U.E. Rapitenca Cadete Divisió D'honor. - Dedicació especial per al meu fill i els seus companys de l'equip.

dimarts, 31 de març del 2009

CF Rosell 2 - 5 CF Ulldecona

Molt bon treball el realitzat el Diumenge passat a Rosell. No mes ha calgut un quart del partit per que els xiquets de L’Ulldecona s’acabin imposant, tot i el vent fred que feia.
Bona pressió en el centre del camp que ha sigut suficient per guanyar el partit amb autoritat. El equip minuts abans del començament del partit. Esportivitat sobre tot. Mira les fotos del partit.

"Desplaçament a Rosell i nova victòria, aquesta vegada en diumenge i amb bastants coses una mica atípiques. Molt fred i molt vent, un camp molt estret que van acusar els d’Ulldecona en el primer període, i sobretot l’absència dels tècnics Ivan i Ruben ja que van tindre que anar a jugar amb el primer equip. Degut a això, els companys Thierry Muntaner i Pepe Pérez es van encarregar dels xiquets i ho van fer perfecte. Només cal felicitar-los pel treball realitzat. Això sí, vam poder veure l’evolució dels nostres jugadors, amb la lliçó ben apresa i tots sabien el que tenien que fer en tot moment, i així vam aconseguir la victòria que sens havia negat el passat desembre al nostre camp davant el Rosell.

C.F.ROSELL: 1-0-0-1=2 gols Punts: 6 Punts classificació: 1
C,F,ULLDECONA: 0-1-2-2=5 gols Punts: 10 Punts classificació: 3

1 període (1-0): primera part de tanteig i d’aclimatació tant a la inclemència del temps com al terreny de joc molt estret. Només es va aconseguir un gol 1-0 per part del Rosell en un embolic dins la nostra àrea.

2 període: (0-1): aquí comença a funcionar l’equip, amb molta pressió davant el rival només sortir de l’àrea. Degut a això li arriba la pilota a Àngel que des de l’angle de l’àrea marca el 0-1. Tot seguit una claríssima ocasió per a Adrià que xuta massa alt i també una altra per a Pau que xuta creuat vora el pal.

3 període (0-2): bon treball defensiu de L’Ulldecona que segueix amb la mateixa pressió per tot el camp. Bones aturades del porter del Rosell a diverses ocasions nostres. Una errada en defensa del Rosell proporciona que Jovani marca el 0-1. Amb el control del partit per part de L’Ulldecona, treu Pau un córner i Alex de xut fluix aconsegueix el 0-2.

4 període (1-2): només començar, Àngel molt atent marca el 0-1 quan se li escapa la pilota al porter. En un contraatac nostre ara es Pau qui de fort xut fa el 0-2. Amb el nostre equip totalment a l’atac, ens agafen amb la defensa avançada i ens fan l´1-2."
Toni Pascual.

dimarts, 24 de març del 2009

CF Ulldecona 2 - 6 La Sènia

Realment es un resultat molt injust per aquest nens que han estat dominant tota la estona.
No podem desmerèixer a ningú, Carles i Miquel ho fan molt bé, però hem de dir que aquest equip amb un porter una miqueta més gran i amb més “tablas”, hauria perdut pocs partits. Felicitats a tots.

La lluita en defensa que aquesta vegada no ha donat resultats.
Un dels gols del partit fet per Àngel.

La crònica del partit per Toni Pascual:

Aquest dissabte hem tornat a veure un bon partit de futbol on L’Ulldecona s’ha enfrontat a La Sènia, primer classificat i que no ha perdut cap partit. L’Ulldecona ha dominat gran part del partit, sense cap tipus d’inferioritat en quan a joc i fent jugar com sempre a tots els seus membres de l’equip, cosa que altres equips no fan i ens trobem molt sovint amb aquesta manera d’actuar per part del rival. La Sènia hem de dir que ha demostrat perquè es el primer classificat, ja que es un equip amb bon toc de pilota i joc, però sobretot, la diferència ha estat en el seu físic, amb jugadors decisius per la seva força i alçada. Crec que vist el partit L’Ulldecona no es va merèixer perdre. Felicitats per l’actitud mostrada.

C.F.ULLDECONA: 0-0-2-0= 2gols Punts: 6 Punts classificació: 1
C.F.LA SENIA"A": 1-2-1-2= 6gols Punts:10 Punts classificació: 3

1 període (0-1): joc igualat per part dels dos equips amb bones combinacions de L’Ulldecona i bon treball defensiu. Només amb una pilota solta a la vora de l’àrea ha pogut marcar la Sènia el 0-1.

2 període (0-2): de bon començament es La Sènia qui s’avança al marcar el 0-1 de rebot que aprofita el davanter. Tot seguit i de xut ras ens fan el 0-2. A partir d’aquí es quan reacciona L’Ulldecona però amb mala sort de cara a la porta rival amb una claríssima ocasió per a Pau que xuta per dalt del travesser.

