U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

diumenge, 2 de desembre del 2007

Ulldecona 3 - 3 Rapitenca Blanc

Una victoria per punts que hauria pogut ser alguna cosa més que un empat a gols.



La crònica de Toni Pascual:

CF ULLDECONA: 3 (2 guanyats,1 empatat,1perdut = 9 punts) - UE RAPITENCA BLANC :3 (2perduts,1empatat,1guanyat = 7 punts).

3 punts més per a sumar a la classificació de l´Ulldecona, encara que la victòria no ha estat tant fàcil con a priori semblava. Canvis en les posicions d’alguns jugadors, alguna encertada i altra no tant. Períodes molt diferents en quan joc. S’hauria de compensar més l’equip a l’hora de fer canvis. S’ha de canviar l’actitud de joc personal, i jugar i lluitar més com a equip i per a l’equip.

1 període: molt aviat Pau Morera fa l´1-0 des de la vora de l’àrea, seguit de dues ocasions més per a ell mateix. Pere porta tot el joc ofensiu sempre mirant i fent moltes assistències als companys. Noves ocasions per a Pere i Pau P. sense sort. Domini total i sempre al camp de la Rapitenca.

2 període: canvi total d’equip i de joc pobre. Sempre amb la defensa avançada i fora de lloc, amb un contraatac ens marquen l´0-1. Acte seguit ens prenen una pilota al mig camp i al igual que abans ens fan el 0-2. Alguna ocasió per a Pere, Toni Pitarch i Pau M. que no son aprofitades.

3 període: sense jugar bé es fa l´1-0 aconseguit per Pere d’un tir creuat. Alguna ocasió per a la Rapitenca que soluciona bé el porter Raúl. A destacar la defensa amb Denis i Pau Pérez molt segurs i Nacho contundent demostrant que aquest es el seu lloc.

4 període: comença amb un contraatac d’ells i una excel·lent parada d’Oriol Morera. En un embolic de jugadors dins l’àrea de l´Ulldecona ens fan el 0-1. Se reacciona amb un xut al pal de Pere, i en una pilota que surt solta fora l’àrea de la Rapitenca, Pau Pérez engalta un xut que significa l´1-1. Hem vist una molt bona triangulació començant al darrere amb Denis, Pere, Pau P. i Pau M. S’ha lluitat per fer el segon gol, amb ocasions per a Nacho i una última per a Pau M. però no s’ha pogut.
Les Fotos del partit.