U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 14 d’octubre del 2007

3 quart: a pase creuat de Pau Morera remata Pere tot sol i fa l´1-0. Pau Morera es dribla a tots els defenses i xuta fora quan tenia 2 companys sols esperant la centrada. Penal a favor de l´Ulldecona que tira Antoni Pitarch i para el porter. En aquest temps moltes ocasions però falta definir-les. A destacar tres intervencions del nostre porter Raúl que està molt concentrat, surt fins fora l’àrea per desfer una ocasió de l´Aldeana, en un contraatac molt valent i jugant-se el físic fa el mateix i mes tard fa una gran parada a un xut que ja es cantava el gol de l´Aldeana.
4 quart: comença amb una bona jugada de Pau P. per la banda, fa un pase vertical a Pere que creua la pilota aconseguint l´1-0. En un xut de l´Aldeana després de rebotar-li al porter marquen l´1-1. Pere molt llest fa el 2-1 quan tots estan esperant que faci la centrada al mig de l’àrea i tira directament a porta quan no s’ho esperava ningú. Assetjament continu de l´Ulldecona a la porta de l´Aldeana amb varies ocasions més. El 3-1 el materialitza Pere quan sen va del marcador i sense angle aconsegueix un gran gol.

Tot fa semblar que es va per bon camí i que poc a poc s’aconseguirà el que tots desitgem: veure com els més petits del club "juguen a bon futbol" ja que avui hem pogut gaudir de bones jugades.