U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 31 d’octubre del 2009

CF Ulldecona 4 - 2 La Sènia B

Ara feia dies que no veia un partit del Benjamí Blanc, i la veritat, haig de dir que hem de felicitar als entrenadors, Ruben i Ivan, per la feina feta des de la pre-temporada fins ara. Encara falten alguns detalls per anar polint però estic segur que aquest equip anirà a més i que encara que es perdi, que no es el cas d'avui, l'actitud demostrada sempre serà la correcta.
Felicitar també a Pau pel treball fet al mig del camp i en defensa. He vist la seva progressió des de el final de temporada passat fins als dies actuals i com li he dit a Ruben, això es cosa seva... Tenim una defensa d'enveja amb Toni Pascual i LLul... Un porter de garanties en tots els aspectes, Josep Soriano o Oriol Morera... Un davanter, Hèctor, que encara que li falta una miqueta, farà gols amb els ulls tancats... I tenim tota una serie de nens, Roger, Roger Castell, Àlex, Jovani, Toni Pitarch, Àngel que amb les ganes que li estan posant, estan cridats a triunfar aquesta temporada, i això que nomes es el primer any de Benjamí. FELICITATS a TOTS!!! i a seguir treballant.
Les fotos del partit.
La Crònica per Toni Pascual:
CF ULLDECONA: 4 gols (1-2-1-0) Punts: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
CF LA SENIA B: 2 gols (0-1-1-0) Punts: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

Segona jornada i segona victòria consecutiva que ens fica com a líders provisionals de la classificació juntament amb La Sènia A.
Aquesta vegada ha estat enfront La Sènia B, un equip molt ben situat al camp, amb bona tècnica i forts físicament, donant molt bona imatge ja que la passada temporada van ser els guanyadors del campionat pre-benjamí, i fins avui no els havíem pogut guanyar. Tot i això, els d´Ulldecona han demostrat l’evolució que estan portant a terme els entrenadors Ivan i Ruben. Es nota, i molt, la progressió d’alguns jugadors que son l’eix de l’equip, tal com ha indicat el company Josep Pérez a l’encapçalament. S’ha de seguir per aquest camí, amb aquesta actitud i sacrifici al terreny de joc per part de tots els jugadors.

1 període (1-0): com es habitual, els entrenadors ordenen pressió a tot el camp des de el primer moment i això ens porta a tenir moltes ocasions de gol però sense encert, com dues clares d´Alex i Antoni Pitarch. També una de claríssima d´Angel a porta pràcticament buida. Però té que ser Pau Pérez el que d’una gardela espectacular a la sacada d’una falta directa des de fora de l’àrea obri el marcador 1-0.

2 període (2-1): ja als primers instants ens avancem al marcador quan Roger amb molts jugadors dins l’àrea rival aconsegueix l´1-0. Tot seguit li arriba l’esfèric al nostre porter Josep, veu a Hèctor desmarcat en punta, fa la sacada llarga amb el peu i Hèctor marca el 2-0. Bé Hèctor i molt llest Josep. Reacciona la Sénia que acursa distàncies 2-1 amb una bona jugada col·lectiva. A destacar una aturada impressionant de Josep que vola per evitar el gol.

3 període (1-1): total entrega i desgast físic d’alguns jugadors de l´Ulldecona com Pau al mig camp, i Llull i Toni en defensa, ajudats per Josep a la porta, per empatar i emportar-nos el partit. El 0-1 ens els marquen de cap a la sacada d’un corner amb una rematada ajustada al pal. Però es Josep qui torna a llançar la pilota en punta i empata Hèctor 1-1.

4 període (0-0): purament de tràmit per als d´Ulldecona. La Sénia domina però sense encert cara a gol. Es donen més minuts als jugadors com Roger Castell per anar agafant ritme de competició.