U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 23 de febrer del 2010

La Sènia "B" 3 - 1 CF Ulldecona

Crònica i fotos per Toni Pascual.


En primer lloc, comentar que avui a fet el seu debut Albert Castell com a entrenador, ajudant a Ruben Subirats.
I des d’aquí donar les gràcies a Iván Abad per aquets anys que ha portat als nostres xiquets.
En quan al partit d’avui, hem tornat a perdre, però les sensacions han estat totalment diferents a l’últim partit que vam disputar.
Ha estat un partit molt igualat, amb implicació i bona actitud dels jugadors, i amb fases d’alt nivell de joc fent combinacions i jugades al primer toc. Només ens falta una mica més de joc ofensiu i encert cara al gol. Si seguim amb aquesta línia, de ben segur que canviaran els resultats i arribaran les victòries.
BENJAMI LA SENIA B: 1-1-0-1 (3 gols) Punts: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 0-0-0-1 (1 gol ) Punts: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ. 1

1 període (1-0): comença el partit amb molt ritme. Primers minuts molt igualats sense domini clar per part de cap equip. Només en una pilota solta i gairebé des de mig camp, es Pol qui marca l´1-0 per a La Sènia, quan engalta un fort xut molt alt, impossible d’aturar per a Josep.

2 període (1-0): seguim amb la mateixa dinàmica d’igualtat. Ocasions per als dos equips i una molt clara per a Hèctor que pot definir. La Sénia es tornar a avançar quan a la sacada d’una falta des de fora l’àrea, de rebot i posició dubtosa ens marquen l´1-0. Es en aquest període on hem pogut veure les jugades al primer toc que hem anomenat abans per part de Miquel, Pau i Antoni, i sempre intentant sortir Toni amb la pilota controlada des de darrere.

2 període (0-0): sense gols però amb ocasions per als dos equips. Un pal de Miquel i un altre per a La Sénia i bones aturades de Josep.

3 període (1-1): als primers instants ens assenyalen una falta a favor nostre i Pau, molt llest, agafa la pilota i com un llamp fa la sacada i de xut directe marca el 0-1 sense que els jugadors de la Sènia puguen reaccionar. Un gol que demostra que dins el terrenys de joc es te que estar concentrat. Ja a la fi del partit i en una pilota solta dins l’àrea nostra ens empata la Sènia 1-1.