U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dijous, 27 de desembre del 2007

La festa del Futbol

Ni la pluja ni ningú han pogut aigualir la festa del futbol que hem viscut aquest Diumenge passat, dia 23/12/2007, a Ulldecona.

Tant el Benjamí com el Prebenjamí del FC Ulldecona han quedat en tercer lloc en els seus respectius tornejos, però els nens han gaudit de valent i és això el que conta.

Gràcies a tots els quals han fet possible que el torneig hagi estat una realitat i felicitats al FC Barcelona, que ha estat el just guanyador del torneig en les dues categories.

La cara de Pere ho diu tot, però la meva pregunta és la següent : creieu que haurien guanyat si hagués jugat l'equip titular...?

Les Fotos dels partits.

Ara podeu demanar a NOVART7 copies en paper de les fotos. 4€ les mides 13*18 i de 5€ les mides 15*20.

dimarts, 18 de desembre del 2007

II Torneig Futbol 7 Ulldecona

El proper Diumenge 23/12/2007 es celebra a Ulldecona el 2on torneig Nadalenc de Futbol 7, amb la participació del prebenjamí i benjamí del FC Barcelona.
Com de costum, totes les fotos dels partits, tant dels benjamíns com dels prebenjamins així com les cròniques, estaran penjades al nostre blog.

dilluns, 17 de desembre del 2007

FC Ulldecona 5 - 2 La SéniaB

Nou partit i nova victoria. 3 punts més en espera del torneig del proper cap de setmana que enfrontarà als nostres amb la Sénia i amb el Barça.

Les Fotos del partit.

Des de fa 2 o 3 setmanes, Pau torna a jugar a la defensa tal i com feia l'any passat.

La Crònica per Toni Pascual.

C.F.ULLDECONA: 5 (2guanyats=6 p. 2empatats=4.Total=10 punts) - C.F.LA SENIA B: 2 (2perduts=2p 2empatats=4p.Total=6 punts)

Nova victòria dels nostres que sumen 3 puntets més per la classificació, en espera del proper diumenge día 23/Desembre on es jugarà un triangular amb La Senia i el BARÇA. No hi ha dubte que això serà un bon regal per als nostres xiquets....... i pares/mares també.

1 període: Pere veu a l´altra part del camp a Pau M., li fa una passada en horitzontal i Pau li passa a Antonio que aconsegeueix marcar l´1-0. Tot seguit, bon intent de "vaselina" de Pere desde més enllà del mig del camp que està a punt de sorprendre al porter. Novament Pere en una escapada per la banda fa una assistència a Antonio que no pot definir. Ocasió per La Senia que atura bé Raul. Joc molt competit i amb molta força, i això ocasiona un penal contra l´Ulldecona que Raul atura per dos cops, però es torna a assenyalar penal ja que un jugador nostre agafa la pilota amb les mans al pensar que era gol. Aquest cop sí ens marquen l´1-1.

2 període: l´Ulldecona surt pressionant sempre al camp d´ells. Ocasió de Pere al rematar creuat una sacada de còrner. En un xut de Pau, el defensa toca la pilota amb la mà dins l´àrea i Pere fa l´1-0 de penal. A la següent jugada La Senia estavella una pilota al pal. Tornem a l´atac i es crea una jugada molt bonica que significa el 2-0 quan entre Pere i Pau M. obren el camp amb dues passades i Pau M. fa el gol.

3 període: Domini de l´Ulldecona sense encert. Joc insuls al principi però poc a poc es va fent molt intens fins arribar a la fí sense gols per cap dels dos equips.

4 període: comença amb un claríssim penal no assenyalat a l´àrea de La Senia. Ells reaccionen i ens marquen el 0-1 i a la seguent jugada engalten un xut a boca de canó que Oriol Morera atura amb una gran actuació. En uns moments Pere desde la mateixa línea de l´àrea agafa un xut defectuós del porter i remata per dalt dels defenses i porter igualant el marcador 1-1. L´última jugada del partit fem el 2-1 quan Pau Morera molt atent pren la pilota al popter i marca amb un toc suau.
QUE TREMOLI EL BARÇA !!!!!!!!!!!!!!

dilluns, 10 de desembre del 2007

El Derbi...

