U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dilluns, 10 de gener del 2011

Alcanar Blau 5 - 2 CF Ulldecona

2 quarts perduts, 1 de guanyat i 1 de empatat, ha estat el  balanç del partit contra L’Alcanar. En definitiva un mal gust de boca després de veure com en els 2 últims quarts només ha existit un equip al camp, l’Uldecona. I es  que això de les vacances Nadalenques... hem sortit al camp mig adormits, fet que ells han aprofitat  per fer-nos quatre gols i sentenciar els 2 primers quarts.

La crònica per Toni Pascual:
BENJAMI BLAU ALCANAR: 5 gols (2-2-1-0) PUNTS PARTIT: 9 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 2 gols (0-0-2-0) PUNTS PARTIT: 7 PUNTS CLASSIFICACIO: 1
Partit amb dues parts totalment diferents. Els nostres han sortit adormits, sense entrar en joc fins al tercer quart. Això ja ens ha passat mes vegades i quan reaccionem ja és massa tard. Hem de sortir al camp des del primer moment concentrats.

1 període (2-0): domini total de l ´Alcanar. Els d´Ulldecona no arribem a porta, ni es crea cap ocasió de gol, només amb una acció solta d’Héctor que dispara al pal. Ells en marquen dos gols que haguessin pogut ser més.
2 període (2-0): seguim igual. L´Alcanar ens marca dos gols i natros no reaccionem.
3 període (1-2): canvi total d’actitud. Tot i que es l´Alcanar qui s’anticipa al marcador, som natros els que portem el ritme del partit i aconseguim empatar 1-1 per mig d’Angel. El 0-2 el fa Hèctor de fort cacau des de fora l’àrea. Pressionem al contrari i anem a totes, cosa que no hem fet durant els dos primers quarts.
4 període (0-0): tot i no aconseguir cap gol, hem estat natros els que hem apretat més i hem merescut empatar el partit. El joc ha estat contínuament d’anada i tornada ales dues àrees, però sense encert cara al gol.