U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimecres, 19 de maig del 2010

CF Ulldecona 4 - 4 Amposta Negre

La crònica per Toni Pascual.
BENJAMI "BLANC" ULLDECONA: 1-2-1-0 (4 gols) Punts Partit: 9 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
BENJAMI "NEGRE" AMPOSTA: 0-1-1-2 (4 gols) Punts Partit: 7 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

Pareix que els d’Ulldecona han arribat a final de temporada amb un bon nivell de joc, ja que en els dos darrers partits jugats contra el primer i tercer classificat, ens han demostrat que poden estar al mateix nivell. Hem disfrutat d’un bon futbol, encara que el vent que ens ha acompanyat durant tot el partit no ens hagi ajudat. Felicitats per la victòria i a seguir treballant que això s’acaba. En nosaltres no pot ni EOLO.

1 període (1-0): juguem contra vent però portant el control del joc. És molt difícil jugar la pilota, però ho fem amb seny i fiquem pressió a totes les sortides del rival. L’Amposta disposa d’alguna ocasió ja que va a favor de vent, però tenim a Josep baix els pals que s’encarrega d`aturar tot el que li arriba. Tot seguit es Pau que dispara des de fora l’àrea i al rebot del porter ho intenta Nacho i altre cop al rebot del porter es Hèctor qui defineix perfectament i aconsegueix l´1-0.(Per cert, amb dedicació per a mi. Gràcies).

2 període (2-1): L’Amposta surt llançat i gairebé sense adonar-nos ens fan el 0-1. Això ens fa reaccionar, i comença altre cop a funcionar l’equip. Molt de desgast físic lluitant contra l’adversari i la climatologia. En una bona jugada que arranca del darrera amb pilota controlada per mig de Toni, aquest assisteix a Nacho que fa la centrada i al rebot del porter es Alex, molt atent, qui empata 1-1. Veiem bones jugades de l´Ulldecona i fiquem molta intensitat al joc. Això ens porta a fer Toni una sacada de córner al primer pal, on es troba novament Alex que al primer toc marca el 2-1. Molt bé Alex en la nova faceta golejadora.

3 període (1-1): fem canvi de part i ara juguem amb el vent a favor, però es nota l’esforç fet fins ara. Es l’Amposta qui ataca des de principi. El nostre equip treballa molt en defensa i a Josep se li acumula la feina. Només d’un fort tir a mitja altura ens poden marcar el 0-1. L´Ulldecona aconsegueix empatar quan ens aprofitem del vent i Josep fa una forta sacada de porta, la pilota arriba a l’àrea contrària, el porter dubta i Héctor molt atent fa l’empat 1-1.

4 període (0-2): amb el partit decidit, deixem la iniciativa a l’Amposta qui aconsegueix dos gols. El 0-1 en un contraatac i remat a plaer. El 0-2 quan el joc està una mica boig degut al fort vent. Cal felicitar a l’equip ja que ha treballat molt defensivament.