Alcanar 5 - 11 FC Ulldecona

EL Benjami del FC Ulldecona també es va poder sumar a la festa tot i que com ja es costum, es va regalar el segón quart del partit.

Les fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual.

ALCANAR: 5 (1 guanyat=3 p. 3 perduts=3 p.) - C.F.ULLDECONA: 11(3guanyats=9p. 1perdut=1)

1 període: s’ha començat amb dues ocasions per a Pau Morera i una per a Pere sense sort. En una jugada que treu Denis la pilota del darrere, li entrega a Nacho que la munta bé, li passa a Pere i aquest a la sortida del porter aconsegueix l´0-1. Acte seguit Pau Pérez treu un fora de banda, Pere s’escapa i li regala el gol a Nacho 0-2. En uns moments Pere torna a fer una assistència a Pau Morera i marca el 0-3. S’hagués pogut ampliar el resultat amb més ocasions desaprofitades de Nacho, un intent de vaselina de Pau M. i un altre del mateix que xuta dues vegades seguides.

2 període: tornem al de sempre amb un equip totalment descompensat. Tot i això, amb un contraatac Pere fa l´0-1. A la següent jugada ens agafen 4 davanters de l’Alcanar contra 3 defensors i empaten 1-1. Al poc temps Antonio aguanta l’entrada del seu marcador i xuta per baix del porter 1-2. En una sacada defectuosa del porter de l’Alcanar, li va la pilota a Pere que al primer toc i des de el mig camp fa l´1-3. Quan estava el període encarrilat, l’Alcanar ens marca 3 gols seguits aconseguint la remuntada 4-3.

3 període: Molt aviat Pau Morera a pase de Denis avisa amb un xut creuat. A la següent jugada torna a xutar Pau M. agafant a tota la defensa despistada 0-1. Tot seguit no s’entenen el porter i defensa de l’Alcanar i novament Pau M molt atent fa el 0-2. En una pilota que surt solta a la vora de l’àrea, Pau Pérez engalta un fort xut aconseguint el 0-3.

4 període: comença amb el millor gol del partit quan Pau M. dribla al defensa i porter i amb un toc suau marca el 0-1. Moltes escapades de Pere per la banda i varies ocasions sense sort. A destacar una gran aturada amb la punta dels dits d’Oriol Morera quan ja es cantava el gol de l’Alcanar. Al treure el córner novament Oriol desfà rebutja la pilota però amb molta gent dins l’àrea ens fan l´1-1. Noves ocasions per a Pau P. amb un xut creuat i Pere al tirar una falta que toca al porter i al pal. A la darrera jugada del partit, Pere encara la porteria de l’Alcanar i a la sortida del porter li creua la pilota fent el definitiu 1-2.


diumenge, 2 de desembre del 2007

Ulldecona 3 - 3 Rapitenca Blanc

Una victoria per punts que hauria pogut ser alguna cosa més que un empat a gols.



La crònica de Toni Pascual:

CF ULLDECONA: 3 (2 guanyats,1 empatat,1perdut = 9 punts) - UE RAPITENCA BLANC :3 (2perduts,1empatat,1guanyat = 7 punts).

3 punts més per a sumar a la classificació de l´Ulldecona, encara que la victòria no ha estat tant fàcil con a priori semblava. Canvis en les posicions d’alguns jugadors, alguna encertada i altra no tant. Períodes molt diferents en quan joc. S’hauria de compensar més l’equip a l’hora de fer canvis. S’ha de canviar l’actitud de joc personal, i jugar i lluitar més com a equip i per a l’equip.

1 període: molt aviat Pau Morera fa l´1-0 des de la vora de l’àrea, seguit de dues ocasions més per a ell mateix. Pere porta tot el joc ofensiu sempre mirant i fent moltes assistències als companys. Noves ocasions per a Pere i Pau P. sense sort. Domini total i sempre al camp de la Rapitenca.

2 període: canvi total d’equip i de joc pobre. Sempre amb la defensa avançada i fora de lloc, amb un contraatac ens marquen l´0-1. Acte seguit ens prenen una pilota al mig camp i al igual que abans ens fan el 0-2. Alguna ocasió per a Pere, Toni Pitarch i Pau M. que no son aprofitades.

