U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dissabte, 31 d’octubre del 2009

CF Ulldecona 4 - 2 La Sènia B

Ara feia dies que no veia un partit del Benjamí Blanc, i la veritat, haig de dir que hem de felicitar als entrenadors, Ruben i Ivan, per la feina feta des de la pre-temporada fins ara. Encara falten alguns detalls per anar polint però estic segur que aquest equip anirà a més i que encara que es perdi, que no es el cas d'avui, l'actitud demostrada sempre serà la correcta.
Felicitar també a Pau pel treball fet al mig del camp i en defensa. He vist la seva progressió des de el final de temporada passat fins als dies actuals i com li he dit a Ruben, això es cosa seva... Tenim una defensa d'enveja amb Toni Pascual i LLul... Un porter de garanties en tots els aspectes, Josep Soriano o Oriol Morera... Un davanter, Hèctor, que encara que li falta una miqueta, farà gols amb els ulls tancats... I tenim tota una serie de nens, Roger, Roger Castell, Àlex, Jovani, Toni Pitarch, Àngel que amb les ganes que li estan posant, estan cridats a triunfar aquesta temporada, i això que nomes es el primer any de Benjamí. FELICITATS a TOTS!!! i a seguir treballant.
Les fotos del partit.
La Crònica per Toni Pascual:
CF ULLDECONA: 4 gols (1-2-1-0) Punts: 10 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 3
CF LA SENIA B: 2 gols (0-1-1-0) Punts: 6 PUNTS CLASSIFICACIÓ: 1

Segona jornada i segona victòria consecutiva que ens fica com a líders provisionals de la classificació juntament amb La Sènia A.
Aquesta vegada ha estat enfront La Sènia B, un equip molt ben situat al camp, amb bona tècnica i forts físicament, donant molt bona imatge ja que la passada temporada van ser els guanyadors del campionat pre-benjamí, i fins avui no els havíem pogut guanyar. Tot i això, els d´Ulldecona han demostrat l’evolució que estan portant a terme els entrenadors Ivan i Ruben. Es nota, i molt, la progressió d’alguns jugadors que son l’eix de l’equip, tal com ha indicat el company Josep Pérez a l’encapçalament. S’ha de seguir per aquest camí, amb aquesta actitud i sacrifici al terreny de joc per part de tots els jugadors.

1 període (1-0): com es habitual, els entrenadors ordenen pressió a tot el camp des de el primer moment i això ens porta a tenir moltes ocasions de gol però sense encert, com dues clares d´Alex i Antoni Pitarch. També una de claríssima d´Angel a porta pràcticament buida. Però té que ser Pau Pérez el que d’una gardela espectacular a la sacada d’una falta directa des de fora de l’àrea obri el marcador 1-0.

2 període (2-1): ja als primers instants ens avancem al marcador quan Roger amb molts jugadors dins l’àrea rival aconsegueix l´1-0. Tot seguit li arriba l’esfèric al nostre porter Josep, veu a Hèctor desmarcat en punta, fa la sacada llarga amb el peu i Hèctor marca el 2-0. Bé Hèctor i molt llest Josep. Reacciona la Sénia que acursa distàncies 2-1 amb una bona jugada col·lectiva. A destacar una aturada impressionant de Josep que vola per evitar el gol.

3 període (1-1): total entrega i desgast físic d’alguns jugadors de l´Ulldecona com Pau al mig camp, i Llull i Toni en defensa, ajudats per Josep a la porta, per empatar i emportar-nos el partit. El 0-1 ens els marquen de cap a la sacada d’un corner amb una rematada ajustada al pal. Però es Josep qui torna a llançar la pilota en punta i empata Hèctor 1-1.

4 període (0-0): purament de tràmit per als d´Ulldecona. La Sénia domina però sense encert cara a gol. Es donen més minuts als jugadors com Roger Castell per anar agafant ritme de competició.

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Amposta blanc 2 - 6 CF Ulldecona

1 període: 0-3 (punts: 1 - 3)
2 període: 0-0 (punts: 2 - 2)
3 període: 2-2 (punts: 2 - 2)
4 període: 0-1 (punts: 1 - 3) total gols....2-6 (total punts: 6 a 10)

Punts classificació: Amposta = 1 punt. Ulldecona = 3 punts

Fotos cedides per Agustí Morera. Tres de les noves incorporacions a l'equip d'aquest any. El porter, Oriol Morera, que anirà alternant amb Josep Soriano, Roger i Hector.

