U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 22 de gener del 2011

CF Uldecona 5 - 3 Amposta Blanc

BENJAMI BLANC ULLDECONA: 5 gols(0-3-2-0) Punts partit: 8 Punts Classificació: 2
BENJAMI BLANC AMPOSTA: 3 gols(1-0-0-2) Punts partit: 8 Punts Classificació: 2
Seguim com sempre. Començem el partit sense intensitat i ritme. Hem reaccionat al segon i tercer quart guanyant bé, però això potser ens ha fet confiar i ens ha portat a perdre l´últim quart.

La solució ? sortir al camp totalment concentrats i que si no ens esforçem al màxim durant tot el partit ens tornarà a passar el mateix.
1 període (0-1): tot i portar natros el ritme del partit, ens ha faltat pressionar més al rival a la seva primera línea per no dixar-lo sortir amb la pilota controlada. Ens han marcat el 0-1 de pilota aturada quan han sacat una falta directa molt ajustada al pal.
2 període (3-0): reaccionem i presentem bon joc. Solvència defensiva i rapidessa atacant. L´1-0 l´aconsegueix Toni Pitarch definint bé a pal contrari. En uns instants es Hector qui marca el 2-0 després d´una bona passada de Pitarch. I el 3-0 es Ocaña qui només li cal ficar el peu després d´una passa de la mort d´Hector.
3 període (2-0): Torna a ser Hector qui amb molt seny dins l´àrea aconsegueix l´1-0. I el 2-0 el marca Llull al rematar una sacada de còrner.
4 període (0-2): quan ja estavem tots convençuts que ens emportaríem el partit, l´Amposta ens ha marcat el 0-1 d´un fort tret des de fora l´àrea i ha sentenciat amb el 0-2 en una errada nostra.