3 període: sense jugar bé es fa l´1-0 aconseguit per Pere d’un tir creuat. Alguna ocasió per a la Rapitenca que soluciona bé el porter Raúl. A destacar la defensa amb Denis i Pau Pérez molt segurs i Nacho contundent demostrant que aquest es el seu lloc.

4 període: comença amb un contraatac d’ells i una excel·lent parada d’Oriol Morera. En un embolic de jugadors dins l’àrea de l´Ulldecona ens fan el 0-1. Se reacciona amb un xut al pal de Pere, i en una pilota que surt solta fora l’àrea de la Rapitenca, Pau Pérez engalta un xut que significa l´1-1. Hem vist una molt bona triangulació començant al darrere amb Denis, Pere, Pau P. i Pau M. S’ha lluitat per fer el segon gol, amb ocasions per a Nacho i una última per a Pau M. però no s’ha pogut.
Les Fotos del partit.

dilluns, 26 de novembre del 2007

Rapitenca Blava 6 - 2 FC Ulldecona

Disabte 24/11/07
Primera derrota de la temporada.

Aquesta vegada la crònica ha estat feta per Vicent Estellé.

RAPITA BLAVA 6 – ULLDECONA 2.

Primera derrota de la temporada.

1quart.- 1-0. BON JOC.

Comença el partir amb domini de la Ràpita, i a poc a poc els nostres comencen a crear perill, però en un descuit ens fan el gol. A continuació creem dos o tres bones ocasions de gol, que no acaben en gol i l’àrbitre no ens pita un clamorós penal a favor. A l’últim moment en una bona jugada de Pere la pilota surt llepant el pal.

2quart.- 1-0. JOC REGULAR.

La Ràpita ens domina, sense passar-se, però nosaltres no creem ni una ocasió de gol. En un altre descuit, faltant poc per acabar el quart, ens fan el gol.

3quart.- 3-0. MAL JOC.

Els nostres, després de perdre els dos primers quarts, surten totalment desanimats al camp, i producte d’això és que en cap moment fan res de positiu. Lo millor va ser quant l’àrbitre va pita el final.

4quart.- 1-2.- JOC REGULAR.

Aquest quart va ser dominat per l´Ulldecona, tenint alguna ocasió de gol, fins que en una jugada seua, Pere fa el 0-1; seguidament en un contraatac ràpid Pere passa a Antonio, el davanter en més llums de l’equip, col·loca la pilota dins la porteria en gran classe, i a punt d’acabar el quart, en una jugada per la banda ens fan el 1-2.

CONCLUSIONS.- Ni l’àrbitre ni la duresa del rival són excusa, s’ha perdut perquè l’equip contrari ha sigut millor i seria bo que els jugadors claus de l’equip, lluitessin més i han de pensar que el futbol és un joc col·lectiu, on no val el lluïment personal.
Les FOTOS del partit, per Nuria.

diumenge, 18 de novembre del 2007

FC Ulldecona 7 - 1 UE Rapitenca Roig

Bon partit de tot l'equip que ha sabut impossar el seu estil de joc.
Denis ha estat inmillorable en defensa, tal i com ens té acostumats.


Les Fotos del partit.

La Crònica per Toni Pascual:

ULLDECONA: 7 (3 períodes guanyats:9 punts 1perdut:1 punt=10punts) - RAPITENCA ROIG: 1 (3 perduts:3 punts 1guanyat:3 punts=6punts).

Avui hem presenciat un bon partit, tant en defensa amb un Denis molt sobri acompanyat de Nacho i Toni Pascual al començament, com també en atac amb Pau Pérez, Pere i Pau Morera com a equip de sortida. Tal com ja vàrem comentar el passat 28/Octubre contra el Sta. Bàrbara, tenim nivell per a jugar com a equip i oblidar-nos de l’obsessió del gol individual. Com a mostra d’això ha sigut el segon gol del tercer període, un gol de llibre que ja dubto jo que el facin altres categories. Quina triangulació més bonica entre Pere, Pau Pérez. i Nacho. Al·lucinant!. 3 punts més i seguim líders.

