U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 10 de desembre del 2007

El Derbi...

Alcanar 5 - 11 FC Ulldecona

EL Benjami del FC Ulldecona també es va poder sumar a la festa tot i que com ja es costum, es va regalar el segón quart del partit.

Les fotos del partit.

La crònica per Toni Pascual.

ALCANAR: 5 (1 guanyat=3 p. 3 perduts=3 p.) - C.F.ULLDECONA: 11(3guanyats=9p. 1perdut=1)

1 període: s’ha començat amb dues ocasions per a Pau Morera i una per a Pere sense sort. En una jugada que treu Denis la pilota del darrere, li entrega a Nacho que la munta bé, li passa a Pere i aquest a la sortida del porter aconsegueix l´0-1. Acte seguit Pau Pérez treu un fora de banda, Pere s’escapa i li regala el gol a Nacho 0-2. En uns moments Pere torna a fer una assistència a Pau Morera i marca el 0-3. S’hagués pogut ampliar el resultat amb més ocasions desaprofitades de Nacho, un intent de vaselina de Pau M. i un altre del mateix que xuta dues vegades seguides.

2 període: tornem al de sempre amb un equip totalment descompensat. Tot i això, amb un contraatac Pere fa l´0-1. A la següent jugada ens agafen 4 davanters de l’Alcanar contra 3 defensors i empaten 1-1. Al poc temps Antonio aguanta l’entrada del seu marcador i xuta per baix del porter 1-2. En una sacada defectuosa del porter de l’Alcanar, li va la pilota a Pere que al primer toc i des de el mig camp fa l´1-3. Quan estava el període encarrilat, l’Alcanar ens marca 3 gols seguits aconseguint la remuntada 4-3.

3 període: Molt aviat Pau Morera a pase de Denis avisa amb un xut creuat. A la següent jugada torna a xutar Pau M. agafant a tota la defensa despistada 0-1. Tot seguit no s’entenen el porter i defensa de l’Alcanar i novament Pau M molt atent fa el 0-2. En una pilota que surt solta a la vora de l’àrea, Pau Pérez engalta un fort xut aconseguint el 0-3.

4 període: comença amb el millor gol del partit quan Pau M. dribla al defensa i porter i amb un toc suau marca el 0-1. Moltes escapades de Pere per la banda i varies ocasions sense sort. A destacar una gran aturada amb la punta dels dits d’Oriol Morera quan ja es cantava el gol de l’Alcanar. Al treure el córner novament Oriol desfà rebutja la pilota però amb molta gent dins l’àrea ens fan l´1-1. Noves ocasions per a Pau P. amb un xut creuat i Pere al tirar una falta que toca al porter i al pal. A la darrera jugada del partit, Pere encara la porteria de l’Alcanar i a la sortida del porter li creua la pilota fent el definitiu 1-2.