La crònica per Toni Pascual:
Ara sí. Ja hem començat la temporada oficial i dissabte 24 d’octubre vam anar a competir al camp de l’Amposta. He dit competir i així va ser, ja que el partit es va jugar amb molta intensitat des de el primer moment, on els misters van ordenar una pressió constant al equip contrari. Es va lluitar enormement en quan a tasca defensiva i control de camp, destacant a Oriol i Pau Morera, Toni Pascual i Pau Pérez que va acabar el partit totalment desfet físicament degut a l’esforç. Bones sensacions ens van donar els nostres jugadors amb aquest partit seriós i esperem que així continui.

1 període (0-3): degut a la intensa pressió anomenada abans, ja de primer moment Pau Pérez veu a Àngel desmarcat que de xut ras marca el 0-1. Tot seguit i a la sacada d’un córner es Hèctor qui remata de cap fent el 0-2. Domini total dels d´Ulldecona i ara es el porter Oriol Morera que amb una sacada de porta li va la pilota a Hèctor que torna a marcar el 0-3.

2 període (0-0): pot ser sigui l’únic temps que hem afluixat una mica el ritme, però tot i això amb vàries ocasions de gol, sobretot una d´Hector que surt fora vora el pal. A destacar una gran aturada d’Oriol que s’estira perfecte quan la pilota ja entrava.

3 període (2-2): "el resultat no reflecteix lo succeït al terreny de joc", frase dita per la nostra reportera gràfica Glòria Tena i que té tota la raó. A la primera jugada ens assenyalen un penal a favor nostre que Pau P. tira al pal. Seguim amb el control del partit i amb una jugada dins l’àrea de l’Amposta i amb un pam de terreny, Hèctor toca la pilota que li va als peus de Killer Jovani i marca el 0-1. En una falta des de fora l’àrea, ara es Pau M. qui estavella la pilota al travesser. Seguim amb moltes ocasions per marcar però son ells qui ens empaten el partit 1-1 de penal. Això ens fa reaccionar i Pau M. agafa la pilota des de el darrere fins l’altra àrea, xuta i al rebot del porter es novament Hèctor molt atent qui fa l´1-2. Perdonem moltes ocasions i així arriba l’empat 2-2 per l’Amposta a la sacada d’un córner i ens fen el gol a pròpia porta.
4 període (0-1): la mateixa tònica que tot el partit. Clares ocasions per marcar natros, frustrats per la bona actuació de la portera rival Anna. Molta faena lluitan i jugant sempre la pilota. Només a l’últim minut de joc marquem el 0-1 per mig d´Hector.

dimarts, 20 d’octubre del 2009

Triangular a Masdenverge


La crònica, per Toni Pascual...

Dissabte 16 d’octubre ens vam desplaçar a Masdenverge per disputar un triangular amb la Rapitenca i Masdenverge.
- El primer partir amb la Rapitenca vam perdre 3 a 0, val a dir que portaven jugadors de segon any. Va ser un partit molt seriós i els nostres jugadors estaven per la feina en una primera part que va acabar 0-0, encara que hagués pogut ser diferent el resultat quan Pau enganxa una gardela des de fora l’àrea i el porter d’ells realitza una gran aturada.
Ja a la segona part i en una escapada de la Rapitenca ens fan el 1-0. Tot seguit Toni Pascual es lesiona en una jugada fortuïta i el canvi descompensa l’equip. El 2-0 de la Rapitenca arriba amb un altre contraatac i el 3-0 es un gran gol del nº10 que aixeca la pilota per dalt de Josep.
- El segon partit enfront al Masdenverge va acabar 6 a 1 a favor de l´Ulldecona. També es cert que el rival va ser de menys nivell. La primera part va acabar amb 6-0 per als de l´Ulldecona, amb 3 gols d´Angel, 1 d´Alexandru, 1 d´Hector i l’altre ells amb pròpia porta. Encara es van tenir mes oportunitats per marcar com un travesser d´Adrià.
La segona part, encara que sembli mentida, va ser per al Masdenverge on Tania va marcar l’únic gol d’aquest període. I hagués pogut marcar el segon quan Alex comet penalt, però Josep l’atura amb dues intervencions. Segueix dominant el Masdenverge degut a que els d´Ulldecona estan totalment fora de lloc i sense intensitat al joc.
*Això ens ensenya a no menysprear al contrari i a que durant el partit s’ha d’estar per la feina.
Esperem que la cosa canviï la propera setmana que comença el campionat.
Sort a tots.

dilluns, 12 d’octubre del 2009

CF Ulldecona 1 - 4 La Sènia

Un altre partit de pretemporada que serveix per anar agafant ritme abans de que comenci la competició. Bones sensacions tot i la derrota.