1període: hem començat forts i fruit d'això ha sigut l´1-0 de Pau Morera després d'un xut de Pau Pérez que li ha rebotat al porter. Tot seguit amb molta gent dins l’àrea de la Rapitenca, Pau Pérez fa el 2-0. La nostra defensa molt contundent i treient la pilota sempre jugant-la. La Rapitenca desaprofita una bona ocasió a porta buida però Pau Morera salva baix els pals. Pere arranca al contraatac i aconsegueix el 3-0.

2període: temps més igualat. La defensa continua bé amb incorporacions de Miquel Garcia i Eugeni, i també Brian, Giovanni, Toni Pitarch i Antonio al davant. Ocasions per a Pere que no s’aprofiten i s’arriba a un penal dubtós contra l´Ulldecona (dins o fora l’àrea ha sigut la falta?). Raúl no pot aturar i La Rapitenca fa l´1-0 definitiu.

3període: tornem al joc del començament. Pressió total al camp del contrari. Vàries ocasions i molts corners. Pere per la banda, arriba dins l’àrea i creua la pilota a l’altre pal 1-0. La propera jugada, els que l’hem vist, segur que la tindrem a la memòria per temps, amb una triangulació perfecta entre Pere-Pau P. i Nacho que fa el gol 2-0. En volem més d’aquestes jugades! En uns moments, Pere li passa a Pau Pérez que al segon intent marca el 3-0.

4període: en aquest temps ens trenquen el nostre joc amb moltes faltes. Pere passa a Pau Morera que tot sol i baix los pals tira la pilota per dalt la porta. Acte seguit es torna a desaprofitar una ocasió claríssima de Pau P. Domini insistent de l´Ulldecona amb moltes ocasions i per fi en una d’aquestes agafen per la camiseta dins l’àrea a Pere i ell mateix fa l´1-0 al convertir el penal.

diumenge, 11 de novembre del 2007

FC Vinaròs 0 - 6 FC Ulldecona

La paella que ens hem fotut ha estat lo millor del partit.

La crònica per Toni Pascual.

VINAROS CF: 0 (1 període empatat= 2 punts.) - ULLDECONA: 6 (3 guanyats 1 empatat= 11punts)

El partit menys bo de la temporada. Ja sigui per l’hora poc habitual(13h) o el camp de terra, la qüestió es que se’ns ha encomanat el pobre joc del rival. Tot i així hem aconseguit una nova victòria i hem sumat tres punts més, seguint amb la bona ratxa de partits guanyats. Si s’hagués jugat com fa una setmana el resultat final hagués pogut ser molt mes ampli. Enhorabona un altre cop a tot l’equip.

1 període: després de dues ocasions de Pere, a la tercera dins l’àrea es dribla 2 defensors del Vinaròs i a la sortida del porter fa l´1-0 en un xut ras. Al mig camp Pau Pérez li fa una bona passada a Pau Morera i tira des de fora l`àrea aconseguint el 2-0. Novament Pau Morera fa el 3-0 quan se li escapa la pilota al porter. El Vinaròs no es capaç de sortit del seu camp.

2 període: avorrit però total domini nostre. Raúl no te feina, Miquel García i Giovanni jugant la pilota, Toni Pitarch i Brian lluitant, Pere sempre perillós i al darrere Oriol Morera amb seguretat. Ocasió per a Pere quan xuta una falta per dalt la tanca que surt fora i poca cosa més. 0-0.

3 període: jugada molt ràpida quan Toni Pascual saca de banda a Pere i aquest li passa a Pau Pérez que no pot definir. Nacho enganxa un xut fort des de fora l’àrea que va fora. Torna a xutar Nacho, amb una posició mes avançada, i al rebot del porter Pau Morera fa l´1-0. Pere se’n va tot sol i creua la pilota fent el 2-0. La defensa de l´Ulldecona amb poc treball. Eugeni intentant treure la pilota sempre jugant-la des de el darrere.

4 període: tan aviat com s’inicia el període, Pere agafa la pilota se’n va i fa l´1-0. En uns moments contraatac un altre cop de Pere que li passa a Nacho que no pot xutar i para el porter del Vinaròs que ha jugat 2 períodes lesionat al braç. Domini total de L´Ulldecona però sense brillantor.

Les Fotos del partit.

diumenge, 4 de novembre del 2007

Victoria molt treballada.

