U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 12 de desembre del 2009

Masdenverge 5 - 5 CF Ulldecona

Les FOTOS del partit.
La Crònica per Toni Pascual.
C.F.MASDENVERGE: 5 (2-0-0-3) Punts: 9 Punts classificació: 3
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 5 (1-2-0-2) Punts: 7 Punts classificació: 1

Que ha passat ? que un equip com el Masdenverge ha demostrat la seva molt bona evolució des de la pretemporada i l´Ulldecona ha estat un equip tou, lent mentalment i sense recursos. Esperem que només sigui un accident, però els misters hauran de treballar, i molt, amb l’actitud d’alguns jugadors.

1 període (2-1): només en tres minuts el Masdenverge ens dona un avís quan ens fa l´1-0 i natros encara pareixem dormits, freds i fora del partit. Pareix que l´Ulldecona reacciona amb un pal de Roger, però a la següent jugada i de falta directa ens marquen el 2-0 quan la pilota toca a la tanca i Josep no pot fer rés per aturar-la. Ens espavilem una mica quan Àngel escurça el marcador 2-1 quan fa un gran gol des de fora l’àrea i a pal canviat, però ja es massa tard.

2 període (0-2): ha estat l’únic període dominat per l´Ulldecona. Moltes ocasions d´Hector, però ha quedat clar que avui no era el seu millor dia per marcar gols. Ha estat Pau Pérez qui d’un cacau des de mig camp fa el 0-1 al xutar una falta directa. Tot seguit torna a ser Àngel qui marca el 0-2 després d’una bona jugada de Toni Pascual.

3 període (0-0): sense gols, sense idees, sense futbol i amb molt desconcert. Aquest no és l’equip que estem acostumats a veure.

4 període (3-2): ha passat el que tenia que passar.... La primera jugada es una claríssima ocasió per a Hèctor que no pot definir, però a la següent s’escapa per velocitat dels seu marcador i aconsegueix el 0-1. Tot seguit ens empaten 1-1 de falta directa des de fora l’àrea i sense temps de reacció ens fan el 2-1. El partit es trenca totalment, on la pilota va d’una porta a l’altra i torna a ser Pau qui empata 2-2 de falta directa per tot l’escaire. Quan tots ens pensàvem que s’acabaria així, el Masdenverge ens fa el 3-2 que els dona la victòria.