U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dijous, 27 de desembre del 2007

La festa del Futbol

Ni la pluja ni ningú han pogut aigualir la festa del futbol que hem viscut aquest Diumenge passat, dia 23/12/2007, a Ulldecona.

Tant el Benjamí com el Prebenjamí del FC Ulldecona han quedat en tercer lloc en els seus respectius tornejos, però els nens han gaudit de valent i és això el que conta.

Gràcies a tots els quals han fet possible que el torneig hagi estat una realitat i felicitats al FC Barcelona, que ha estat el just guanyador del torneig en les dues categories.

La cara de Pere ho diu tot, però la meva pregunta és la següent : creieu que haurien guanyat si hagués jugat l'equip titular...?

Les Fotos dels partits.

Ara podeu demanar a NOVART7 copies en paper de les fotos. 4€ les mides 13*18 i de 5€ les mides 15*20.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sobre la pregunta que fas, la meua resposta es que no, perquè al barça hi havien uns quants que destacaven i que casi ningú els podia parar com el de la foto que es el numero 5, en canvi, a l'Ulldecona ningú va destacar molt als partits que se van jugar, potser perquè no lis van sortir les coses o perquè es diferent jugar contra xiquets que tinguen un poc més de idea de futbol que els de la lliga...