U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 20 de desembre del 2009

CF Ulldecona 1 - 2 CF Alcanar

Nova derrota, aquesta vegada al derbi. Tercera consecutiva, i es que els nens han surtit una miqueta descolocats i desconcertats. De totes formes bon treball el realitzat fins ara. Anims i a continuar treballant de la mateixa forma. Segur que el descans Nadalenc ens va bé a tots. Bon Nadal.



La Crònica per Toni Pascual.

BENJAMI BLANC C.F.ULLDECONA: 1 gol (0-0-0-1) Punts: 7 Punts classificació: 1
BENJAMI C.D. ALCANAR: 2 gol (1-1-0-0) Punts: 9 Punts classificació: 3

Es clar que es pot perdre, i més si davant tens un equip com l´Alcanar, per mi el millor equip que ens hem enfrontat. Ben posicionat al camp, movent molt bé la pilota, concentrats durant tot el partit i lluitant totes les accions. Lo que costa d´entendre es l´apatía i manca d’intensitat general de tot l’equip nostre. Pot ser que quan al davant tenim un equip com l´Alcanar, i veiem que ens fan jugar com ells volen, ens fem més petits i ens sentim inferiors. Tot i això, el resultat ha estat molt ajustat, per lo que s’haurà de treballar amb l’autoestima de cada jugador i creure’s cadascú que es capaç de fer, com en partits anteriors.
No passa rés, tranquil·litat i a seguir treballant, i segur que tornarem a fer el bon futbol que ens teniu acostumats.

1 període (0-1): l´Alcanar mou molt bé la pilota al primer toc i això ens fa anar una mica perduts pel camp. Ens manca l’agressivitat i pressió d’altres partits. Només a la sacada d’un córner i de jugada assajada ens marquen el 0-1.

2 període (0-1): part més igualada amb ocasions per als dos equips. Una molt clara per a Pau Morera al contraatac. Els porters es tenen que esforçar amb bones aturades d´Oriol. Ja a la fi es quan ens fan el 0-1 amb un tir imparable per tota l´escuadra.

3 període (0-0): comença aquest període amb una claríssima ocasió per l´Alcanar que Oriol pot rebutjar. Contínues ocasions per als dos equips, sobretot per a Ocaña que es incapaç de finalitzar-ne tres de consecutives davant el porter.

4 període (1-0): tant sols destacar l’aturada d´Oriol a un penal, i el cacau de Pau Pérez des de fora l’àrea, impressionant, per fer l´1-0 que ens dóna la victòria en aquest període però ja amb el partit perdut.

ANIMS A TOTS, I QUE ELS REIS US PORTEN MOLTS REGALS I MOLTES GANES DE JUGAR A FUTBOL.
BONES FESTES I MILLOR ANY NOU / 2010.