U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 31 de gener del 2011

CF Ulldecona 4 - 2 Rapitenca Blau

Partit molt intens amb pressió constant des de el primer moment que ha ofegat en certa manera el joc dels Rapitencs. Dos primers quarts de molt bon joc,  amb un munt de jugades trenades  i on el marcador no ha reflectit  lo que ha estat aquest període, ja que la ventatja hagués pogut ser molt més gran. En la segona part del partit hem baixat una mica l’ intensitat,  però controlant en tot moment la situació. Pot ser hem pecat en alguns moments de cert individualisme. De totes formes Felicitats per la Victòria.

La Crònica per Toni Pascual:
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 4 gols(1-1-1-1) Punts partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
BENJAMI BLAU RAPITENCA: 2 gols(0-0-2-0) Punts partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 1

De moment seguim amb la ratxa de victòries i pareix que hem pujat un esglaó en el joc. Hem encarrilat el partit des del primer moment, cosa que ens costava els darrers partits. Partit molt intens i equilibrat, pero com hem pressionat constatment al rival i hem estat molt atents al joc, ens hem endut el partit sense massa problemes.

1 període (1-0): ja a la primera jugada Pau prova sort des de fora l´àrea pero s´estavella la pilota al trevesser. Joc d´anada i tornada i molt desgast físic. A la fí del període apretem natros i hector marca l´1-0 en una jugada al contratac, amb l´ajuda de Trilla.

2 període (1-0): joc defensiu consolidat i ràpid en les cobertures. Hem jugat al contratac i hem tingut la recompensa quan Angel ha aconseguit l´1 -0 de xut ràs.

3 període (1-2): notem el cansanci i ells aprofiten per apretar i marcar el 0-1 totalment desmarcat a la sacada d´un còrner. Patim una mica i ells tiren una pilota al pal. Despertem una mica quan Hector empata 1-1 quan creua la pilota a pal canviat. Entreguem aquest quart quan ens marque l´1-2.

4 període (1-0): igualtat en aquest temps, només trencada pel gol de Pau 1-0.