U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 5 de febrer del 2011

Rapitenca Roig 4 - 6 CF Ulldecona

Al final empat en un partit que teníem guanyat. Després de la contundència del primer quart, on hem guanyat per 0 a 3 amb gol olímpic de Pau, ens hem adormit. No hem mantingut la constància ni la pressió d’altres partits. Sembla que si el rival es fluix ens contagiem. No més hem tornat a apretar als 5 minuts finals, que amb el marcador desfavorable de l’últim quart per 3 a 1 hem acabat 3 a 3.

La Crònica per Toni Pascual.
U.E.RAPITENCA ROIG: 4gols(0-0-1-3) Punts partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIO: 2
ULLDECONA BLANC: 6gols(3-0-03) Punts partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIO: 2

HAGUES POGUT SER PITJOR !!! després de portar dues jornades de campionat guanyant a dues Rapitenques teòricament més fortes, anem i no podem guanyar a la també teòricament més fluixa. Hen començat amb una excel•lent primer quart i hem anat cada període a menys, fins arribar a l´últim que hem pogut empatar de milacre. Aquesta vegada no s´ha vist en cap moment la pressió dels darrers partits i quan hem volgut reaccionar ja ha estat massa tard.

1 període (0-3): s´ha mostrat la nostra millor versió del partit, tot i desenvolupar una joc espés. Hector obre el compte quan s`escapa per la banda i entra fins dins la porta. El 0-2 l´aconsegueix Pau al fer un gol olímpic a la sacada d´un córner que entra com un obús. Novament Hector tanca la golejada molt atent al agafar l´errada del porter 0-3.

2 període (0-0): domini total de la Rapitenca. Natros enculats sense pode sortir de l´àrea. El nostre porter Miquel es converteix en l´heroi d´aquest quart al fer dues grans aturades i evitar la derrota.

3 període (1-0): anem a menys i la Rapitenca es creix. No marquem, no s´ajuda a l´equip en defensa, joc mol lent i patim massa. Tot això ens porta a perdre per 0-1.

4 període(3-3): no juguem bé. Ells baixen solts i es marquen l´1-0. Tímida reacció nostra quan Angel fa l´empat 1-1 al escapar-se-li la pilota al porter. Només en uns instants ens fan dos gols més i natros estem totalment fora del partit ja en 3-1. Es en els darrers cinc minuts quan es mostra lo bonic del futbol, ja que els rapitencs donàven el partit com a guanyat i els falduts gairebé com a perdut. Angel aconsegueix el 3-2 i Hector el 3-3 definitu que ens permet sumar dos punts que teníem perduts.