U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 21 de febrer del 2011

Sta. Bàrbara 11 - 1 CF Ulldecona

El Santa Bàrbara ha demostrat per que son líders. De totes formes, hem vist molt més futbol en altres equips com ara l'Alcanar Blau o l'Amposta Negre. L’únic que té aquest equip líder son nens molt grans i amb molta força física, a més nosaltres hem sortit sense intensitat i amb un Miquel molt poc inspirat i això ha marcat la tònica del partit: xuts des de qualsevol lloc. De totes formes, el resultat ho diu tot.


STA.BARBARA BLANC: 11gols(3-1-4-3) Punts Partit: 12 PUNTS CLASSIFICACIO: 3
ULLDECONA BLANC: 1gol (0-0-0-1) Punts Partit: 4 PUNTS CLASSIFICACIO: 1

Bé, ja hem acabat la primera volta. Hem disputat el darrer partit al camp del lider invicte i hem rebut una severa derrota, tot i merescuda crec que exagerada. Els nostres han començat un poc acollonits, pero de mica en mica s´han anat soltant. El nostre joc s´ha vist mermat per les estretes dimensions del camp i pel físic del rival, sobretot del nº7 amb una talla considerable i un potent tir, pero crec que no li feia falta el recurs de la intimidació verbal de cara als contraris. Això també s´ha d´ensenyar en aquestes edats. Pot ser que la segona volta ho tingue un poc més difícil el sta. Bàrbara quan s´enfronti als equips del davant, ja que en aquesta categoría el factor afició no influeix, pero sí que ho fa el factor camp com a terreny de joc. Ja veurem....

1 període (3-0): no toquem pilota. Estem enculats i amb por. El rival intimida en quan a físic. Poc futbol i total domini del Sta. Bàrbara. Ens arriben tres gols que hauríen pogut ser més. Moltes errades i poc encert baix els pals.

2 període (1-0): pareix que els nostres han passat la por del primer quart i han vist no tot es el físic per jugar a futbol. Tenim ocasions clares pero sense encert. Torna a decidir el nº7 amb un xut des de fora de l´àrea.

3 període (4-0): tornem al principi i ens foten un repàs que ens dixen arreglats. Poc joc i 4 gols que ens fan gairebé de la mateixa manera. Xuts forts i Miquel poc inspirat.
Fem canvis i l´equip es descompensa.

4 període (3-0): amb el partit ja perdut i l´equip totalment descompensat, ens arriben 3 gols més. Miquel es lesiona i Jovani actúa de porter. Només destacar, si es pot destacar alguna cosa, el el gol de l´honor de l´Ulldecona que aconsegueix Hector.