U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 22 de març del 2010

Ràpita Blau 1 - 3 CF Ulldecona

3ra victòria consecutiva que deixa a l'equip al mig de la classificació. Llàstima del gol que ha encaixat Oriol Morera al final del partit, que no fa justícia desprès del partidàs que ha fet. Contundència en defensa amb Toni i Llull, i molta pressió al mig del camp per part de Pau, acompanyat en aquesta ocasió per Miquel Roig i Pau Morera, o pels Rogers (Castell - Trilla) que ha fet que la Ràpita no pugui jugar la pilota. Bon treball també de la davantera, Toni Pitarch i Hèctor, pressionant des de la 1ra línea de joc.
Pau Morera transfora el penal que li han fet a ell mateix.
Hèctor culmina en gol un contraatac magistral.
El gol de Pau fruit de la pressió en el centre del camp.
Mes Fotos del partit.
La Crònica per Toni Pascual:
U.E.RAPITENCA: 0-0-0-1 (1gol) Punts partit: 6 - PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1
ULLDECONA BENJAMI BLANC: 1-0-1-1 (3gol) Punts partit: 10 - PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3

1 període (0-1): comencem el partit dominant el joc i als primers instants Pau Morera s’escapa del seu marcador, entra a l’àrea rival i quan es disposa a xutar es entrat pel darrere i s’assenyala el corresponent penal que el tira ell mateix i aconsegueix el 0-1. Seguim pressionant i amb una nova jugada de Pau Morera que es fa una autopassada ofereix la pilota a Hèctor que no pot definir. Molta força al mig camp, sobretot per part de Pau Pérez que lluita, i molt, cada pilota. Podem veure, i això passa poques vegades, que tot l’equip treballa també en defensa. Es només en la part final quan la Rapitenca ens apreta, però sense perill.

2 període (0-0): com al primer quart, es l’Ulldecona qui domina el partit. Intentem sempre treure la pilota des de el darrere jugant-la. Molt de desgast al mig camp per fer-mos amb la possessió de la pilota. Això comporta una baixada de ritme als últims moments. El joc de la Rapitenca es basa amb tirs des de fora l’àrea, ja sigue en joc o a pilota parada de falta, però sense clares ocasions de capgirar el marcador.

3 període (0-1): part controlada novament per l’Ulldecona. A destacar el gol aconseguit per Hèctor i el nostre porter Oriol al 50%, ja que es Oriol qui veu en punta i desmarcat a camp contrari a Hèctor, fa la sacada llarga i forta amb el peu, la pilota arriba a Hèctor que la deixa passar i quan entra dins l’àrea engalta al primer toc un tir ras a pal canviat sense donar cap opció al porter.

4 període (1-1): ja amb el partit decidit el joc ha baixat en qualitat, però s’ha guanyat amb intensitat en quan a ocasions per als dos equips. Per part de l’Ulldecona un xut molt fort de Miquel Roig que entrava per l’escaire però el porter de la Rapitenca fa una gran aturada. També un tir molt dur de Pau Pérez des de fora l’àrea i ajustat al pal que es converteix en el 0-1. La Rapitenca es mostra més agressiu i disposen d’ocasions que s’encarrega Oriol de desfer- les, juntament amb el treball de Llull i Toni en defensa. Però en un xut des de la vora de l’àrea i de rebot, ens empaten aquest període.