U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 12 d’octubre del 2009

CF Ulldecona 1 - 4 La Sènia

Un altre partit de pretemporada que serveix per anar agafant ritme abans de que comenci la competició. Bones sensacions tot i la derrota.

Llull en la seva linea habitual ajudat per Àngel.

Toni Pacual Jr, un altre eix de l'equip.
La Crònica, per Toni Pascual...
Dissabte 10 d’octubre al matí, es va jugar un altre partit de pretemporada amb el CF La Sènia, que va presentar un equip molt ben posicionat al camp, amb bona tècnica, bon físic i amb canvis que no descompensaven l’equip. Va ser un partit amb molta igualtat, amb els dos primers períodes empatats a 0-0, on els dos equips es van mesurar i tantejar. Els d´Ulldecona van mouré bé l’esfèric i sempre intentant jugar des de el darrere.
Va ser al tercer període quan ja es va moure el marcador amb un 0-2 visitant. Tot i això, s’ha de dir que la Sénia només va disposar de tres ocasions clares de gol i en va aprofitar dues. En canvi els d´Ulldecona van estavellar una pilota al pal quan Pau Pérez va xutar una falta directa i tot seguit Antoni va desaprofitar una immillorable ocasió de gol. També Pau Morera va tenir la seva oportunitat però sense encert. A destacar les aturades de Josep, però sense poder evitar els gols després de rebutjar la pilota les dues vegades. Domini de l´Ulldecona però sense efectivitat de cara a gol.
A l’últim període i amb una jugada de fortuna, ens fan el 0-1 amb un xut fluix que passa entre els molts jugadors que hi havien dins la nostra àrea. Això ens fa reaccionar i en un contraatac, Pau Morera, sense angle i amb l’ajut del porter empata 1-1. Es a les acaballes del partit quan la Sénia apreta, i fruit d’aquesta pressió i a la sacada d’un corner aconsegueixen l´1 a 2.
Hem de seguir treballant molt als entrenaments per aconseguir que l’equip no es noti descompensat al fer canvis.