U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 18 de novembre del 2007

FC Ulldecona 7 - 1 UE Rapitenca Roig

Bon partit de tot l'equip que ha sabut impossar el seu estil de joc.
Denis ha estat inmillorable en defensa, tal i com ens té acostumats.


Les Fotos del partit.

La Crònica per Toni Pascual:

ULLDECONA: 7 (3 períodes guanyats:9 punts 1perdut:1 punt=10punts) - RAPITENCA ROIG: 1 (3 perduts:3 punts 1guanyat:3 punts=6punts).

Avui hem presenciat un bon partit, tant en defensa amb un Denis molt sobri acompanyat de Nacho i Toni Pascual al començament, com també en atac amb Pau Pérez, Pere i Pau Morera com a equip de sortida. Tal com ja vàrem comentar el passat 28/Octubre contra el Sta. Bàrbara, tenim nivell per a jugar com a equip i oblidar-nos de l’obsessió del gol individual. Com a mostra d’això ha sigut el segon gol del tercer període, un gol de llibre que ja dubto jo que el facin altres categories. Quina triangulació més bonica entre Pere, Pau Pérez. i Nacho. Al·lucinant!. 3 punts més i seguim líders.

1període: hem començat forts i fruit d'això ha sigut l´1-0 de Pau Morera després d'un xut de Pau Pérez que li ha rebotat al porter. Tot seguit amb molta gent dins l’àrea de la Rapitenca, Pau Pérez fa el 2-0. La nostra defensa molt contundent i treient la pilota sempre jugant-la. La Rapitenca desaprofita una bona ocasió a porta buida però Pau Morera salva baix els pals. Pere arranca al contraatac i aconsegueix el 3-0.

2període: temps més igualat. La defensa continua bé amb incorporacions de Miquel Garcia i Eugeni, i també Brian, Giovanni, Toni Pitarch i Antonio al davant. Ocasions per a Pere que no s’aprofiten i s’arriba a un penal dubtós contra l´Ulldecona (dins o fora l’àrea ha sigut la falta?). Raúl no pot aturar i La Rapitenca fa l´1-0 definitiu.

3període: tornem al joc del començament. Pressió total al camp del contrari. Vàries ocasions i molts corners. Pere per la banda, arriba dins l’àrea i creua la pilota a l’altre pal 1-0. La propera jugada, els que l’hem vist, segur que la tindrem a la memòria per temps, amb una triangulació perfecta entre Pere-Pau P. i Nacho que fa el gol 2-0. En volem més d’aquestes jugades! En uns moments, Pere li passa a Pau Pérez que al segon intent marca el 3-0.

4període: en aquest temps ens trenquen el nostre joc amb moltes faltes. Pere passa a Pau Morera que tot sol i baix los pals tira la pilota per dalt la porta. Acte seguit es torna a desaprofitar una ocasió claríssima de Pau P. Domini insistent de l´Ulldecona amb moltes ocasions i per fi en una d’aquestes agafen per la camiseta dins l’àrea a Pere i ell mateix fa l´1-0 al convertir el penal.