U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 9 d’octubre del 2007

La crònica, per Toni Pascual.

Ulldecona 7 - 2 Vinaròs

Segon partit amistós de pretemporada i nova victòria de l´Ulldecona.

-1 quart: Només començar i en un contraatac, Pau Morera estavella la pilota al pal. A la següent jugada el mateix Pau M. agafa un rebot defectuós de la defensa del Vinaròs i fa l´1-0. Al cap d’un moment, Pere Estellé en jugada d’habilitat i regatejant 3 defenses marca el 2-0. S’hagués pogut fer algun gol més en dues ocasions que va tenir Antonio.

-2 quart: control total, sempre amb la pilota els d´Ulldecona i obrint el joc fins arribar a l’àrea on no s’acaba de definir. En un contraatac, els de Vinaròs fan el 0-1 al transformar un penal comés per Pau Morera. Tot seguit s’aconsegueix l’empat també amb un clar penal fet a Pere Estellé que ell mateix s’encarrega de transformar en l´1-1.

-3 quart: ocasió d’Antonio que l’aixeca per dalt la porta. En uns moments Pere fa l´1-0 amb una vaselina al defensa i al porter. Tot seguit Pau Pérez amb un fort xut de fora l’àrea estavella la pilota al travesser. Després d’una altra ocasió claríssima de Pau P. el Vinaròs fa l´1-1 amb un xut sec dins l’àrea. Novament Pau Pérez fa el 2-1 rematant una bona passada de Pau Morera.

-4 quart: apreta el Vinaròs però en una escapada de Pere per la banda, serveix la pilota a Antonio que marca l´1-0. Joc bastant estàtic durant uns minuts fins que Antonio torna a marcar el 2-0 aguantant la sortida del porter. L'última ocasió va ser per a Antoni Pitarch amb un xut que va sortir fregant el pal. Partir per seguir fent proves i agafar ritme fins que arribi la competició. A destacar també el suport del públic que sempre ha estat al costat de l’equip.