Llull en la seva linea habitual ajudat per Àngel.

Toni Pacual Jr, un altre eix de l'equip.
La Crònica, per Toni Pascual...
Dissabte 10 d’octubre al matí, es va jugar un altre partit de pretemporada amb el CF La Sènia, que va presentar un equip molt ben posicionat al camp, amb bona tècnica, bon físic i amb canvis que no descompensaven l’equip. Va ser un partit amb molta igualtat, amb els dos primers períodes empatats a 0-0, on els dos equips es van mesurar i tantejar. Els d´Ulldecona van mouré bé l’esfèric i sempre intentant jugar des de el darrere.
Va ser al tercer període quan ja es va moure el marcador amb un 0-2 visitant. Tot i això, s’ha de dir que la Sénia només va disposar de tres ocasions clares de gol i en va aprofitar dues. En canvi els d´Ulldecona van estavellar una pilota al pal quan Pau Pérez va xutar una falta directa i tot seguit Antoni va desaprofitar una immillorable ocasió de gol. També Pau Morera va tenir la seva oportunitat però sense encert. A destacar les aturades de Josep, però sense poder evitar els gols després de rebutjar la pilota les dues vegades. Domini de l´Ulldecona però sense efectivitat de cara a gol.
A l’últim període i amb una jugada de fortuna, ens fan el 0-1 amb un xut fluix que passa entre els molts jugadors que hi havien dins la nostra àrea. Això ens fa reaccionar i en un contraatac, Pau Morera, sense angle i amb l’ajut del porter empata 1-1. Es a les acaballes del partit quan la Sénia apreta, i fruit d’aquesta pressió i a la sacada d’un corner aconsegueixen l´1 a 2.
Hem de seguir treballant molt als entrenaments per aconseguir que l’equip no es noti descompensat al fer canvis.

divendres, 9 d’octubre del 2009

Vinaròs 3 - 9 CF Ulldecona

Sortida al camp al torneig de Vinaròs. Héctor, una de les noves incorporacions de l'equip, junt a Pau.

Ja hem començat...
La crònica per Toni Pascual...

.... i ja tornem a ser aquí. Els xiquets es van fen grans i aquesta temporada 2009-2010 han canviat de categoria i jugaran amb l’equip Benjamí Blanc de l’escola de Futbol Base d´Ulldecona (jugadors de primer any nascuts l´any 2001).
Hem tingut alguna baixa, però també noves incorporacions com son: Hèctor, Roger, Alexandru i Roger Castell.
L’equip que continua de l´any passat es: Jovani, Àngel, Antoni, Llull, Pau i Toni. I aquest principi de temporada tindrem a tota una garantía sota els pals amb Josep Soriano que s’alternarà amb Oriol Morera com a porters.
En quan als entrenadors continúen Ruben i Ivan, d’aquesta manera podran seguir amb la bona tasca que ens han demostrat durant la passada campanya.
L’activitat dels entrenaments ja fa vàries setmanes que funciona, i aquest diumenge 04/Octubre hem fet el primer desplaçament amistós a Vinaròs per inaugurar la nova Ciutat esportiva.
El resultat final ha estat 3 a 9 a favor del d´Ulldecona, jugant dues parts de 30 minuts. Els gols els han marcat: Jovani 2, Hèctor 3, Àngel 3 i Roger 1. Val a dir que el Vinaròs ha presentat un equip prou assequible, però tot i això, en principi hi han bones sensacions, encara que s’haurà de treballar molt amb algunes incorporacions. Pel que fa a la columna de l’equip amb Llull, Pau i Toni, es nota la maduresa a la defensa i mig camp, acompanyats per Josep a la porta.
De moment només dir als jugador lo de sempre: "compromís, assistència, esforç, esportivitat i bon comportament als entrenaments i als partits, ja que es aquí on es veu el treball fet durant la setmana amb Ivan i Ruben. I per damunt de tot, respecte amb els entrenadors i companys, ja que el futbol es un esport d’equip.