U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 22 de gener del 2011

Rapitenca Blanc 3 - 7 CF Uldecona

Hem patit una mica en el primer quart degut a la indisposició de Toni Pascual, que per cert ha fet un golaç des de la frontal de l’àrea. Per lo demés partit fluixet degut al rival i que hem pogut guanyar amb solvència i sense apretar molt. Bon partit en general. Felicitats as jugadors i tècnics.

La crònica per Toni Pascual.
BENJAMI RAPITENCA BLANC: 3gols(2-0-0-1) Punts Partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 1
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 7gols(2-2-2-1) Punts Partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIO: 3

Nova victòria, tot i que el primer quart ens ha costat una mica arrancar. En general bon joc i bona actitud al camp. A veure si seguim així.

1 període (2-2): a la sacada d´un còrner ens marquen l´1-0 degut a l´apatía dels primers moments de partit. Parèix que això ens desperta i Jovani aprofita una pilota solta amb molta gent dins l´àrea de la Rapitenca per empatar a 1-1. Tot seguit és Angel el que ens fica per davant al marcador 1-2 al remaatr una bona passada d´hector. I a la fí d´aquest període ens empaten 2-2 en un contratac.

2 període (0-2): total domini de l´Ulldecona amb dos gols d´Hector. Ens hem apoderat del joc i hem estat concentrats.

3 període (0-2): seguim atents i entonats, i això ens porta novament a que un Hector sentenciador faci els dos gols, tot i que hauríen pogut ser més, ja que Pitarch va estavellar una pilota al trevesser.

4 període (1-1): amb el partit guanyat ens relaxem una miqueta i ells ens marquen l´1-0 després d´un rebot de Miquel. Pero no donem el quart per perdut i li arriba la pilota a Toni Pascual que engalta una forta gardela des de la frontal de l´àrea i aconsegueix l´empat.