U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimecres, 5 de maig del 2010

Sènia A 9 - 1 CF Ulldecona

Fotos i crònica per Toni Pascual.

BENJAMI C.F.LA SENIA "A": 2-2-2-3 (9gols) Punts Partit: 12 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 0-1-0-0 (1gols) Punts Partit: 4 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

1 període (2-0): ens enfrontem al segon classificat, un equip amb bon joc, ben posicionat al camp, concentrat tot el partit i més físic que natros. Tot i això comencem controlant bé el partit amb un nou sistema 3-1-2 i amb sensació de perill, com per exemple en una jugada que Llull veu la desmarcada de Nacho i envia la pilota al espai, però sense poder definir. La Sénia es va ficant dins el partit i comença a apretar. Després de dos corners seguits ens marquen els dos gols només en dues oportunitats. L´1-0 després de molts rebots dins l’àrea i amb molta gent, la pilota es desviada per un defensor nostre. I el 2-0 en una gardela des de fora l’àrea tot i que Oriol arriba a tocar la pilota.

2 període (2-1): obri el marcador altre cop La Sénia quan a la sacada d’un córner queda la pilota morta dins l’àrea i de toc suau ens fan l´1-0. Ens fa reaccionar, l’equip pressiona molt i bé, i fruit d’això es Hèctor qui molt llest fica el peu a mitja altura entre el porter i defensor contrari i aconsegueix l’empat 1-1. Quan ja tots ens pensàvem que acabaríem aquest quart empatats, La Sénia ens marca el 2-1 després d'una errada de marcatge quan remata sense oposició.

3 període (2-0): baixada d’intensitat per part dels d’Ulldecona i La Sénia obrint el joc per les bandes. Juguem molt enculats però resistim bé l’atac continuat de La Sénia. Només ens poden marcar l´1-0 de fort tir alt des de fora l’àrea. En uns instants ens fan el 2-0 quan arranca un defensor de La Sénia des de la seva àrea, creua tot el camp, arriba a la nostra àrea i li fa una passada a un company en clar fora de joc, però l’àrbitre dona el gol. La Sénia va provant amb xuts des de fora l’àrea i Oriol ens obsequia amb unes grans aturades.

4 període (3-0): amb el partit ja decidit l’equip es descompensa una mica. Oriol torna a demostrar el seu nivell amb una gran aturada, molt difícil, a un xut ras i vora el pal. La Sénia torna a obrir el marcador, però aquesta vegada ens fem natros l´1-0 en pròpia porta. Hem baixat molt el ritme i ens fan dos gols més a les acaballes del partit.