CF La Sènia A 6 - 6 CF Ulldecona

Excepte el 1er quart que han sortit una mica dormits, el partit ha estat en tot moment controlat pels de Ulldecona.
Les FOTOS del partit

La crònica per Toni Pascual:

LA SÈNIA: 6 (1període guanyat=3 punts) - ULLDECONA: 6 (3 períodes guanyats=9 punts).

Novament s’han aconseguit 3 punts per a la classificació del campionat. Partit molt intens, vibrant i indecís fins al final. Desaprofitades moltes ocasions al davant i massa facilitats en defensa. Felicitats per la nova victòria i a seguir treballant.

1 període: els nostres han sortit totalment desorientats i prova d’això es el 3-0 encaixat, ja que no s’ha pogut frenar el joc ofensiu de La Sènia.

2 període: s’ha reaccionat després del mal primer temps. Hem tingut moltes ocasions però el porter contrari les ha desbaratat. Una d’Antonio, una altra de Pere que regala el gol a Pau Pérez però no pot definir, també una de Oriol Morera que creua tot el camp i una de Pere que dribla al defensa i para el porter. Per fi en una bona jugada Pau Morera li pasa a Pere que fa el 0-1.

3 període: comença amb 0-1 realitzat per Oriol Morera. Moltes ocasions i pressió constant del nostres on s’arriben a llançar 4 corners seguits. Això comporta agafar-nos sempre amb la defensa sense homes. Una bona parada de Raúl evita que ens marquen en un contraatac, però a la següent jugada ens agafen amb 2 defenses contra 4 atacants aconseguint l´1-1. Aquest temps no es podia perdre i Antonio fa l´1-2 després d’una molt bona assistència de Toni Pitarch.

4 període: últim temps d’infart. En una distracció de la defensa al sacar un fora de banda enrere ens fan l´1-0, i tot seguit en una nova errada de marcatge La Sènia fa el 2-0. Amb el marcador en contra l'àrbitre no assenyala un penal claríssim. Reacciona l´Ulldecona en una ocasió per a Pau Morera que vol xutar tot sol però no toca la pilota. Aconseguim el 2-1 de Pau Pérez que defineix bé a pase de Pere. Joc molt intens i Pere xuta creuat dins l’àrea i ells mateixos es fan el 2-2 en pròpia porta. De seguida Pere torna a xutar i la pilota passa entre el defensa i el porter que no es fiquen d’acord i fa el 2-3. Amb molts nervis s’arriba a la fi del partit.

diumenge, 28 d’octubre del 2007

Comença la Lliga

FC Ulldecona 6 - 1 Santa Bàrbara
1ª victoria de la Lliga, però mal partit.
La crònica per Toni Pascual:
Primer partit de Campionat i nova victòria de l´Ulldecona. El Sta. Bàrbara ha presentat més dificultats de les que semblava, però no ha estat pel joc d’ells sinó per la nostra manera de jugar. Tenim prou equip per a jugar com a tal, es a dir, passant la pilota i fent jugades en conjunt com hem demostrat que sabem fer, i no obsessionar-se individualment en fer gols. D’aquesta manera segur que l’equip surt guanyant tal com s’ha vist al segon quart. Tot i això felicitats per començar el campionat amb victòria.

1-quart: molt aviat s’ha inaugurat el marcador amb un xut de Pau Morera on ells s’han fet el gol en pròpia porta 1-0. De seguida han empatat on el nostre porter Oriol Morera intenta parar un xut d’ells i al rebot ens fan l´1-1.

2-quart: aquí s’ha demostrat lo comentat al principi. Hem pressionat des de bon començament amb dues ocasions per a Pere i amb un fort xut que li rebota al porter fa l´1-0. Torna Pere a agafar la pilota al mig camp i arriba fins al porter fent el 2-0. Seguim amb el domini de la pilota per part de tot l’equip i així arriba el 3-0 de Pere al creuar una pilota dins l’àrea i el 4-0 fet per Antonio en una jugada que se la passen mútuament tres cops.

3-quart: temps amb moltes individualitats on s’ha trobat a faltar novament el joc d’equip. Es destaca l’actuació de Denis i Nacho al darrere on tallen amb èxit contraatacs del rival. També el porter Raúl fa una bona parada al treure ells un córner amb molt perill. Nacho comet penal al intentar treure la pilota al davanter, però no poden marcar al tirar la pilota fora.