3 període (2-1):
es en aquesta part quan L’Ulldecona es destapa amb un joc més solt i Àngel aconsegueix el 0-1. Molta intensitat de joc intentant aguantar el resultat favorable, però La Sènia empata de xut fort a mitja altura. En lloc d’enfonsar-nos la reacció arriba quan Adrià veu sol com sempre a Àngel i novament marca el 2-1.
4 període (0-2): amb una jugada per la banda el davanter de la Sènia empalma un xut fort que Miquel no pot fer rés per aturar-lo 0-1. Altra ocasió per La Sénia quan no aprofiten un penal que tiren al pal. L’Ulldecona juga molt enculat amb un equip descompensat degut als canvis efectuats per a que puguin jugar tots el jugadors. La Sènia arriba davant l’àrea nostra amb tres davanters i Toni no pot impedir que facin el 0-2 definitiu

Escolta les valoracions dels entrenadors Ivan i Ruben.

dilluns, 16 de març del 2009

Amposta blanc 4 - 5 CF Ulldecona

Un resultat una miqueta enganyós, ja que quant tot estava decidit, l'equip va baixar la guàrdia i l'Amposta va fer tres gols a l'últim quart. Tot i això, nova victòria pels xiquets de L’Ulldecona. Novament, un gol d'Adrià.

Toni i Pau, pilars defensius de l’equip.

Les fotos del partit.

La Crònica per Toni Pascual:

Després d’una setmana una mica mogudeta en quan al comportament als entrenaments d’alguns membres de l’equip i el corresponent empipament i cabreig per part dels tècnics, vam arribar al dissabte, i abans de saltar al camp en la xerrada habitual dels misters Ruben i Ivan, van fer un rentat de cervell que va donar el seu fruit al damunt del terreny de joc. Els xiquets han de saber que apart d’aprendre a jugar a futbol, al ser un esport d’equip, també se’ls ensenya a tindre companyerisme, disciplina, responsabilitats, a relacionar-se amb educació tant amb els companys com amb els misters i rivals, a saber perdre i guanyar amb esportivitat... encara que a uns els coste més que a altres.
Tornant al partit i des del començament, ja vam poder apreciar l’actitud dels xiquets. Partit molt seriós, pressionant al contrari ja des de la seva àrea i sense deixar pensar al rival. Impressionant i decisiu el treball en defensa per part de Pau, Llull, Alex i Toni que no van deixar passar ni una sola pilota.

C.F.AMPOSTA BLANC: 0-0-1-3= 4gols PUNTS: 6 PUNTS CLASSIFICACIO: 1
C.F.ULLDECONA: 1-1-2-1= 5gols PUNTS:10 PUNTS CLASSIFICACIO: 3

1 període (0-1): joc de L’Ulldecona molt seriós i amb una pressió constant ja al terreny de l’Amposta. Es així com Alex aconsegueix per força i ganes prendre la pilota al defensa i marcar el 0-1. També hagués pogut tornar a marcar quan Antoni Pitarch xuta al pal i al rebot Alex no pot acabar la jugada.

2 període (0-1): treball defensiu excel·lent amb un Toni que en vàries ocasions d’atac de l’Amposta i davant tres davanters s’emporta sempre la pilota amb la corresponent desesperació dels davanters. Segueix la pressió a tot el camp. A la sacada d’un córner per part d’Adrià, Àngel xuta i un defensor rebutja la pilota sota els pals. Es ara quan l’Amposta saca un córner i Toni novament es fa amb la pilota, avança fins mig camp, veu a Adrià desmarcat i amb una passada llarga Adrià fa el 0-1.

3 període (1-2): Para Alex la pilota dins l’àrea de l’Amposta, fa un regat en un pam de terreny, aixeca el cap a xuta vora el pal aconseguint el 0-1. Reacciona l’Amposta i de rebot empata el partit 1-1. Tot seguit gran jugada d’Adrià que s’escapa i trenca a tres defensors només amb un moviment de cintura i es planta sol davant el porter i creua la pilota 1-2. Ara es Pau qui en una jugada de força xuta al pal amb la cama dreta.

