U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 10 de març del 2009

CF Ulldecona 9 - 3 Amposta Negre

Mal partit el disputat Dissabte al camp de L’Ulldecona, bàsicament per que els nostres es van contagiar del joc de l'Amposta. Però al final 9 gols que podien haver estat molts més si haguessin jugat com últimament ho fan.
Un dels gols d'Adrià que com sempre ens te acostumats a marcar.
Un xut de Pau des de la frontal de l'àrea que va acabar en gol.
Pau marcant la jugada d’estratègia i desconcertant als defenses, que deuen pensar: Que collons fa aquest tio?.
Una imatge molt maca que ens acostuma a agradar més quan passa al camp contrari.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
C.F.ULLDECONA: 2-3-3-1= 9gols PUNTS: 11
C.F.AMPOSTA"NEGRE": 1-1-0-1= 3 gols PUNTS: 5

Dissabte 07/03/2009 al matí ens vam enfrontar a l’equip del Amposta"negre" i per descomptat que no ha estat el millor partit que hem pogut veure, amb un joc poc vistós i molt embolicat. També es cert que el temps no ens va acompanyar, ja que feia molt vent, però tot i això els de L’Ulldecona van aconseguir una altra victòria davant un rival inferior.

1 període: als primers instants de partit, Alex aconsegueix marcar l´1-0 quan al porter de l’Amposta se li escapa la pilota i Alex molt atent només li cal empènyer la pilota. Tot seguit i amb la nostra defensa descol·locada, es queda la pilota solta dins l’àrea i de xut ras l’Amposta ens iguala el marcador 1-1. Ja a la fi d’aquest temps, Pau veu desmarcat a Antoni, li envia una bona passada i es Antoni el que marca el 2-1.

2 període: comença amb vàries ocasions per als d’Ulldecona, fins que a la sacada d’un córner de l’Amposta agafa novament la pilota Pau i torna a fer una assistència a Àngel que marca l´1-0. Reacciona l’Amposta i ens empata 1-1 a la següent jugada. En una nova ocasió d'Àngel fa el 2-1 quan li rebota la pilota al porter. Pareix que ens espavilem una mica i es Adrià qui marca el 3-1 definitiu d’aquest període.

3 període:
tres "golassos" en aquest temps. 1-0 Pau quan engalta una gardela impressionant des de la vora de l’àrea. 2-0 Alex que aguanta l’entrada del defensa fins al davant del porter i marca de toc suau. 3-0 novament de Pau al treure de falta directa un xut perfectament col·locat.

4 període:
amb el partit guanyat es perd intensitat de joc que aprofita l’Amposta al marcar 0-1 de fort xut. Tot i el relax evident encara podem aconseguir l’empat 1-1 per mig d’Àngel quan empalma una pilota solta dins l’àrea.