U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 8 de març del 2010

Sant Jaume 1 - 4 CF Ulldecona

Bon partit de l'equip a Sant Jaume. Jovani molt participatiu, amb dos gols. Un més de Hèctor i un golaç de Roger Trilla, han fet que l’ Ulldecona sumi una victòria davant del cuer de la classificació.

Abans que res, ESPORTIVITAT.




Per Toni Pascual:

BENJAMI BLANC SANT JAUME: 0-0-0-1(1 gol) Punts: 7 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 2-0-2-0(4 gols) Punts: 9 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3

Partit a priori fàcil per a l´Ulldecona, ja que el rival era l’últim classificat, però que s’ha complicat en alguns moments.

L´Ulldecona ha estat superior, s’ha vist alguna jugada al primer toc i bones combinacions, però tot i els 4 gols aconseguits, ens manca determinació cara el gol. Amb una mica més de pressió i agressivitat al mig camp, i eficàcia al davant, el resultat hagués pogut ser mes ampli.

També voldria lamentar la manera de ficar-se en contra d’un jugador de l´Ulldecona, de 9 anys, per part d’alguns aficionats del Sant Jaume, quan el partit ha estat correctíssim en tot moment i amb una bona actuació arbitral.

1 període (0-2): de bon començament i amb una bona jugada de Pau Pérez per la banda esquerra, aixeca el cap i veu a Roger Trilla desmarcat, li fa una passada per alt que Roger empalma perfectament i de fort xut aconsegueix el 0-1. En uns minuts es Jovani qui encara verticalment la porta contraria i de xut col·locat vora el pal marca el 0-2.

2 període (0-0): hem estat totalment desconcertats i el Sant Jaume ens ha fet patir i molt. Tot el mèrit d’aquest període se li ha de donar al nostre porter Josep Soriano, que ha aturat un penal i ha fet intervencions decisives per no encaixar cap gol. A destacar una clara ocasió d´Hector en una bona jugada de Toni Pitarch, però que no pot definir.

3 període (0-2): decisiu per guanyar el partit. Domina l´Ulldecona i fruit d’això, en un contraatac molt ràpid, es Hèctor qui ara sí pot aconseguir el 0-1. El 0-2 el fa Killer Jovani, ben col·locat i molt atent, al rematar de primer toc un córner mil·limètric tret per Toni Pascual.

Cal nomenar una falta indirecta dins l’àrea del S.Jaume, a pocs metres de la porta, que Pau estavella al pal.

4 període (0-1): amb el partit decidit s’han vist bones jugades i ocasions per als dos equips. Pilotes als travessers i bones aturades de Josep, però que no pot impedir que ens facin l´1-0 ja a la fi del partit.