U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 7 de desembre del 2009

S.Jaume "A" 5 - 3 CF Ulldecona

Tot i la derrota, bon partit dels de Ulldecona que han sabut plantar cara a un equip amb nens molt més gran que els.

Oriol ha estat en aquesta vegada el porter de l'Ulldecona.

Hector fent un dels gols del partit.
Mes FOTOS
La crònica per Toni Pascual:

C.F.SANT JAUME ROIG: 5 gols (0-2-2-1) Punts: 9 Punts classificació: 3
C.F.ULLDECONA BLANC: 3 gols (0-2-0-1) Punts: 7 Punts classificació: 1

Partit difícil contra un equip ben posicionat al camp, amb alguns jugadors de molt físic i altres amb bon toc i manejant bé l´esfèric. Tot i això, crec que l’empat hagués estat el resultat just. Ara bé, si s’hagués xiulat per igual als dos equips, pot ser la victòria s’hagués decantat per als d´Ulldecona. Dic això perquè ens van assenyalar diverses faltes a la vora de l’àrea i ens van marcar dos gols, en canvi a Hèctor, que per cert va fer un gran partit, contínuament va ser agarrat per la samarreta ja que sempre s’escapava del seu marcador, però no es va assenyalar cap infracció, amb la corresponent desesperació dels aficionats.

1 període (0-0): part molt disputada on ens apreten contínuament. L´Ulldecona juga enculat a la seva àrea sense poder sortir degut a la superioritat física del Sant Jaume. Molt treball en defensa per evitar la pressió als corners del S.Jaume.

2 període (2-2): de bon començament ens fiquem 0-2 al marcador amb dos gols d´Hector aconseguits per força, velocitat i lluita amb els defenses contraris. La mala sort ens cau a sobre quan d´un xut des de fora l’àrea, que arriba a tocar Oriol, ens fan l´1-2 i acte seguit en un córner ens empaten 2-2 i es xiula el final.

3 període (2-0): surten apretant ells i es fiquen 1-0 al marcador. L´Ulldecona reacciona i Hèctor dispara al pal, però degut a contínues faltes que ens assenyalen en contra a la vora de l’àrea ens fan el 2-0 de falta directa.

4 període (1-1): l´Ulldecona surt a per totes i novament Hèctor aconsegueix el 0-1. Lluita constant per intentar ampliar el marcador però no es pot fer rés quan l’àrbitre ens torna a senyalar una falta directa i de fort xut ens empaten 1-1.