U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 29 de març del 2010

CF Ulldecona 3 - 4 S.Jaume Roig

Dos gols de Hèctor i un altre de Roger Trilla després d'una gran jugada per la banda també d'Hèctor, no han sigut suficients per poder fer la quarta victòria consecutiva. Hem pogut veure la faceta desconeguda de Pere Estelle fent de porter i realitzant un partit molt brillant. 

Pere Estelle debutant com a porter amb el Benjamí Blanc de l'Ulldecona.

Les fotos del partit.
La Crònica per Toni Pascual.
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 1-0-0-2 (3gols) Punts Partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1
BENJAMI SANT JAUME A: 2-1-1-0 (4gols) Punts Partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3

Hem pogut veure un bon partit. S’ha perdut per la mínima davant d’un dels millors equips que han passat pel nostre camp. Els d’Ulldecona s’han esforçat molt per aturar el bon joc del rival. Tot i la derrota, els entrenadors han estat contents ja que hem jugat com un equip, amb bones sensacions, jugadors implicats i actitud positiva. Voldria mencionar la sorprenent actuació/debut de Pere Estellé que ens ha ajudat com a porter. Seguim així.

1 període (1-2): des del primer moment ja es veu que el Sant Jaume es un equip molt tècnic, mou molt bé la pilota i amb bones individualitats. Això, avui, ens fa més forts. Molta intensitat i el joc i les ocasions son per als dos equips. Avis d´Hèctor en una ocasió claríssima que no pot materialitzar. Tot seguit es el Sant Jaume qui disposa d’una bona ocasió que desfà Pere en una bona aturada. Sacada llarga de Pere al camp contrari i Hèctor sen va per velocitat i empalma un tir fort aconseguint l´1-0. El sant Jaume reacciona i en dues errades capgiren el marcador. L’empat 1-1 en una pilota que queda solta dins l’àrea i el 1-2 en una pèrdua de pilota al frontal de l’àrea.

2 període (0-1): domini total i atacs sense parar del Sant Jaume en aquest quart. Molta faena defensivament i bones aturades de Pere, però con ja es veia venir ens fan el 0-1 al definir una jugada ben trenada per la banda.

3 període (0-1): només amb una errada defensiva ens poden marcar el 0-1. Tota la resta de període ha estat ple d’ocasions per als d’Ulldecona, sobretot per a Hèctor que ha trencat una i altra vegada als seus marcadors per força i velocitat. Bon treball de Nacho i Pau al mig camp. També de Pere, molt atent, Llull i Toni defensivament. A destacar una jugada impressionant de Toni Pascual que creua tot el camp driblant els rivals i xuta col•locat vora el pal, però el porter del S. Jaume fa una gran aturada.

4 període (2-0): amb el partit ja decidit, seguim amb la mateixa dinàmica de bon joc per les dues parts. Ocasió ara de Toni Pitarch que surt per dalt del travesser. Hèctor torna a marxar del seu marcador i deixa una pilota morta just a la línia de gol que a Roger Trilla només li cal ficar el peu 1-0. El joc es alternat a les dues parts del camp. Pere segueix oferint-mos una bona actuació i es ell qui veu en punta a Hèctor, fa la sacada llarga i Hèctor torna a escapar-se i de xut a pal canviat marca el 2-0.