutant i aprenent cada dia una mica més.

1 període (1-2): a la primera jugada ja ens han avisat els de Sant Jaume quan han estat a punt de marcar. Tot i això a estat L’Ulldecona el que s’ha avançat al marcador quan Adrià li fa una assistència a Àngel que marca l´1-0. En uns moments de mala sort ens empaten quan de rebot al despejar ens fem gol en pròpia porta 1-1. I ja al final ens fan l´1-2 definitiu en una escapada i Miquel no pot aturar la pilota.

2 període (2-0): seguim jugant prou bé, aguantant bé en defensa i decidint a l’atac amb un Adrià molt efectiu aconseguint ell els dos gols, el primer fent un bon control dins l’àrea, aixecant lo cap i ficant la pilota on el porter no pot arribar; i el segons molt atent en una errada de la defensa del Sant Jaume.

3 període (2-2): temps molt igualat i disputat pels dos equips. Adrià fa l´1-0 quan agafa la pilota al nostre camp i arriba fins l’àrea contrària i xuta ras a pal canviat. A la següent jugada torna a ser Adrià en una jugada calcada a la del primer gol qui marca el 2-0. Quan la cosa pintava bé i de falta directa des de fora l’àrea ens fan el 2-1 ja que Carles no arriba al xut alt del davanter. I l’empat 2-2 es a conseqüència d’un penal assenyalat.

4 període (4-2): tal com hem dit al encapçalament aquest es el període de glòria per a Antoni Pitarch. Cada pilota que li va arribar va portar perill o va acabar en gol. 3 gols d’Antoni i un d’Àngel a pase d´ell van rubricar una magnífica actuació. Els tres gols estan fets de la mateixa manera, amb rapidesa i criteri. Molt bé tot l’equip.
Escolta les valoracions del Mister Ivan.