U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 14 d’octubre del 2007

Ulldecona 13 - 2 Aldeana. Notable milloria.

La crònica, per Toni Pascual:
Partit de tornada al que vam jugar el passat 23 de Setembre al camp de l´Aldeana, on s’ha pogut comprovar una notable milloria tant a nivell de joc col·lectiu com individual i així ho reflexa el resultat final 13-2 per als nostres. Apart dels tretze gols en l’aspecte atacant, s’ha de fer menció a l’actuació dels membres de la defensa que han estat a molt bon nivell on Denis ha fet un molt bon partit ajudat per Nacho, Toni Pascual i els altres companys. Passem a resumir com ha anat el partit.
1 quart: tan aviat comença el partit dues ocasiones de gol per a Pere i Pau Morera. Acte seguit contraatac de Pere que arranca del nostre camp fins l’altra porta i el defensa li treu l’esfèric a Pau Pérez quan es disposava a xutar. A la següent jugada Pau Pérez tot sol aconsegueix l´1-0. Nova ocasió per Nacho que busca el gol. Xut creuat de Pere que el porter rebutja a córner, Pau Morera remata i al rebot del porter fa el 2-0. Nou contraatac de Pere on veu a tres companys sols i Nacho materialitza el 3-0 molt celebrat per l’afició.

2 quart: han sigut 15 minuts molt intensos en quan al marcador que ha acabat 6-1. Oriol M. sen va del seu marcador, creua la pilota i Antonio fa l´1-0. Oriol Morera tira un córner i ells mateixos es fan el 2-0 en pròpia porta. En un embolic dins l’àrea de l´Ulldecona sens assenyala un penal que dóna lloc al 2-1. En una pilota solta que va de punta a punta de l’àrea de l’Aldea Pau Morera remata i fa el 3-1. De seguida Pau Pérez a pase de Pere realitza el 4-1 després de sacar un córner. L’atac de l´Ulldecona es continu i Pere sen va del rivals sempre que vol, només sel pot parar a base de faltes. En una d’elles fora de l’àrea, el mateix Pere xuta alt i el porter no arriba fent el 5-1. Gairebé sense adonar-nos Pere un altre cop aconsegueix el 6-1 d’aquest període amb un contraatac i xut ras que se li escapa al porter.