U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

Comença la Lliga

FC Ulldecona 6 - 1 Santa Bàrbara
1ª victoria de la Lliga, però mal partit.
La crònica per Toni Pascual:
Primer partit de Campionat i nova victòria de l´Ulldecona. El Sta. Bàrbara ha presentat més dificultats de les que semblava, però no ha estat pel joc d’ells sinó per la nostra manera de jugar. Tenim prou equip per a jugar com a tal, es a dir, passant la pilota i fent jugades en conjunt com hem demostrat que sabem fer, i no obsessionar-se individualment en fer gols. D’aquesta manera segur que l’equip surt guanyant tal com s’ha vist al segon quart. Tot i això felicitats per començar el campionat amb victòria.

1-quart: molt aviat s’ha inaugurat el marcador amb un xut de Pau Morera on ells s’han fet el gol en pròpia porta 1-0. De seguida han empatat on el nostre porter Oriol Morera intenta parar un xut d’ells i al rebot ens fan l´1-1.

2-quart: aquí s’ha demostrat lo comentat al principi. Hem pressionat des de bon començament amb dues ocasions per a Pere i amb un fort xut que li rebota al porter fa l´1-0. Torna Pere a agafar la pilota al mig camp i arriba fins al porter fent el 2-0. Seguim amb el domini de la pilota per part de tot l’equip i així arriba el 3-0 de Pere al creuar una pilota dins l’àrea i el 4-0 fet per Antonio en una jugada que se la passen mútuament tres cops.

3-quart: temps amb moltes individualitats on s’ha trobat a faltar novament el joc d’equip. Es destaca l’actuació de Denis i Nacho al darrere on tallen amb èxit contraatacs del rival. També el porter Raúl fa una bona parada al treure ells un córner amb molt perill. Nacho comet penal al intentar treure la pilota al davanter, però no poden marcar al tirar la pilota fora.

4-quart: comença amb una bona ocasió per a Antonio en un centre des de la banda, i a la següent jugada després d`un xut de Pere que se li escapa al porter Antonio fa l´1-0. Bona jugada per la banda esquerra on Toni Pascual li pesa llarga a Pere que centra i la pilota creua tota l’àrea. Es treuen pilotes des de la defensa intentant jugar-les. Pau Pérez xuta al pal. Sempre dins el camp del Sta. Bàrbara però sense definir.