4-quart: comença amb una bona ocasió per a Antonio en un centre des de la banda, i a la següent jugada després d`un xut de Pere que se li escapa al porter Antonio fa l´1-0. Bona jugada per la banda esquerra on Toni Pascual li pesa llarga a Pere que centra i la pilota creua tota l’àrea. Es treuen pilotes des de la defensa intentant jugar-les. Pau Pérez xuta al pal. Sempre dins el camp del Sta. Bàrbara però sense definir.

Novament Felicitats per la victòria.
Fotos del partit.

dissabte, 20 d’octubre del 2007

IMPARABLES!!!

L'equip Prebenjamí de l'Ulldecona FC, cada cop es mostra més intractable.

Ulldecona 5 - 2 Tortosa.

La crònica, per Toni Pascual.

Seguint la línea dels darrers partits, els nostres s’han imposat al Tortosa per 5 a 2. Encara que no ha sigut el millor partit de pretemporada en quan a joc, si ha valgut la pena per veure com l´Ulldecona no s’ha arronsat davant el joc una mica dur i amb alguna entrada mereixedora d’alguna cosa més que no sols l’assenyalament de la mateixa. Tot i així ens anirà bé, de cara a la propera setmana que comença el campionat de debò, per saber que tots els partits s’han de lluitar fins al final
1-quart: aquest temps ha estat molt igualat en quant a força per les dues bandes, encara que el domini territorial ha sigut per l´Ulldecona. A destacar només dues ocasions, una de Pau Morera i l’altra de Pau Pérez que xuta amb la dreta (la seva cama menys bona). 0-0.
2-quart: comença amb una ocasió de gol per al Tortosa després d’una bona aturada de Raúl. Penal a Pere per una molt dura entrada per part del seu marcador dins l’àrea. El tira el mateix Pere pel mig la porta i para el porter. Acte seguit nova entrada a Pere rallant els límits de lo permès on l’afició demana una mica de serenitat. Contraatac del Tortosa que fa l´0-1. Descontrol de l´Ulldecona, es perd la posició al camp amb un equip descompensat. Així aquest temps passa a ser de Tortosa i en una jugada desafortunada s’assenyala penal contra l´Ulldecona per unes mans de Oriol Morera dins l’àrea. Raúl arriba a tocar però no impedeix el 0-2. S’acaba aquest temps seguint amb la tònica habitual del Tortosa amb una dura entrada a Oriol Morera.
3-quart: Toni Pascual comet penal al intentar aturar al rival, però Raúl molt bé para el llançament. Bona jugada de Pere amb un auto-pase xuta, i al rebot del porter Pau Pérez xuta fregant el pal. S’entra amb una dinàmica d’entrades dures per part del dos equips. Els defenses de l´Ulldecona mantenen la seva porta a 0 amb un Denis donant seguretat al darrere, encara que ens costa treure la pilota. En un rebot del porter del Tortosa Pau Pérez empalma un bon xut i fa l´1-0. En uns moments Pere dins l`àrea fa un pase enrere i aprofita Oriol Morera per marcar el 2-0.
4-quart: assetjament total a la porta del Tortosa. Varies ocasions per marcar. Pau Morera agafa la pilota gairebé del mig camp i per potència arriba fins la porta del Tortosa i fa l´1-0. En uns moments Pere amb un xut des de fora l`area la clava per l’escaire 2-0. I per acabar, amb una jugada que surt el porter d’ells,Pere li regala el gol a Pau P. 3-0.
Les FOTOS del partit.


dimecres, 17 d’octubre del 2007

Reculls de premsa

Si Teniu possibilitat d’aconseguir el diari “La veu de l’Ebre” de Divendres passat, dia 12 d’Octubre, en les pàgines centrals surt una foto dels xiquets del prebenjamí i dels companys dels altres equips del Fútbol Club Ulldecona.

diumenge, 14 d’octubre del 2007

Ulldecona 13 - 2 Aldeana. Notable milloria.

