U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 27 d’abril del 2010

CF Ulldecona 3 - 3 Sta. Bàrbara

Desprès d'anar guanyant per 3 a 0 els 2 primers quarts, el Sta Bàrbara ha reaccionat i ha guanyat els 2 següents, deixant el marcador en un 3 a 3 definitiu. Potser la relaxació de la victòria ens ha fet aixecar el braços i relaxar-nos més del compte, i com diu la dita popular "Hasta el rabo todo es toro..." Ens ha de servir per aprendre a continuar lluitant fins el final.

I el cap de setmana que bé, jugarem a la Sènia el partit aplaçat de principis de temporada, pot ser donem la campanada...

La crònica per Toni Pascual.
BENJAMI BLANC ULLDECONA: 1-2-0-0 (3gols) Punts Partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 2

BENJAMI SANTA CF.BARBARA: 0-0-1-2 (3gols) Punts Partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 2

1 període (1-0): joc molt disputat i sense un clar dominador. Ocasions per als dos equips, però es Héctor qui s’escapa i al entrar dins l’àrea rep una empenta pel darrera quan es disposava a tirar. El corresponent penal el tira Pau Pérez i marca l´1-0. Aprada molt el Sta. Bàrbara i disposa de vàries ocasions, però unes vegades pel bon treball defensiu de l´Ulldecona i altres per aturades d’Oriol, com una espectacular que entrava per la creueta, no poden aconseguir el gol. El joc del Sta. Bàrbara es basa sobretot amb continus xuts forts des de fora l’àrea.
 2 període (2-0): aquest quart ha estat dominat pels d´Ulldecona i s’han pogut veure jugades ben trenades. En una d’aquestes, Héctor arriba fins la línea de fons, fa una passada al mig de l’àrea i Pau Morera molt atent i amb un remat d’oportunisme aconsegueix l´1-0. Fruit del nostre domini, Toni Pascual marca el 2-0 a la sacada d’un córner directe.

3 període (0-1): la cosa canvia radicalment. El Sta. Bàrbara es el que apreta i domina, i els nostres pareixen un altre equip. Ens manca la pressió del primers quarts i ells van a totes les pilotes. Això ens porta a que ens rematen al pal després de la sacada d’un córner i en una falta directa fora l’àrea, llançada perfectament, ens marquen el 0-1 sense tindre temps per reaccionar. Segueix el sta. Bàrbara ficant a prova a Oriol en vàries canonades des de fora l’àrea.

4 període (0-2): es veu vindre el que passarà en aquest quart. Domini i intensitat total del Sta. Bàrbara. Els nostres no poden treure´s la pressió del damunt. Avisen en un tir a la creueta des de l’angle de l’àrea. Tot seguit i de tir creuat, gairebé sense angle, ens fan el 0-1. Ells estan crescuts i natros abatuts. Ja a la fi ens marquen el 0-2 després d’una gran jugada individual per la línea de fons, driblant a 3 jugadors i definint perfectament de tir ras.