U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

CF Ulldecona 5 - 2 Ràpitenca Blanc

Fotos i crònica per Toni Pascual.

ULLDECONA BLANC: 1-3-1-0 (gols:5) Punts partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
RAPITENCA BLANC: 1-0-1-0 (gols:2) Punts partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

1 període (1-1): als primers instants els dos equips es vigilen i respecten, sense prendre la iniciativa cap dels dos. Es a partir d’una errada de marcatge quan la Rapi tenca s’anticipa al marcador 0-1 de tir ajustat al pal. Reacciona l’Ulldecona i en una llarga jugada dins l’àrea visitant, i després de tocar l’esfèric Jovani i Hèctor, es Antoni Pitarch qui aconsegueix l’empat 1-1.

2 període(3-0): els d’Ulldecona surten amb intensitat i pressionant més amunt, i això comporta una cessió per part del defensa Rapi amb la corresponent falta indirecta dins l’àrea. Molta gent a la tanca defensiva i baix la porta, però això no impedeix que Pau Pérez faci un toc suau i Toni Pascual aconsegueix l´1-0 per l’únic lloc on podia passar la pilota. El 2-0 el fa Pau Pérez d’una canonada des de fora l’àrea, gairebé des de mig camp, que entra per l’escaire. Ja a la fi d’aquest quart s’assenyala penal fet a Jovani i ell mateix es l’encarregat de marcar el 3-0 definitiu.

3 període(1-1): es torna a anivellar el joc. Manca l’agressivitat del segon període, però tenim ocasions com una de Pau Pérez que va al travesser. L´1-0 el fa Hèctor, molt atent, al aprofitar una pilota a mitja altura i definint amb potència. Es repeteix la cessió de l’altre període però a l’àrea de l’Ulldecona, i d’aquesta manera ens empaten 1-1 quan ja no queda temps per reaccionar.

4 període(0-0): mig quart per a cada equip. L’Ulldecona surt molt motivat i amb moltes ocasions, però sense sort cara al gol. Apretem molt: Hèctor tira al pal, Pau massa creuat, Toni condueix de porta a porta i cedeix a Hèctor que atura el porter.... i a partir d’aquí el joc fa un gir i passa la Ràpita a portar la iniciativa. Estem enculats, i amb dues faltes perilloses que Josep atura, ens fiquen la por al cos. Ja als últims moments, el joc es torna boig anat d’una porta a l’altra però sense menejar-se el marcador.