La crònica, per Toni Pascual:
Partit de tornada al que vam jugar el passat 23 de Setembre al camp de l´Aldeana, on s’ha pogut comprovar una notable milloria tant a nivell de joc col·lectiu com individual i així ho reflexa el resultat final 13-2 per als nostres. Apart dels tretze gols en l’aspecte atacant, s’ha de fer menció a l’actuació dels membres de la defensa que han estat a molt bon nivell on Denis ha fet un molt bon partit ajudat per Nacho, Toni Pascual i els altres companys. Passem a resumir com ha anat el partit.
1 quart: tan aviat comença el partit dues ocasiones de gol per a Pere i Pau Morera. Acte seguit contraatac de Pere que arranca del nostre camp fins l’altra porta i el defensa li treu l’esfèric a Pau Pérez quan es disposava a xutar. A la següent jugada Pau Pérez tot sol aconsegueix l´1-0. Nova ocasió per Nacho que busca el gol. Xut creuat de Pere que el porter rebutja a córner, Pau Morera remata i al rebot del porter fa el 2-0. Nou contraatac de Pere on veu a tres companys sols i Nacho materialitza el 3-0 molt celebrat per l’afició.

2 quart: han sigut 15 minuts molt intensos en quan al marcador que ha acabat 6-1. Oriol M. sen va del seu marcador, creua la pilota i Antonio fa l´1-0. Oriol Morera tira un córner i ells mateixos es fan el 2-0 en pròpia porta. En un embolic dins l’àrea de l´Ulldecona sens assenyala un penal que dóna lloc al 2-1. En una pilota solta que va de punta a punta de l’àrea de l’Aldea Pau Morera remata i fa el 3-1. De seguida Pau Pérez a pase de Pere realitza el 4-1 després de sacar un córner. L’atac de l´Ulldecona es continu i Pere sen va del rivals sempre que vol, només sel pot parar a base de faltes. En una d’elles fora de l’àrea, el mateix Pere xuta alt i el porter no arriba fent el 5-1. Gairebé sense adonar-nos Pere un altre cop aconsegueix el 6-1 d’aquest període amb un contraatac i xut ras que se li escapa al porter.

3 quart: a pase creuat de Pau Morera remata Pere tot sol i fa l´1-0. Pau Morera es dribla a tots els defenses i xuta fora quan tenia 2 companys sols esperant la centrada. Penal a favor de l´Ulldecona que tira Antoni Pitarch i para el porter. En aquest temps moltes ocasions però falta definir-les. A destacar tres intervencions del nostre porter Raúl que està molt concentrat, surt fins fora l’àrea per desfer una ocasió de l´Aldeana, en un contraatac molt valent i jugant-se el físic fa el mateix i mes tard fa una gran parada a un xut que ja es cantava el gol de l´Aldeana.
4 quart: comença amb una bona jugada de Pau P. per la banda, fa un pase vertical a Pere que creua la pilota aconseguint l´1-0. En un xut de l´Aldeana després de rebotar-li al porter marquen l´1-1. Pere molt llest fa el 2-1 quan tots estan esperant que faci la centrada al mig de l’àrea i tira directament a porta quan no s’ho esperava ningú. Assetjament continu de l´Ulldecona a la porta de l´Aldeana amb varies ocasions més. El 3-1 el materialitza Pere quan sen va del marcador i sense angle aconsegueix un gran gol.

Tot fa semblar que es va per bon camí i que poc a poc s’aconseguirà el que tots desitgem: veure com els més petits del club "juguen a bon futbol" ja que avui hem pogut gaudir de bones jugades.
Us seguirem informant.

Fotos del partit.

dimarts, 9 d’octubre del 2007

La crònica, per Toni Pascual.

Ulldecona 7 - 2 Vinaròs

Segon partit amistós de pretemporada i nova victòria de l´Ulldecona.

-1 quart: Només començar i en un contraatac, Pau Morera estavella la pilota al pal. A la següent jugada el mateix Pau M. agafa un rebot defectuós de la defensa del Vinaròs i fa l´1-0. Al cap d’un moment, Pere Estellé en jugada d’habilitat i regatejant 3 defenses marca el 2-0. S’hagués pogut fer algun gol més en dues ocasions que va tenir Antonio.