4 període (3-1): ens anticipem al marcador 0-1 quan Àngel xuta i de rebot el defensor es fa gol en pròpia porta. Amb el partit ja guanyat baixem revolucions i l’Amposta s’aprofita i ens marca 3 gols. Cal destacar 3 bones aturades de Miquel. Bon treball de tot l’equip Lluc, Marc, Jovani, Carles.

dimarts, 10 de març del 2009

CF Ulldecona 9 - 3 Amposta Negre

Mal partit el disputat Dissabte al camp de L’Ulldecona, bàsicament per que els nostres es van contagiar del joc de l'Amposta. Però al final 9 gols que podien haver estat molts més si haguessin jugat com últimament ho fan.
Un dels gols d'Adrià que com sempre ens te acostumats a marcar.
Un xut de Pau des de la frontal de l'àrea que va acabar en gol.
Pau marcant la jugada d’estratègia i desconcertant als defenses, que deuen pensar: Que collons fa aquest tio?.
Una imatge molt maca que ens acostuma a agradar més quan passa al camp contrari.
Les fotos del partit.
La crònica per Toni Pascual:
C.F.ULLDECONA: 2-3-3-1= 9gols PUNTS: 11
C.F.AMPOSTA"NEGRE": 1-1-0-1= 3 gols PUNTS: 5

Dissabte 07/03/2009 al matí ens vam enfrontar a l’equip del Amposta"negre" i per descomptat que no ha estat el millor partit que hem pogut veure, amb un joc poc vistós i molt embolicat. També es cert que el temps no ens va acompanyar, ja que feia molt vent, però tot i això els de L’Ulldecona van aconseguir una altra victòria davant un rival inferior.

1 període: als primers instants de partit, Alex aconsegueix marcar l´1-0 quan al porter de l’Amposta se li escapa la pilota i Alex molt atent només li cal empènyer la pilota. Tot seguit i amb la nostra defensa descol·locada, es queda la pilota solta dins l’àrea i de xut ras l’Amposta ens iguala el marcador 1-1. Ja a la fi d’aquest temps, Pau veu desmarcat a Antoni, li envia una bona passada i es Antoni el que marca el 2-1.

2 període: comença amb vàries ocasions per als d’Ulldecona, fins que a la sacada d’un córner de l’Amposta agafa novament la pilota Pau i torna a fer una assistència a Àngel que marca l´1-0. Reacciona l’Amposta i ens empata 1-1 a la següent jugada. En una nova ocasió d'Àngel fa el 2-1 quan li rebota la pilota al porter. Pareix que ens espavilem una mica i es Adrià qui marca el 3-1 definitiu d’aquest període.

3 període:
tres "golassos" en aquest temps. 1-0 Pau quan engalta una gardela impressionant des de la vora de l’àrea. 2-0 Alex que aguanta l’entrada del defensa fins al davant del porter i marca de toc suau. 3-0 novament de Pau al treure de falta directa un xut perfectament col·locat.

4 període:
amb el partit guanyat es perd intensitat de joc que aprofita l’Amposta al marcar 0-1 de fort xut. Tot i el relax evident encara podem aconseguir l’empat 1-1 per mig d’Àngel quan empalma una pilota solta dins l’àrea.

diumenge, 1 de març del 2009

Ràpita Blanc 1- 4 CF Ulldecona

Partit molt intens els disputat ahir a la Ràpita. Nova victòria i el que importa es el progrés que setmana rere setmana es va veien en el terreny de joc. Felicitacions a tot l’equip per l’actitud mostrada i per la victòria.

Alex en una internada per la banda, que va acabar en gol.Un xut de Àngel que també va acabar en gol.

La crònica per Toni Pascual:

Nova victòria de L’Ulldecona davant d’un equip que encara no l’havíem pogut guanyar en lo que porten de temporada. Partit no molt vistós en quan a futbol, però molt difícil i treballat en quan a tàctica de joc. El nostre tècnic Ruben ha sabut com fer front al joc de l’equip rival i en particular al seu jugador més determinant que ha estat anul·lat completament per part de Toni i Pau al darrere i Adrià avui per la part dreta del terreny de joc. Una victòria molt merescuda i que torna a demostrar el treball que es realitza durant els entrenaments, ja que també hem pogut veure jugades d’estratègia als córners.

1 període(0-0): joc una mica embolicat i espès amb respecte per part dels dos equips, tot i que L’Ulldecona hagués pogut marcar en una claríssima ocasió desaprofitada quan Àngel remata fora a porta buida.

2 període(0-1): es aquí on es trenca i es decideix el partit quan Alex ens ofereix un "jugadon" dels que ens té acostumats, agafa la pilota al nostre camp, corre tota la banda esquerra fins arribar a la ratlla de fons, aixeca el cap, veu a Adrià al mig de l’àrea, li fa la passada enrere i Adrià aconsegueix el 0-1.

3 període(0-2): es la Rapitenca qui apreta en aquest període, però els d’Ulldecona aguanten bé amb una molt bona defensa. L’Ulldecona juga al contraatac i s’aprofita de la rapidesa d’Àngel que en dues escapades aconsegueix els dos gols d’aquest període.

4 període(1-1): amb el partit ja guanyat ens relaxem una mica i la Rapitenca marca l´1-0 tot i que Miquel arriba a tocar la pilota. Pareix que els nostres jugadors no estan conformes amb el gol encaixat i com a resultat de la pressió a la defensa rival Adrià de toc suau marca l´1-1.
Escolta les valoracions de Ruben després del partit.