U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

Primera derrota de la temporada.

Aquesta vegada la crònica ha estat feta per Vicent Estellé.

RAPITA BLAVA 6 – ULLDECONA 2.

1quart.- 1-0. BON JOC.

Comença el partir amb domini de la Ràpita, i a poc a poc els nostres comencen a crear perill, però en un descuit ens fan el gol. A continuació creem dos o tres bones ocasions de gol, que no acaben en gol i l’àrbitre no ens pita un clamorós penal a favor. A l’últim moment en una bona jugada de Pere la pilota surt llepant el pal.

2quart.- 1-0. JOC REGULAR.

La Ràpita ens domina, sense passar-se, però nosaltres no creem ni una ocasió de gol. En un altre descuit, faltant poc per acabar el quart, ens fan el gol.

3quart.- 3-0. MAL JOC.

Els nostres, després de perdre els dos primers quarts, surten totalment desanimats al camp, i producte d’això és que en cap moment fan res de positiu. Lo millor va ser quant l’àrbitre va pita el final.

4quart.- 1-2.- JOC REGULAR.

Aquest quart va ser dominat per l´Ulldecona, tenint alguna ocasió de gol, fins que en una jugada seua, Pere fa el 0-1; seguidament en un contraatac ràpid Pere passa a Antonio, el davanter en més llums de l’equip, col·loca la pilota dins la porteria en gran classe, i a punt d’acabar el quart, en una jugada per la banda ens fan el 1-2.

CONCLUSIONS.- Ni l’àrbitre ni la duresa del rival són excusa, s’ha perdut perquè l’equip contrari ha sigut millor i seria bo que els jugadors claus de l’equip, lluitessin més i han de pensar que el futbol és un joc col·lectiu, on no val el lluïment personal.