-2 quart: control total, sempre amb la pilota els d´Ulldecona i obrint el joc fins arribar a l’àrea on no s’acaba de definir. En un contraatac, els de Vinaròs fan el 0-1 al transformar un penal comés per Pau Morera. Tot seguit s’aconsegueix l’empat també amb un clar penal fet a Pere Estellé que ell mateix s’encarrega de transformar en l´1-1.

-3 quart: ocasió d’Antonio que l’aixeca per dalt la porta. En uns moments Pere fa l´1-0 amb una vaselina al defensa i al porter. Tot seguit Pau Pérez amb un fort xut de fora l’àrea estavella la pilota al travesser. Després d’una altra ocasió claríssima de Pau P. el Vinaròs fa l´1-1 amb un xut sec dins l’àrea. Novament Pau Pérez fa el 2-1 rematant una bona passada de Pau Morera.

-4 quart: apreta el Vinaròs però en una escapada de Pere per la banda, serveix la pilota a Antonio que marca l´1-0. Joc bastant estàtic durant uns minuts fins que Antonio torna a marcar el 2-0 aguantant la sortida del porter. L'última ocasió va ser per a Antoni Pitarch amb un xut que va sortir fregant el pal. Partir per seguir fent proves i agafar ritme fins que arribi la competició. A destacar també el suport del públic que sempre ha estat al costat de l’equip.

diumenge, 7 d’octubre del 2007

Contra el Vinaròs

Pere Estellé tant lluitador com sempre.

Raul no ha pogut fer res per parar un penal.

Més FOTOS del partit que ha acabat 7 a 2 favorable als de casa.

dilluns, 24 de setembre del 2007

Amistós amb l'Aldeana

Crònica de Toni Pascual

"Partit que ha servit com a presentació del equip PREBENJAMI del
C.F.ULLDECONA amb desplaçament a l´Aldea. Equip inicial: ORIOL MORERA, DENIS,
NACHO GALLARDO, TONI PASCUAL, PAU MORERA, PAU PEREZ, PERE ESTELLE.
-1 QUART:
0-0. Només destacar una ocasió de Pau a passe de Pere, que no ha pogut engaltar
la pilota. Per lo demés s´ha notat la falta de ritme de competició i la parada
estiuenca.
-2 QUART:
1-0. S´ha seguit amb el mateix ritme. l ´Aldea ha aconseguit el gol en una
jugada on el davanter se n'ha anat per força. Ocasió de Nacho que tot sol xuta
vora el pal.
-3 QUART:
1-2. Com ja passava l´any passat, pareix que és als dos últims quarts quan
l´equip comença a trobar-se al camp. Ocasió de Pere que xuta al pal. Seguim
pressionant al rival i fruit d´això l´àrbit assenyala penal fet a Oriol Morera.
Xuta el penal per mig la porta Pere Estellé i el para el porter que no s´havia
mogut del seu lloc. Al cap d´uns moments i per desfer-se de l´errada el mateix
Pere aconsegueix l´1-0. Per no ser menys, l´Aldea marca l´1-1 en uns minuts. Con
era d´esperar aquest tercer quart no es podia escapar i Pau Pérez aconsegueix
l´1-2 al mateix fi del temps.
-4 QUART:
1-1. comença aquest temps amb una ocasió de Pere que es dribla al porter però no
pot acabar la jugada. Tot seguit Pau aconsegueix 1-0 (podeu veure la seqüència
del gol a les fotografies del 17 al 21 a les fotos del partit penjades al blog).
Quan ja ens pensàvem que aquest temps seria nostre, l´Aldea amb un xut fort fa
l´1-1. Estem segurs que a força d´entrenaments i partits es millorarà la
col·locació i l´actitud dins del camp. Ànims a tots i esperar el proper partit.
Us seguirem informant".


Els golejadors en el dia d'avui: Pere Estellé amb 1 gol i Pau Pérez amb 2.


FOTOS del partit.

dimarts, 11 de setembre del 2007

Presentació Temporada 2007-2008 Prebenjamí Ulldecona

De esquerra a dreta

  • Entrenadors: Pepo, Jashin, Moha
  • Dalt: Raul, Pau Morera, Pere, Oriol, Eugeni, Toni Pascual, Pau Pérez
  • Baix: Denis, Antoni, Miquel, Nacho, Antonio, Carles.

A la foto hi falta Giovanni.

FOTOS de la presentació.