U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

IMPARABLES!!!

L'equip Prebenjamí de l'Ulldecona FC, cada cop es mostra més intractable.

Ulldecona 5 - 2 Tortosa.

La crònica, per Toni Pascual.

Seguint la línea dels darrers partits, els nostres s’han imposat al Tortosa per 5 a 2. Encara que no ha sigut el millor partit de pretemporada en quan a joc, si ha valgut la pena per veure com l´Ulldecona no s’ha arronsat davant el joc una mica dur i amb alguna entrada mereixedora d’alguna cosa més que no sols l’assenyalament de la mateixa. Tot i així ens anirà bé, de cara a la propera setmana que comença el campionat de debò, per saber que tots els partits s’han de lluitar fins al final
1-quart: aquest temps ha estat molt igualat en quant a força per les dues bandes, encara que el domini territorial ha sigut per l´Ulldecona. A destacar només dues ocasions, una de Pau Morera i l’altra de Pau Pérez que xuta amb la dreta (la seva cama menys bona). 0-0.
2-quart: comença amb una ocasió de gol per al Tortosa després d’una bona aturada de Raúl. Penal a Pere per una molt dura entrada per part del seu marcador dins l’àrea. El tira el mateix Pere pel mig la porta i para el porter. Acte seguit nova entrada a Pere rallant els límits de lo permès on l’afició demana una mica de serenitat. Contraatac del Tortosa que fa l´0-1. Descontrol de l´Ulldecona, es perd la posició al camp amb un equip descompensat. Així aquest temps passa a ser de Tortosa i en una jugada desafortunada s’assenyala penal contra l´Ulldecona per unes mans de Oriol Morera dins l’àrea. Raúl arriba a tocar però no impedeix el 0-2. S’acaba aquest temps seguint amb la tònica habitual del Tortosa amb una dura entrada a Oriol Morera.
3-quart: Toni Pascual comet penal al intentar aturar al rival, però Raúl molt bé para el llançament. Bona jugada de Pere amb un auto-pase xuta, i al rebot del porter Pau Pérez xuta fregant el pal. S’entra amb una dinàmica d’entrades dures per part del dos equips. Els defenses de l´Ulldecona mantenen la seva porta a 0 amb un Denis donant seguretat al darrere, encara que ens costa treure la pilota. En un rebot del porter del Tortosa Pau Pérez empalma un bon xut i fa l´1-0. En uns moments Pere dins l`àrea fa un pase enrere i aprofita Oriol Morera per marcar el 2-0.
4-quart: assetjament total a la porta del Tortosa. Varies ocasions per marcar. Pau Morera agafa la pilota gairebé del mig camp i per potència arriba fins la porta del Tortosa i fa l´1-0. En uns moments Pere amb un xut des de fora l`area la clava per l’escaire 2-0. I per acabar, amb una jugada que surt el porter d’ells,Pere li regala el gol a Pau P. 3-0.