U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimecres, 26 de maig del 2010

Amposta Roig 3 - 4 CF Ulldecona

L’últim partit de lliga no ha pogut ser una victòria, en part per l’apatia dels xiquets i en part per l’ajut de l’àrbitre. No se que passa, però pot ser per la temporada que bé algú hauria de fer una queixa formal al consell comarcal, ja que aixó dels arbitratges es una disbauxa. No hi ha criteri!!!, bé, sí. S’ha de guanyar sigui com sigui, i mentres més gran es l’equip, menys imparcialitat hi ha.

No ho entenc. I després ve la federació dient que lo més important es jugar i que no podem fomentar la competitivitat...
La Crònica per Toni Pascual (l'última de la lliga...)
AMPOSTA BENJAMI "ROIG": 1-0-0-2 (3gols) Punts partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIO: 2
ULLDECONA BENJAMI "BLANC": 0-1-2-1 (4gols) Punts partit: 8 PUNTS CLASSIFICACIO: 2

Això s´ha acabat. Hem arribat a l´últim partit de la temporada al camp de l´Amposta Roig, un rival teòricament asequible si es mira la calssificació, i més havent guanyat la passada setmana a l´altre Amposta tercer classificat. Pero lo futbol és així i no hi ha cap rival fàcil. Si no es lluita amb la intensitat i pressió dels darrers partits, lo més normal es que el resultat no acompanyi. I més quan els jugadors estàn confiats de guanyar abans de jugar el partit. Tot i això, i ja tindrem temps de fer balanç de la temporada, crec que hem fet una bona temporada i tinc bones sensacions de cara a la propera campanya.

1 període (1-0): lo més positiu ha estat que sempre intemtem treure la pilota controlada des del darrere. Cap dels dos equips ha tingut el domini del joc, que ha estat molt espés. Només en una badada defensiva nostra, i amb un tir creuat que toca primer al pal, ens marquen l´1-0.

2 període (0-1): seguím com a despistats. Perdem moltes pilotes, no pressionem i ells ens agafen el control al mig camp. Es com si es jugués amb poques ganes, pero lo que passa es que estaven tan confiats que ara es difícil reaccionar. Té que ser a pilota parada, al llançament d´un córner per Toni Pascual quan Pau aconsegueix el 0-1 enviant la pilota al segon pal.
3 període (0-2): pareix que despertem, encara que la primera ocasió es per l´Amposta , pero Josep Soriano fa una gran aturada. En uns instants li arriba la pilota a Jovani dins l´àrea; la para, aguanta, regateix, mira i ejecuta perfectament el 0-1, un gran gol. Tot seguit torna Toni a fer la sacada d´un córner a mitja altura i es Hector qui remata de cap el 0-2. Seguim atacant i Toni Pitarch, amb una bona jugada personal, entra dins l´àrea i al regateixar al defensor li fan un penalt clar. L´encarregat de tirar el penalt es Gil, pero no pot definir ja que la pilota surt "fregant el trevesser..."jejeje. S´hagués pogut incrementar inclús el marcador si Hector a pase de Pau hagués tingut més sort.

4 pedríode (2-1): l´Amposta avisa a la primera de canvi, i quan la pilota ja entrava sense oposició dins la porta, apareix Toni Pascual i salva el gol. Pero a la següent jugada per banda i de tir ràs a pal canviat ens marquen l´1-0. Reaccionem i hector te dues bones ocasions, una buscant la creueta i l´altra al pal de xut suau. Te que ser a la tercera quan Josep fa la sacada llarga de porta i li arriba la pilota a Hector que defineix molt bé suaument. Ja al final del partit i després de molts rebots dins la nostra àrea, es queda la pilota morta i després d´un altre rebot ens marquen el 2-1 definitiu.