U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 1 de març del 2010

CF Ulldecona 0 - 7 La Sènia "A"

Atac i gol constant per part de la Sènia. Bon treball el realitzat per part de tot l'equip i bona l'actitud mostrada a lo llarg del partit. Es possa de manifest que tenim una plantilla molt llusteta. En el primer quart ens han agafat una miqueta adormits.
La crònica per Toni Pascual
Derrota previsible enfront al segon classificat la Sènia "A". Un equip amb jugadors de segon any, amb molt físic si ho comparem amb nosaltres, ben posicionats al camp i sempre amb un joc molt seriós. Tot i això, només ha estat al primer període quan la diferència ha estat significativa amb un 0-4 en contra degut a que el rival s’ha aprofitat de la seva força en xuts des de fora l’àrea. L´Ulldecona s’ha esforçat tot l’equip per intentar fer el seu joc, però això es molt difícil quan el rival es superior físicament. I seguim amb un pobre balanç en quan a gols a favor.

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 0-0-0-0(gols:0) Punts: 5 Punts Classificació: 1
BENJAMI LA SENIA "A": 4-0-2-1(gols:7) Punts. 11 Punts Classificació: 3

1 període (0-4): hem començat amb un joc igualat per les dues parts, però en una pilota solta i gairebé des de mig camp, es La Sènia qui amb un xut impressionant fa el 0-1. A partir d’aquí, ens superen per força i altre cop des de fora l’àrea i per dues vegades més ens marquen dos gols i un altre amb una bona jugada i definició.

2 període (0-0): molta igualtat i lluita al mig camp.

3 període (0-2): en una bona jugada de la Sènia per l’esquerra, passada al centre de l’àrea i remat sense oposició, ens fan el 0-1. En uns instants ens assenyalen una falta a la vora de l’àrea i de xut directe i col•locat, l’esfèric entra per tot l’escaire 0-2.

4 període (0-1): només començar la Sènia ens marca el 0-1 i això es nota amb el desenvolupament del que queda de partit. Joc sense intensitat fins a la fi del partit.