U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 15 de febrer del 2011

CF Ulldecona 2 - 2 Rosell

Baixes de Llull, Àngel i Jovani i important victòria en l’últim quart tot i l’empat a gols. Hem contat amb l’ajuda d’Alfonsito i Prajol que s’ han integrat perfectament a l‘equip.

La crònica per Toni Pascual:

Diumenge 13.02.2011

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 2gols(1-0-0-1) Punts partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
BENJAMI ROSELL: 2gols(0-2-0-0-) Punts partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIO: 1

Partit equilibrat i que ens ha costat molt aconseguir la victòria, ja que no s´ha decidit fins al darrer període.Tot i les tres baixes que portavem, hem pogut apreciar molt bones sensacions en quan a les ajudes de Prajol i Alfonso, que en cap moment s´han trobat forasters.

1 període(1-0): joc amb molt ritme pels dos equips, amb contínues anades i tornades. A destacar una claríssima ocasió de Prajol que no pot definir. I tot seguit es Hector qui arranca per velocitat, fa el control amb l´esquerra i xuta amb la dreta fluix i ràs aconseguint l´1-0.

2 període(0-2): part equilibrada. Perdonem quan Hector i Prajol desaprofiten clares ocasions de gol. Això fa reaccionar al rival que aconsegueix dos gols, el primer de fort xut que toca al pal i va dins, i l´altre de falta directa des de fora l´àrea.

3 període(0-0): molta faena defensiva i patim per mantenir la porta a cero. També els passa el mateix al Rosell després d´una acció de Pau que para el porter i una altra de Roger Trilla que va al pal.

4 període(1-0): arriben a l´últim i definitiu quart. El Rosell ens somet a molta pressió, cosa que nosaltres no hem fet en tot el partit. Tot i això, arriba el gol decisiu per par de l´Ulldecona, quan novament Hector després d´una típica escapada de les seves, marca l´1-0 de xut a mitja altura.