U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 17 de desembre del 2007

FC Ulldecona 5 - 2 La SéniaB

Nou partit i nova victoria. 3 punts més en espera del torneig del proper cap de setmana que enfrontarà als nostres amb la Sénia i amb el Barça.

Les Fotos del partit.

Des de fa 2 o 3 setmanes, Pau torna a jugar a la defensa tal i com feia l'any passat.

La Crònica per Toni Pascual.

C.F.ULLDECONA: 5 (2guanyats=6 p. 2empatats=4.Total=10 punts) - C.F.LA SENIA B: 2 (2perduts=2p 2empatats=4p.Total=6 punts)

Nova victòria dels nostres que sumen 3 puntets més per la classificació, en espera del proper diumenge día 23/Desembre on es jugarà un triangular amb La Senia i el BARÇA. No hi ha dubte que això serà un bon regal per als nostres xiquets....... i pares/mares també.

1 període: Pere veu a l´altra part del camp a Pau M., li fa una passada en horitzontal i Pau li passa a Antonio que aconsegeueix marcar l´1-0. Tot seguit, bon intent de "vaselina" de Pere desde més enllà del mig del camp que està a punt de sorprendre al porter. Novament Pere en una escapada per la banda fa una assistència a Antonio que no pot definir. Ocasió per La Senia que atura bé Raul. Joc molt competit i amb molta força, i això ocasiona un penal contra l´Ulldecona que Raul atura per dos cops, però es torna a assenyalar penal ja que un jugador nostre agafa la pilota amb les mans al pensar que era gol. Aquest cop sí ens marquen l´1-1.

2 període: l´Ulldecona surt pressionant sempre al camp d´ells. Ocasió de Pere al rematar creuat una sacada de còrner. En un xut de Pau, el defensa toca la pilota amb la mà dins l´àrea i Pere fa l´1-0 de penal. A la següent jugada La Senia estavella una pilota al pal. Tornem a l´atac i es crea una jugada molt bonica que significa el 2-0 quan entre Pere i Pau M. obren el camp amb dues passades i Pau M. fa el gol.

3 període: Domini de l´Ulldecona sense encert. Joc insuls al principi però poc a poc es va fent molt intens fins arribar a la fí sense gols per cap dels dos equips.

4 període: comença amb un claríssim penal no assenyalat a l´àrea de La Senia. Ells reaccionen i ens marquen el 0-1 i a la seguent jugada engalten un xut a boca de canó que Oriol Morera atura amb una gran actuació. En uns moments Pere desde la mateixa línea de l´àrea agafa un xut defectuós del porter i remata per dalt dels defenses i porter igualant el marcador 1-1. L´última jugada del partit fem el 2-1 quan Pau Morera molt atent pren la pilota al popter i marca amb un toc suau.
QUE TREMOLI EL BARÇA !!!!!!!!!!!!!!