U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dijous, 13 de maig del 2010

Benjamí Roig 4 - 1 Benjamí Blanc

El equips benjamins de l'escola futbol Ulldecona.


La crònica per Toni Pascual.
ULLDECONA BENJAMI ROIG: 0-0-2-2 (gols:4) Punts partit: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
ULLDECONA BENJAMI BLANC: 0-0-1-0 (gols: 1) Punts partit: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

Partit de màxima rivalitat dins i fora del camp i segon derbi de la temporada, aquesta vegada com a visitants. Hem jugat contra el millor equip i líder de la categoria, encara que això no s’ha notat dins del terreny de joc. Hem jugat amb molta intensitat durant tot el partit, seguint en tot moment les indicacions dels misters Ruben i Albert. També, com no podia ser d’altra manera, hi ha hagut jugada polèmica, quant al tercer quart ens han assenyalat un penal en contra que decidia el desenvolupament del partit. Per a uns, els de roig, penal clar..., per a natros, els de blanc, penal inexistent i fora de temps. Lo que si està clar es que aquest penal no ha fet justícia al joc i a l’esforç realitzat pels nostres, creant nerviosisme a l’afició i sobretot desmoralitzant als jugadors. Felicitar a tots els jugadors pel seu treball: Josep Soriano espectacular; Lluc, Alex i Adrià del pre-benjamí a molt alt nivell, deixant algun cop en evidència a jugadors de categoria superior; Llull, Toni, Antoni, Pau, Jovani i Hèctor com a veterans portant les rendes del joc. Això sí que es un equip.

1 període (0-0): joc igualat amb ocasions per als dos equips. Natros sortim pressionant totes les pilotes i això ens porta a una clara ocasió de Pau en un tir des de fora l’àrea que surt vora el pal i una altra al treure una falta directa. També ens avisa Dani, però Josep atura tot el que li arriba, basant-se molt els de roig amb tirs des de fora l’àrea. Ja a la fi, es Hèctor qui disposa d’una bona ocasió quan busca la creueta de la porta.

2 període (0-0): pareix que els de roig se’n han adonat de la nostra tàctica i ara son ells qui comencen apretant. Una pilota al travesser de Pau Morera, un xut creuat de Dani i una ocasió de Pere que treu Toni Pascual baix els pals, ens fan tornar a ficar-mos dins el partit. Molta feina per la nostra defensa i seguint amb un Josep imponent.

3 període (2-1): com ja hem dit, aquí es decideix el partit. Estem un poc enculats, però en un contraatac conduït per Toni Pitarch, es Adrià molt llest i amb tota la intenció, qui aconsegueix el 0-1. Aquest gol ens dona ales i seguidament Adrià fa una passada de la mort que Alex no arriba per ben poc. Quan millor jugàvem, es Dani, desmarcat, el que aconsegueix a plaer l’empat 1-1 en una bona passada de Pere. Quan tots donàvem l’empat com a bo es quan arriba la jugada del penal que he dit al encapçalament i ens fan el 2-1 sense temps per fer la sacada del mig camp. Els nostres jugadors totalment abatuts i alguna llàgrima de ràbia (cosa que em sembla bé, ja que vol dir que estan implicats en la feina).

4 període (2-0): seguim amb el recital d’aturades de Josep (què bèstia). Aquesta part ens costa més i es nota el enfonsament anímic dels jugadors. Pere es l’encarregat de marcar els dos gols, el primer en una jugada personal que defineix per dalt de Josep que no pot arribar, i el segon al rematar perfectament de cap a la sacada d’un córner.